İki kez yumurtlama olmuş gibi duruyor canım değerlendir mutlakaKızlar sanırım ben bu ay iki kere yumurtlama gördüm. Üstteki iki test 22-23 temmuzda yaptım baya koyuydu ertesi güne daha silikti. Ama alt karnımda ve kasıklarımda ağrılar vardı ovulasyon testi aldım yine dün akşam 9 gibi yaptım baya koyuydu. Az önce tekrar yaptım bu sefer baya silik. İki kere mi yumurtlama oldu sizce ? 2 tane test olan da 22-23 Temmuzda yaptiklarimin beklememiş hali kizlar biraz karışık oldu ama anladınız beni inşallahSafransari Veziir @Cgh @miresl @Random3 @dceke bekledikce de renkleri değişti tabi kızlar daha koyuydular
Ya dün tesadüfen değerlendirdim ama akıntım bitmemişti hep agri giriyordu kasıklarıma aksam 9 gibi yaptım yine koyu çıktı, bugün yaptım tamamen silik. Bu akşamı da degerlendireyim bari belki ikiz tutarİki kez yumurtlama olmuş gibi duruyor canım değerlendir mutlaka
Sağolasın canım. Vücut ısını sabah kalkar kalkmaz yapıyorsun dimi gün içinde yapmak bi anlam ifade etmiyorAllah şifalar versin,hasta halinle çok zor olmali koşturmak
En son 2gun önce vücut ısısi ölçümü yapmiştim 36.9a inmişti o yüzden test yapmak mantıklı gelmiyo
Ay Allah mı söyletiyor kız inşallah ikiz olurYa dün tesadüfen değerlendirdim ama akıntım bitmemişti hep agri giriyordu kasıklarıma aksam 9 gibi yaptım yine koyu çıktı, bugün yaptım tamamen silik. Bu akşamı da degerlendireyim bari belki ikiz tutar
Çok değişik bir durum çok da sık yasaniyormusBiberbir aynısı ben geçen ay yaşadım. Doktorum düşük yapiosun dedi. Kan verdim 12.42 çıktı. İki gün sonra tekrar kan verdim 6.6 ya düşmüş. Zaten o akşam kanamam başladım ertesi gün doktora gittim düşük olduğunu söyledi doktor
Nasip hayırlısı neyse o olsunAy Allah mı söyletiyor kız inşallah ikiz olur
Evet canim sabah yataktan kalkmamiş ölçuyorumSağolasın canım. Vücut ısını sabah kalkar kalkmaz yapıyorsun dimi gün içinde yapmak bi anlam ifade etmiyor
Öyle evet ben ilk defa yasadimÇok değişik bir durum çok da sık yasaniyormus
Eğer geç yumurtlama olduysa gebelik ola bilir bence bekleyin biraz dahaBen test yaptım negatif çıktı bat tarihini 3 gün geçti. Benim adetime yakın zamanda ovi testimle yumurtlama pik yapmıştı yani 14 temmuzda bizde değerlendirmiştik.(9 gün önce)
Hala adet olmadım 3 gün gecikti. Garip duygular yaşıyorum fikri olan yazabilir mi?
Aynen kuzu hayırlısı olsun bakalım güzelce değerlendir gerisi takdiri ilahiNasip hayırlısı neyse o olsunhep ikiz kızlarım olsun istemişimdir
Anladım canım yap bi test varsa çıkar belli mimolur belki vardırEvet canim sabah yataktan kalkmamiş ölçuyorum
Hala adet olmadim,bu gece rahat uyku uyumadim diye sabah ki ölçümü düz bulmadim 37 çiktıydi
Evet canim 2 kez yumurtlama görünüyor.Kızlar sanırım ben bu ay iki kere yumurtlama gördüm. Üstteki iki test 22-23 temmuzda yaptım baya koyuydu ertesi güne daha silikti. Ama alt karnımda ve kasıklarımda ağrılar vardı ovulasyon testi aldım yine dün akşam 9 gibi yaptım baya koyuydu. Az önce tekrar yaptım bu sefer baya silik. İki kere mi yumurtlama oldu sizce ? 2 tane test olan da 22-23 Temmuzda yaptiklarimin beklememiş hali kizlar biraz karışık oldu ama anladınız beni inşallahSafransari Veziir @Cgh @miresl @Random3 @dceke bekledikce de renkleri değişti tabi kızlar daha koyuydular
birde ayın 20 sinde ufak bi apaçık pembe kanama gördüm.Akşamdan geldi sabah öğlene kalmadan kesildi.Eğer geç yumurtlama olduysa gebelik ola bilir bence bekleyin biraz daha
Ayy çok sevindimEvet canim 2 kez yumurtlama görünüyor.
DeğerlendirAyy çok sevindim
Malesef şuan hiç testim yokAnladım canım yap bi test varsa çıkar belli mimolur belki vardır