- 7 Haziran 2022
- 237
- 194
- 31
Aşılamayı bilmiyorum ama geçen ay çatlatma iğnesi, yumurta geliştirici ve progesteron kullanmıştım dudak kenarında uçuk gibi ama acımayan kuru kabuk gibi tahriş oluştu kendiliğinden dökülerek geçtibenim aşılamamın 11. Günü. 4.günden itibaren karnımın alt kısmı yumru şeklinde şiş hala yürümekte zorlanıyorum. Hala aşılamadan kaynaklı gaz problemi mi yaşıyorum acaba? Bir haftadır uyuyamıyorum çok yorgunum bitkin düştüm ve son iki gündür ansızın gelen ağlama isteği , progestanın etkileri diye tahmin ediyorum erken umutlanmamak için. İlaçla alakasını bulamadım ama dudaklarım kupkuru ve çatladı dudak kenarımda ufak tahrişler oluştu. Aşılama sonrası benzer şeyler yaşayan oldu mu?
Merhaba ilk defa okuyorum ben de aynı şekilde adete 1-2 gün kala ishal gibi olup adet oluyorum. Bu sebepsiz infertilite belirtisi mi?Aha da bu ben yeminle. Bunlar aynı benim belirtiler ya
Sizin ne oldu sonuç ?5+0gunluguz 2 gün önce kese görünmedi beta 891 di bugün gene kese görünmedi beta 1861 çıktı.Doktor skntili dış gebelik olabilir dedi başına gelen varmı.Sonra kilodan dolayı da görünmüyor olabilir dedi.kafam karisti
Göründü kese haftaya kalp atışı için gidicem inşallahSizin ne oldu sonuç ?
Mutlaka git kuzum.İyi ama tutmuyor bı türlüzaten adeti bekliyorum doktor araştırıyorum doktora gidicem
Canim bu ovülasyon mu gebelik mi ilkiİyiyim kuzum islerimi hallettim merkezdeydim. Bak ovulasyonuma yine pik olmusum galiba kasiklarimda asiri agri vardi dün bugun yaptim testVeziir R Random3 Childdevelopment @sultansultan90
kuzu ne bilem ya. Bide testime bak 15 dkka sonra böyle oldu belli belirsiz miratech erken gebelik kuzu. Normalde hic cikmazdi kuruma cizgisi bile.Siz hayırdır yaa çifter çifter yumurtluyosunuz maşallahgörev tamam mı? Önemli olan o
Bende kadın doğuma gidecem ama bakalim ne zaman benimde çok kasık ağrım oluyor alakasiz zamanlardaİyi ama tutmuyor bı türlüzaten adeti bekliyorum doktor araştırıyorum doktora gidicem
Hakkaten ya bu ay niye boyle oldunuz bayağı kisi iki kez yumurtladiSiz hayırdır yaa çifter çifter yumurtluyosunuz maşallahgörev tamam mı? Önemli olan o
Canim adete yakin hormonlarin da etkisiyle bağırsak hareketleri değişiyor o yüzden olur bir cok kadinda. Sebepsiz infertilite adi üstündeMerhaba ilk defa okuyorum ben de aynı şekilde adete 1-2 gün kala ishal gibi olup adet oluyorum. Bu sebepsiz infertilite belirtisi mi?
Kuzum ici acik olan gebelik diğeri morlu ovulasyon cift cizgi olanCanim bu ovülasyon mu gebelik mi ilki
Belki bebiş var ovu koyu çıktıkuzu ne bilem ya. Bide testime bak 15 dkka sonra böyle oldu belli belirsiz miratech erken gebelik kuzu. Normalde hic cikmazdi kuruma cizgisi bile.Lale95 G Gzmyts53 Veziir Childdevelopment
Cok yeni oldugu icinde 15 dakika da çıkmış olabilir çünkü 15 dakika da kuruma çizgisi olmaz bencekuzu ne bilem ya. Bide testime bak 15 dkka sonra böyle oldu belli belirsiz miratech erken gebelik kuzu. Normalde hic cikmazdi kuruma cizgisi bile.Lale95 G Gzmyts53 Veziir Childdevelopment
İnsallah kuzum insallahBelki bebiş var ovu koyu çıktıyarın da tekrarla bence
Ay evet aşko bata ne kadar var yakın değil mi gebelik testi ne durumda var mı bişey malum olsada göremiyoruz foto dan cokİyiyim kuzum islerimi hallettim merkezdeydim. Bak ovulasyonuma yine pik olmusum galiba kasiklarimda asiri agri vardi dün bugun yaptim testVeziir R Random3 Childdevelopment @sultansultan90
Ayy çok merak ettim simdiiiiiiiİnsallah kuzum insallah
Ayyy ❤❤kuzu ne bilem ya. Bide testime bak 15 dkka sonra böyle oldu belli belirsiz miratech erken gebelik kuzu. Normalde hic cikmazdi kuruma cizgisi bile.Lale95 G Gzmyts53 Veziir Childdevelopment
Aaaa çok hafiften bişey var valla, kaç gün geçti yumurtlamadan? Ayy hadi inşallahkuzu ne bilem ya. Bide testime bak 15 dkka sonra böyle oldu belli belirsiz miratech erken gebelik kuzu. Normalde hic cikmazdi kuruma cizgisi bile.Lale95 G Gzmyts53 Veziir Childdevelopment
12. Gün insallah yaa ilac gibi gelir bize cok sevinirizAaaa çok hafiften bişey var valla, kaç gün geçti yumurtlamadan? Ayy hadi inşallah
Albi yaptim bisey cikmadi ama 25- 50 algılıyormus erken gebelik testim yok baskaAyy çok merak ettim simdiiiiiii