Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Merhaba ilk defa okuyorum ben de aynı şekilde adete 1-2 gün kala ishal gibi olup adet oluyorum. Bu sebepsiz infertilite belirtisi mi?
Merhabalar,yok canim o genel olarak çoğu kişinin adet belirtisi))) progesteron düştüyü için ishal gibi oluyor normal yani
Sebepsiz infertilite eşlerin hiç bir problemi olmadıği halde gebelik olmadığında söyleniyor

7 takvime göre. Yumurtlama ya göre 3-4 gün. İyiyim kuzum çok şükür. Ben simdilik burda aktifim arada agustos topigi
Heee tamam canım bak etiketleyin beni kızdırmayın şurda bir ay uzak kaldık başımıza gelmeyen kalmadı belki ama hala buralara bakıyoruz yani. Hem daha var 7 gün çok normal böyle çıkması. Erken gebelikten başka test de yapma

Benim de 5,5 yaşında kızım var inşallah en yakın zamanda onların da kardeşler olacak bat tarihlerimiz de aynı Rabbimden Umut kesilmez eskiden olan o üzücü olayları unutma zamanı

Kızlar merhaba yumurtlama olmuş mu sizce daha varmı yoksa

Eklentiler

• IMG_20220725_225459.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 41
Taşınmadan önce diyodum ki ne varki evde 2 günde toplarım 1 haftada zor topladım sürünerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…