- 24 Kasım 2021
- 5.081
- 6.316
- 31
2 gün kaldı benim, sizin ki daha yüksek ben de simdi benim beta düşük mü diye şüphe ettimInsallah saglikla yukselir canim simdi kac gun kaldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün kaldı benim, sizin ki daha yüksek ben de simdi benim beta düşük mü diye şüphe ettimInsallah saglikla yukselir canim simdi kac gun kaldi
Senin nasıl üzüldüğünü tahmini ede biliyorum canım bende Nisan ayında düşük yaptım 4 gün mutluluğunu yaşadım 5.gun sağlık ocağına yeniden kan vermeyen giderken yolda birşeylerin yoluna gitmediğini farkettim eve geri döndüğümde düşük yaptığımı fark ettm özele gittim belki birşey yapabilirler diye ama maalesef 2 yıl oldu bebek düşüneli umudumuzu yitirmiyoruz yol uzun olabilir mesagatli ve yorucu da olabilir pes etmek yokHiç sormayın ilk damlatır damlatmaz pembe çizgi çıktı. İki gündür hamileyim diye seviniyorum. Bugün kan sonucu 0.
İnş olur yaTesti yenile bence bizede haber ver hadi bakalım benimde 1 gün kaldı ama tek belirti yumurtayı görünce migdemin bulanması artık bilmiyorum iki gün kaldı
Bundan dolayı erken gebelik testleri güvenilir değil, kaç kez umut kırıklığı yaşandı burada.Merhaba daha önce de gönderdim testim adete 6 gün kala böyle çıktı ve damlatır damlatmaz pembe çizgi oluştu. Bugün kan verdim negatif çıktı. Adete 4 gün var. Sanırım bu testler bizi ruh hastası edecek. Nasıl heveslenmiştim anlatamam
6cı gün MFK dərmanların sifariş elədim,eş paketi və əlavə 2cür dərman,gəlsin başlayim müalicəyə inşaallah bu effekt verər
Maraqlıdır.Mənim həkimim Hakan Tanrıverdidi,onun da yanında olmusanmı?Həə beynim oqədər qarışıqdır ki, bildiklərim çıxıb yadımdan)))mən özümdə psixoloji olduğunu düşünmürəm 6 il az müddət deyil ,mən son 1il olacaq ki,qəlbən istəyirəm uşağın olmasını, əvvəlki illər əksinə istəmirdim))yəni qalsam elə o vaxtlar qalardım
Xeyirli olsun6cı gün MFK dərmanların sifariş elədim,eş paketi və əlavə 2cür dərman,gəlsin başlayim müalicəyə inşaallah bu effekt verər
Ben de Ocak ayında korunduğum halde gebe olduğumu bthcg 120 ile öğrendim adet günü. 10 gün sonra düşük oldu ama o zaman hamile olduğumu bilmediğimden çok hata yaptım düşmesi muhtemeldi. Sonrasında bi süre korktum düşünmedim. Ama bu ay istedik ve korunmadık. Meğer çok hevesliymişim. 6 yaşında kızım var daha düşünmem yapmam diyordum. Dünyam yıkıldı negatifi görünceSenin nasıl üzüldüğünü tahmini ede biliyorum canım bende Nisan ayında düşük yaptım 4 gün mutluluğunu yaşadım 5.gun sağlık ocağına yeniden kan vermeyen giderken yolda birşeylerin yoluna gitmediğini farkettim eve geri döndüğümde düşük yaptığımı fark ettm özele gittim belki birşey yapabilirler diye ama maalesef 2 yıl oldu bebek düşüneli umudumuzu yitirmiyoruz yol uzun olabilir mesagatli ve yorucu da olabilir pes etmek yok
Haklısınız ama işte insan kendine engel olamıyorBundan dolayı erken gebelik testleri güvenilir değil, kaç kez umut kırıklığı yaşandı burada.
