Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Kızlar sanırım ben bu ay iki kere yumurtlama gördüm. Üstteki iki test 22-23 temmuzda yaptım baya koyuydu ertesi güne daha silikti. Ama alt karnımda ve kasıklarımda ağrılar vardı ovulasyon testi aldım yine dün akşam 9 gibi yaptım baya koyuydu. Az önce tekrar yaptım bu sefer baya silik. İki kere mi yumurtlama oldu sizce ? 2 tane test olan da 22-23 Temmuzda yaptiklarimin beklememiş hali kizlar biraz karışık oldu ama anladınız beni inşallah 😂😂 Safransari Safransari Veziir Veziir @Cgh @miresl @Random3 @dceke bekledikce de renkleri değişti tabi kızlar daha koyuydular
İki kez yumurtlama olmuş gibi duruyor canım değerlendir mutlaka

İki kez yumurtlama olmuş gibi duruyor canım değerlendir mutlaka
Ya dün tesadüfen değerlendirdim ama akıntım bitmemişti hep agri giriyordu kasıklarıma aksam 9 gibi yaptım yine koyu çıktı, bugün yaptım tamamen silik. Bu akşamı da degerlendireyim bari belki ikiz tutar 🤣🤣🤣

Allah şifalar versin,hasta halinle çok zor olmali koşturmak
En son 2gun önce vücut ısısi ölçümü yapmiştim 36.9a inmişti o yüzden test yapmak mantıklı gelmiyo
Sağolasın canım. Vücut ısını sabah kalkar kalkmaz yapıyorsun dimi gün içinde yapmak bi anlam ifade etmiyor

Ya dün tesadüfen değerlendirdim ama akıntım bitmemişti hep agri giriyordu kasıklarıma aksam 9 gibi yaptım yine koyu çıktı, bugün yaptım tamamen silik. Bu akşamı da degerlendireyim bari belki ikiz tutar 🤣🤣🤣
Ay Allah mı söyletiyor kız inşallah ikiz olur 🥰🥰

Biberbir aynısı ben geçen ay yaşadım. Doktorum düşük yapiosun dedi. Kan verdim 12.42 çıktı. İki gün sonra tekrar kan verdim 6.6 ya düşmüş. Zaten o akşam kanamam başladım ertesi gün doktora gittim düşük olduğunu söyledi doktor
Çok değişik bir durum çok da sık yasaniyormus

Sağolasın canım. Vücut ısını sabah kalkar kalkmaz yapıyorsun dimi gün içinde yapmak bi anlam ifade etmiyor
Evet canim sabah yataktan kalkmamiş ölçuyorum
Hala adet olmadim,bu gece rahat uyku uyumadim diye sabah ki ölçümü düz bulmadim 37 çiktıydi

Ben test yaptım negatif çıktı bat tarihini 3 gün geçti. Benim adetime yakın zamanda ovi testimle yumurtlama pik yapmıştı yani 14 temmuzda bizde değerlendirmiştik.(9 gün önce)
Hala adet olmadım 3 gün gecikti. Garip duygular yaşıyorum fikri olan yazabilir mi?

Kızlar ben regl dedim ama yerleşme kanaması olabilir mi bu sadece peçeteye geliyor ve çok açık pembe rengi

Ben test yaptım negatif çıktı bat tarihini 3 gün geçti. Benim adetime yakın zamanda ovi testimle yumurtlama pik yapmıştı yani 14 temmuzda bizde değerlendirmiştik.(9 gün önce)
Hala adet olmadım 3 gün gecikti. Garip duygular yaşıyorum fikri olan yazabilir mi?
Eğer geç yumurtlama olduysa gebelik ola bilir bence bekleyin biraz daha

Kızlar sanırım ben bu ay iki kere yumurtlama gördüm. Üstteki iki test 22-23 temmuzda yaptım baya koyuydu ertesi güne daha silikti. Ama alt karnımda ve kasıklarımda ağrılar vardı ovulasyon testi aldım yine dün akşam 9 gibi yaptım baya koyuydu. Az önce tekrar yaptım bu sefer baya silik. İki kere mi yumurtlama oldu sizce ? 2 tane test olan da 22-23 Temmuzda yaptiklarimin beklememiş hali kizlar biraz karışık oldu ama anladınız beni inşallah 😂😂 Safransari Safransari Veziir Veziir @Cgh @miresl @Random3 @dceke bekledikce de renkleri değişti tabi kızlar daha koyuydular
Evet canim 2 kez yumurtlama görünüyor.

Hala adet olmadım 3 gün gecikti. Garip duygular yaşıyorum fikri olan yazabilir
Eğer geç yumurtlama olduysa gebelik ola bilir bence bekleyin biraz daha
birde ayın 20 sinde ufak bi apaçık pembe kanama gördüm.Akşamdan geldi sabah öğlene kalmadan kesildi.

benim aşılamamın 11. Günü. 4.günden itibaren karnımın alt kısmı yumru şeklinde şiş hala yürümekte zorlanıyorum. Hala aşılamadan kaynaklı gaz problemi mi yaşıyorum acaba? Bir haftadır uyuyamıyorum çok yorgunum bitkin düştüm ve son iki gündür ansızın gelen ağlama isteği , progestanın etkileri diye tahmin ediyorum erken umutlanmamak için. İlaçla alakasını bulamadım ama dudaklarım kupkuru ve çatladı dudak kenarımda ufak tahrişler oluştu. Aşılama sonrası benzer şeyler yaşayan oldu mu?

X