- 31 Ağustos 2012
- 21.755
- 35.069
Hayır canim çoğu kişide böyle.Merhaba ilk defa okuyorum ben de aynı şekilde adete 1-2 gün kala ishal gibi olup adet oluyorum. Bu sebepsiz infertilite belirtisi mi?
Kiizz bu neyy
Merhabalar,yok canim o genel olarak çoğu kişinin adet belirtisi))) progesteron düştüyü için ishal gibi oluyor normal yaniMerhaba ilk defa okuyorum ben de aynı şekilde adete 1-2 gün kala ishal gibi olup adet oluyorum. Bu sebepsiz infertilite belirtisi mi?
Heee tamam canım bak etiketleyin beni kızdırmayın şurda bir ay uzak kaldık başımıza gelmeyen kalmadı belki ama hala buralara bakıyoruz yani. Hem daha var 7 gün çok normal böyle çıkması. Erken gebelikten başka test de yapma7 takvime göre. Yumurtlama ya göre 3-4 gün. İyiyim kuzum çok şükür. Ben simdilik burda aktifim arada agustos topigi
Yarin test yapsan mutlaka etiketle7 takvime göre. Yumurtlama ya göre 3-4 gün. İyiyim kuzum çok şükür. Ben simdilik burda aktifim arada agustos topigi
Gordunmu kuzummmKiizz bu neyy
Evet çok ama çok silik çizgiyi şaşi oldum ama gördüm, inşaallah koyulaşirGordunmu kuzummm
Benim de 5,5 yaşında kızım var inşallah en yakın zamanda onların da kardeşler olacakBen de Ocak ayında korunduğum halde gebe olduğumu bthcg 120 ile öğrendim adet günü. 10 gün sonra düşük oldu ama o zaman hamile olduğumu bilmediğimden çok hata yaptım düşmesi muhtemeldi. Sonrasında bi süre korktum düşünmedim. Ama bu ay istedik ve korunmadık. Meğer çok hevesliymişim. 6 yaşında kızım var daha düşünmem yapmam diyordum. Dünyam yıkıldı negatifi görünce
Kuzu ovulasyondan pek anlamıyorum ama t c den daha koyu olunca yumurtlama oluyor diye biliyorum. Ama arada bir lh hormonunda dalgalanmalar oluyormuşİyiyim kuzum islerimi hallettim merkezdeydim. Bak ovulasyonuma yine pik olmusum galiba kasiklarimda asiri agri vardi dün bugun yaptim testVeziir @Random3 @Cgh @sultansultan90
Henüz olmamış ama çok yakında olcak gibi duruyorKızlar merhaba yumurtlama olmuş mu sizce daha varmı yoksa
Saol canım hayırlısı olsun inşallahHenüz olmamış ama çok yakında olcak gibi duruyor
kuzu testtede cok silik varKuzu ovulasyondan pek anlamıyorum ama t c den daha koyu olunca yumurtlama oluyor diye biliyorum. Ama arada bir lh hormonunda dalgalanmalar oluyormuş
Ayy gördüm kii inşallah bebeğin seninledir kuzum yaaÇooook silik bi golgelik var sanki
Taşınmadan önce diyodum ki ne varki evde 2 günde toplarım 1 haftada zor topladım sürünerekAşko evi ful taşısam bu kadar zorlamazdın heralde herşeyi at kolye tamam. Biz şimdi küçücük arabaya sığdırmak için uğraşıyoruz her yerden de bişey çıkıyor. Bana kalsa evde hiç bişey yoktuNeyse çoğu gitti azı kaldı halledecem
İnsallah canim hic umudum yokAyy gördüm kii inşallah bebeğin seninledir kuzum yaa
Bu beta hcg mı aşkoÇooook silik bi golgelik var sanki
Ahaahh beeen yemin ederimTaşınmadan önce diyodum ki ne varki evde 2 günde toplarım 1 haftada zor topladım sürünerek