- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
kımyasal gebelık yasamıssınız,Günaydın hanımlar
Adetime birkaç gün kala erken gebelik testim pozitif çıkmıştı regl gecikmesinin 1. Günü kan verdi.9.5 cıktı. 3. Günü kan verdim başka merkezde 1.9 cıktı. Aynu gün leke geldi sonraki 2 gün pıhtı şeklinde yoğun kanama oldu 2.5 gün sürdü. Normalde adetim 4 5 gün sürer Temizlendim bittiğini dusunerek eşimle beraber olmuştuk sabah wc 'ye gittiğimde bacaklarimdan kanlar akiyodu o korkuyla kanda tutar beni başım döndü bayilmisim. O kanama azaldı peçete sildiğimde kan geliyor niye böyle oldu bi akıl verin nolur
Progestan yan etkisi canim bende yaşadim aynisinibenim aşılamamın 11. Günü. 4.günden itibaren karnımın alt kısmı yumru şeklinde şiş hala yürümekte zorlanıyorum. Hala aşılamadan kaynaklı gaz problemi mi yaşıyorum acaba? Bir haftadır uyuyamıyorum çok yorgunum bitkin düştüm ve son iki gündür ansızın gelen ağlama isteği , progestanın etkileri diye tahmin ediyorum erken umutlanmamak için. İlaçla alakasını bulamadım ama dudaklarım kupkuru ve çatladı dudak kenarımda ufak tahrişler oluştu. Aşılama sonrası benzer şeyler yaşayan oldu mu?
Ay ben bunda gebe olmadığım halde bariz çift çizgi görmüştüm ya inşallah yanılmaz sizi aşağıya bırakıyorum hatta bakarsınızKullandığım test bu
Ben şokAy ben bunda gebe olmadığım halde bariz çift çizgi görmüştüm ya inşallah yanılmaz sizi aşağıya bırakıyorum hatta bakarsınız
Güzel anne adayları, bu gezdiğimiz son topik olsun. Temmuz ayı bize mucizemizi versin, listeile dolsun Umutlarımızı, heyecanlarımızı, mutluluğumuzu paylaştığımız, bol pozitifli bir topik olsun..
24 Temmuz olmam lazım ama 4 gündür bel ağrısı çekiyorum adet olacağım sanıyorum ortada bisey yok ve sirt8m çok ağrıyor sizce gebelik olabilir miTopiğe katılmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip BAT tarihini yazarsanız, görüp listeye eklemem daha kolay olur
�
Canim bence 24 temmuz yumurtlama olmus gibi en koyu o duruyorKızlar sanırım ben bu ay iki kere yumurtlama gördüm. Üstteki iki test 22-23 temmuzda yaptım baya koyuydu ertesi güne daha silikti. Ama alt karnımda ve kasıklarımda ağrılar vardı ovulasyon testi aldım yine dün akşam 9 gibi yaptım baya koyuydu. Az önce tekrar yaptım bu sefer baya silik. İki kere mi yumurtlama oldu sizce ? 2 tane test olan da 22-23 Temmuzda yaptiklarimin beklememiş hali kizlar biraz karışık oldu ama anladınız beni inşallah@Safransari @Veziir Childdevelopment @miresl R Random3 partalina_ bekledikce de renkleri değişti tabi kızlar daha koyuydular
O zaman hemen umutlanmayayım. Batı bekleyip 3. gün kan testi yaptırayımAy ben bunda gebe olmadığım halde bariz çift çizgi görmüştüm ya inşallah yanılmaz sizi aşağıya bırakıyorum hatta bakarsınız
Aha da bu ben yeminle. Bunlar aynı benim belirtiler yaAynı oluyorum bende demek ki ondanmış, bağırsaklar hızlı çalışır ishal gibi.
Sebepsiz infertilite, nerde oturuyorsun, ist mu?
Test yapsana canım24 Temmuz olmam lazım ama 4 gündür bel ağrısı çekiyorum adet olacağım sanıyorum ortada bisey yok ve sirt8m çok ağrıyor sizce gebelik olabilir mi
Korkuyorum yoktur diye,bi kaç gün daha beklemek istiyorum ama dayanamıyorum da kafam karıştı iyiceT
Test yapsana canım
Amaan yap gitsin sonuç degismeyecekKorkuyorum yoktur diye,bi kaç gün daha beklemek istiyorum ama dayanamıyorum da kafam karıştı iyice
Orasıda oyle evde testim yok eşimde yanımda değil maalesef çıkıp alabilirsem yapayım en iyisiAmaan yap gitsin sonuç degismeyecek
Azərbaycanlıyam mən də,ona görə soruşuram.Yadından çıxıb deyəsən.Ben de kafamdan tamamen bir çıkara bilsem.Olmuyor.Evet adete son 2-3gün kala çok düşünmekten rüyalarıma giriyor))) Psikolojik destek almayi istedim ama gönlüme yatan psikolok bulamadim,hepsi para tuzağı,gitdiyim doktorlardan yalniz Serdar Çelik taniya bilirsiniz, çünki diğerleri Azerbaycanli
Dün tekrar pik yapmış gibi evet. Bunu görünce değerlendirdin mi bari?Kızlar sanırım ben bu ay iki kere yumurtlama gördüm. Üstteki iki test 22-23 temmuzda yaptım baya koyuydu ertesi güne daha silikti. Ama alt karnımda ve kasıklarımda ağrılar vardı ovulasyon testi aldım yine dün akşam 9 gibi yaptım baya koyuydu. Az önce tekrar yaptım bu sefer baya silik. İki kere mi yumurtlama oldu sizce ? 2 tane test olan da 22-23 Temmuzda yaptiklarimin beklememiş hali kizlar biraz karışık oldu ama anladınız beni inşallah@Safransari @Veziir Childdevelopment @miresl R Random3 partalina_ bekledikce de renkleri değişti tabi kızlar daha koyuydular
Azərbaycanlıyam mən də,ona görə soruşuram.Yadından çıxıb deyəsən.Ben de kafamdan tamamen bir çıkara bilsem.Olmuyor.
6cı gün MFK dərmanların sifariş elədim,eş paketi və əlavə 2cür dərman,gəlsin başlayim müalicəyə inşaallah bu effekt verərAzərbaycanlıyam mən də,ona görə soruşuram.Yadından çıxıb deyəsən.Ben de kafamdan tamamen bir çıkara bilsem.Olmuyor.
Canım ben çok anlamıyorum ama bence 24 temmuz yumurtlama 25 çatlama olmuş.. önceki dalgalanma gibi..Kızlar sanırım ben bu ay iki kere yumurtlama gördüm. Üstteki iki test 22-23 temmuzda yaptım baya koyuydu ertesi güne daha silikti. Ama alt karnımda ve kasıklarımda ağrılar vardı ovulasyon testi aldım yine dün akşam 9 gibi yaptım baya koyuydu. Az önce tekrar yaptım bu sefer baya silik. İki kere mi yumurtlama oldu sizce ? 2 tane test olan da 22-23 Temmuzda yaptiklarimin beklememiş hali kizlar biraz karışık oldu ama anladınız beni inşallah@Safransari @Veziir Childdevelopment @miresl R Random3 partalina_ bekledikce de renkleri değişti tabi kızlar daha koyuydular
Evet değerlendirdimDün tekrar pik yapmış gibi evet. Bunu görünce değerlendirdin mi bari?Ne kadar kaldı bata?