Bat in geçmesini bekleyip normal test yapılmalı bu yuzden
Evet kuzum 2 yumurtlama olmuş yada biri olgunlasti catlamadi sende tamamen pik gormedim demistin ya Bu ikincisi catliycak gibi pik yapmis bak al bendende 2 yumurtlama dünden bu yana sancidan mahfoldum bugun ovulasyon ve erken gebelik aldim simdi geldim yaptim sivi alimina dikkat etmeden. 21. Döngü günüm ve cikana bakin erken gebelik tabiki negatif ama ovulasyon pozitif. Ve sivi alimina dikkat etmeden yaptim Belkide dün yumurtlama oldu cok agrim vardi cunku. 5 agustosa tatil plani yaptik 6 gece son gunlerim olmasi gerekli regl min. Ama sanirim adet duzenim iyice degiscek insallah adetime denk gelmez.Kızlar sanırım ben bu ay iki kere yumurtlama gördüm. Üstteki iki test 22-23 temmuzda yaptım baya koyuydu ertesi güne daha silikti. Ama alt karnımda ve kasıklarımda ağrılar vardı ovulasyon testi aldım yine dün akşam 9 gibi yaptım baya koyuydu. Az önce tekrar yaptım bu sefer baya silik. İki kere mi yumurtlama oldu sizce ? 2 tane test olan da 22-23 Temmuzda yaptiklarimin beklememiş hali kizlar biraz karışık oldu ama anladınız beni inşallah Safransari Veziir Childdevelopment M Mavimiresl R Random3 @dceke bekledikce de renkleri değişti tabi kızlar daha koyuydular
Ya cok koyuydu pik mi degilmi arada kalmıştım ve o gece bi daha yapmıştım silikleşmeye başlamıştı ertesi gün yaptim silikti catlamisti. Dün yaptım yine pik oldu bugün tekrar yaptım tamamen silik. Ya 2 kere yumurtladim yada bilmiyorum valla kafam karıştı neyse her ihtimale karşı değerlendirdim. Sende ikinci kez mi yumurtluyosun acaba degerlendir muhakkakEvet kuzum 2 yumurtlama olmuş yada biri olgunlasti catlamadi sende tamamen pik gormedim demistin ya Bu ikincisi catliycak gibi pik yapmis bak al bendende 2 yumurtlama dünden bu yana sancidan mahfoldum bugun ovulasyon ve erken gebelik aldim simdi geldim yaptim sivi alimina dikkat etmeden. 21. Döngü günüm ve cikana bakin erken gebelik tabiki negatif ama ovulasyon pozitif. Ve sivi alimina dikkat etmeden yaptim Belkide dün yumurtlama oldu cok agrim vardi cunku. 5 agustosa tatil plani yaptik 6 gece son gunlerim olmasi gerekli regl min. Ama sanirim adet duzenim iyice degiscek insallah adetime denk gelmez.
İyiyim kuzum islerimi hallettim merkezdeydim. Bak ovulasyonuma yine pik olmusum galiba kasiklarimda asiri agri vardi dün bugun yaptim test Veziir R Random3 Childdevelopment S sultansultan90M Mavimiresl kuzum nasıl oldun ?
Canim senin 3 uzlerden belli zaten yumurtlaman iyiYa cok koyuydu pik mi degilmi arada kalmıştım ve o gece bi daha yapmıştım silikleşmeye başlamıştı ertesi gün yaptim silikti catlamisti. Dün yaptım yine pik oldu bugün tekrar yaptım tamamen silik. Ya 2 kere yumurtladim yada bilmiyorum valla kafam karıştı neyse her ihtimale karşı değerlendirdim. Sende ikinci kez mi yumurtluyosun acaba degerlendir muhakkak
İyi ama tutmuyor bı türlü zaten adeti bekliyorum doktor araştırıyorum doktora gidicemCanim senin 3 uzlerden belli zaten yumurtlaman iyi
Siz hayırdır yaa çifter çifter yumurtluyosunuz maşallah görev tamam mı? Önemli olan oİyiyim kuzum islerimi hallettim merkezdeydim. Bak ovulasyonuma yine pik olmusum galiba kasiklarimda asiri agri vardi dün bugun yaptim test Veziir R Random3 Childdevelopment S sultansultan90
Ayy benim de aklıma geldi, ama yazmamıştımCanim senin 3 uzlerden belli zaten yumurtlaman iyi