- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
Çooook silik bi golgelik var sankiAy evet aşko bata ne kadar var yakın değil mi gebelik testi ne durumda var mı bişey malum olsada göremiyoruz foto dan cok
Bende oyle düşündüm ama bilmiyorum gecen aylarda cok yanıldım biliyosunCok yeni oldugu icinde 15 dakika da çıkmış olabilir çünkü 15 dakika da kuruma çizgisi olmaz bence
Bilmem mi ya bende aynıBende oyle düşündüm ama bilmiyorum gecen aylarda cok yanıldım biliyosunhevesimiz kursagimizda cok kaldi. Bende carsamba günü prof a randevu aldim süt hormonu için. Bide aşılama icin. Eylül gibi tarih istiycektim
Tatlım bu neee?kuzu ne bilem ya. Bide testime bak 15 dkka sonra böyle oldu belli belirsiz miratech erken gebelik kuzu. Normalde hic cikmazdi kuruma cizgisi bile. @Lale95 G Gzmyts53 @VeziirChilddevelopment
Kuzu hep yanılıyoruz yaa o yuzden itibar etmek istemiyorum. Ama dogru cikmasinida koyulasmasinida isterdimTatlım bu neee?
Heveslenmek istemiyorum yoktur bence. Hic inancim yok o testlere tek negatif olunca dogruBilmem mi ya bende aynıinşallah gerek kalmaz
Bidaha mı yumurtluyosun asko senİyiyim kuzum islerimi hallettim merkezdeydim. Bak ovulasyonuma yine pik olmusum galiba kasiklarimda asiri agri vardi dün bugun yaptim test @Veziir R Random3Childdevelopment S sultansultan90
Yarın belli olur benceHeveslenmek istemiyorum yoktur bence. Hic inancim yok o testlere tek negatif olunca dogru
Ooo bebeğim o zaman büyük ihtimal gebelik buuu12. Gün insallah yaa ilac gibi gelir bize cok seviniriz
Asko coook silik cizgi gördüm gebelik testinde deBidaha mı yumurtluyosun asko sen
Kiz heyecanlanamiyorum bile belki testte sknti vardir diye. Hep miratech kullaniyorum aslindaOoo bebeğim o zaman büyük ihtimal gebelik buuuay çok amin, dua edicem senin için, yarın bi daha yap nolur heyecan yaptım
Kaç gün var bata canımKuzum ici acik olan gebelik diğeri morlu ovulasyon cift cizgi olan
Senin bat ne bebeğim bir de hangi topicte aktifsiniz çok uzak kaldım dönmem lazımKuzu hep yanılıyoruz yaa o yuzden itibar etmek istemiyorum. Ama dogru cikmasinida koyulasmasinida isterdim
7 takvime göre. Yumurtlama ya göre 3-4 günKaç gün var bata canım
7 takvime göre. Yumurtlama ya göre 3-4 gün. İyiyim kuzum çok şükür. Ben simdilik burda aktifim arada agustos topigiSenin bat ne bebeğim bir de hangi topicte aktifsiniz çok uzak kaldım dönmem lazımve de nasıl oldun?
Tamam peki kaptırma ama yarın sabah test yap etiketle birlikte heyecanlanalımKiz heyecanlanamiyorum bile belki testte sknti vardir diye. Hep miratech kullaniyorum aslinda
Listeye ben eklicem seni hamiş olarak7 takvime göre. Yumurtlama ya göre 3-4 gün. İyiyim kuzum çok şükür. Ben simdilik burda aktifim arada agustos topigi
Aa az kalmis seninde . Benimde 8 9 gün kaldi 3 Ağustos gösteriyor ama hic belirti yok7 takvime göre. Yumurtlama ya göre 3-4 gün