Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Canım ben çok anlamıyorum ama bence 24 temmuz yumurtlama 25 çatlama olmuş.. önceki dalgalanma gibi..
Ama oda baya baya koyuydu, hatta akşamında silikleşmeye başlamıştı ertesi günde silikti. Dün gece yine pik oldu ama bugün tamamen silik. Kafam karıştı benimde

Merhaba daha önce de gönderdim testim adete 6 gün kala böyle çıktı ve damlatır damlatmaz pembe çizgi oluştu. Bugün kan verdim negatif çıktı. Adete 4 gün var. Sanırım bu testler bizi ruh hastası edecek. Nasıl heveslenmiştim anlatamam

Eklentiler

• 02D431EC-CA2A-4BE1-9979-3134601E6D86.jpeg
    49,8 KB · Görüntüleme: 62
Aaa artimed hemde yalancı çizgi mi çıkardı

Evet değerlendirdim 5 Ağustos adet olmam lazım normalde
Merhabaa :) Sessiz sessiz takip ediyordum burayı sizi merak ediyordum sizinle aynı günde batımız ben ilk defa denedim o yüzden ağustos ayındaki gruptayım buraya bakıyorum yorumları okuyorum :) bence testte 25 inde çatlama olmuş gibi gözüküyor canım. Benim de geçen aydan beri çatlamaya denk geliyor diye düşünüyorum çok hafif kanamam oluyor 23. ünde başladı geçen ayda tam böyle yumurtanın çatlama zamanında kanamam olmuştu sizde yaşadınız mı böyle bir şey belirtisi neydi sizde merak ettim ?

Testlere güvenemeyeceğiz o zaman

Şeyi merak ediyorum aslında 14-15 Temmuz yumurtlama oldu diye tahmin ediyorum.bugün tam 10.günü ve bthcg 0 çıktı. 4 günün sonra adet olacağım. Umut var mı bu tarz olup sonra pozitif olan var mı?

Açıkçası bi belirtim yok canım sadece alt karnımda ara ara ağrı ve kasıklarda batmalar oluyor 3-4 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…