Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

kımyasal gebelık yasamıssınız,
beta hc yukselır sonra duser ve regl olunur ıse kımyasal oluyor.

Progestan yan etkisi canim bende yaşadim aynisini

Güzel anne adayları, bu gezdiğimiz son topik olsun. Temmuz ayı bize mucizemizi versin, liste ile dolsun Umutlarımızı, heyecanlarımızı, mutluluğumuzu paylaştığımız, bol pozitifli bir topik olsun..
24 Temmuz olmam lazım ama 4 gündür bel ağrısı çekiyorum adet olacağım sanıyorum ortada bisey yok ve sirt8m çok ağrıyor sizce gebelik olabilir mi

Canim bence 24 temmuz yumurtlama olmus gibi en koyu o duruyor

Azərbaycanlıyam mən də,ona görə soruşuram.Yadından çıxıb deyəsən.Ben de kafamdan tamamen bir çıkara bilsem.Olmuyor.

Dün tekrar pik yapmış gibi evet. Bunu görünce değerlendirdin mi bari? Ne kadar kaldı bata?

Azərbaycanlıyam mən də,ona görə soruşuram.Yadından çıxıb deyəsən.Ben de kafamdan tamamen bir çıkara bilsem.Olmuyor.
Həə beynim oqədər qarışıqdır ki, bildiklərim çıxıb yadımdan)))mən özümdə psixoloji olduğunu düşünmürəm 6 il az müddət deyil ,mən son 1il olacaq ki,qəlbən istəyirəm uşağın olmasını, əvvəlki illər əksinə istəmirdim))yəni qalsam elə o vaxtlar qalardım

Canım ben çok anlamıyorum ama bence 24 temmuz yumurtlama 25 çatlama olmuş.. önceki dalgalanma gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…