Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Aa neden bu kadar gecikme oldu ki?teslimat adresini mi yalnış yazdiniz?
Ben 23ü sipariş etmişdim eş paketini az önce kargo şirketine ulaşti büyük ihtimal perşembeye kadar gelir

Yok kuzum yaa karttan cekilmis görünüyor. Msjda geldi. Sanirim bayram arasinda kaynadi

Yok minnacık belli belirsiz bişey vardı ama onun dışında büyükçe bişey vardı, bu görüntüden hiç hoşlanmadım, tipik dış gebelik görüntüsü dedi. Kan sonucu zaten fiyasko. Cuma 524, bugün 1196. Arada 4 gün var. Benim de o kadar ihtiyacım var ki minicik bir umuda ama yok 😔

Allah bi daha yaşatmasın, gerçekten insanı düşüğe bile şükrettiriyor 😔 en son geçen yıl mart ayında dış gebelik yaşadım sonra da bi daha hamile kalmadım zaten. Cuma 524, bugün 1196 kuzum
Ne desem bilemiyorum kuzum Rabbim sağlıkla atlatmayı nasip etsin inşallah bu süreci

@leRonthavan ' da düşük yaptı 😔 bir jel kullanmıştı ama doktoru bu jeli hic önermedi çünkü sağlıksız spermi de yumurtayla döllenmesini sağlıyormuş. Aklınızda bulunsun kızlar kullanmayın sakın bu gebelik için satılan jelleri. Kendisinin morali cok bozuktu inşallah döner aramıza 😕
Ben de o jeli bı gebenin günlüğünde gördüm bu ay da olmazsa alayım diye düşünüyordum

Canım sonuç ne olursa olsun sen tekrar anne olacaksın buna İnan lütfen. Hep birlikte başaracağız Allah’ın izniyle
Artık çok korkuyorum be kuzum 😔 her seferinde bu süreci yaşamak çok yıpratıcı. Keşke dış gebelik olmasaydı.. iğneye gerek kalmadan atlatırım inşallah

Artık çok korkuyorum be kuzum 😔 her seferinde bu süreci yaşamak çok yıpratıcı. Keşke dış gebelik olmasaydı.. iğneye gerek kalmadan atlatırım inşallah
Cok gecmis olsun, bence dis gebelik olmayabilir benim degerlerim 1900lere kadar cikmisti ve kimyasaldi. Ayni sekilde dis gebelik olabilir demislerdi icinizi ferah tutmaya calisin gercekten insanin korktugu basina geliyor hep

Kuzum aldım sonucu, %60 bile artış yok. Doktoru bekliyorum şimdi. Progesteron da düşmüş, yine düşük olacak belli ki.. buradan dönüşü olur mu bilemiyorum 😔
Aaa aşko şimdi gördüm çok üzüldüm ya 🥺 Ya niye hep sevincimiz boğazımıza diziliyor anlamadım. Gerçekten kendi histereskopi sonucum sırasında senin haberinin güzelliği ile toparlamıştım kendimi. Allahim inşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalıp doğurmayı nasipmetsin tez vakitte inşallah

Bugün adetime 6 gun kaldi. 5 gün önce miydi neydi anam şu sol tarafıma bir sancı girdi. Hani böyle bir borudan top çıkar ya 🤣🤣 sanki dökülür da bir yere . Benden birşeyler döküldü 😅 dedim tamam vücut da artık kafayı yedi hamd olsun 😂😂
Ah canim nuktedan arkadaşım ya, ne yapsın vücudda kafayı yedi her ay beklentide olaraktan🙃

Benimde 10 günüm var, inş yumurtlama vs geçmiştir zira adam şehir dışında bi hafta yok, ah kader..

X