- 24 Kasım 2021
- 5.081
- 6.316
- 31
Merhaba, adetiniz kac gun geçti yada kac gun var, değer güzelKizlar bugun dongumun 26. Gunu hastaneyi arayarak ogrendim dogrudur insallah sonucunuz 93 cikmis dedi normal mi sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, adetiniz kac gun geçti yada kac gun var, değer güzelKizlar bugun dongumun 26. Gunu hastaneyi arayarak ogrendim dogrudur insallah sonucunuz 93 cikmis dedi normal mi sizce
Ama oda baya baya koyuydu, hatta akşamında silikleşmeye başlamıştı ertesi günde silikti. Dün gece yine pik oldu ama bugün tamamen silik. Kafam karıştı benimdeCanım ben çok anlamıyorum ama bence 24 temmuz yumurtlama 25 çatlama olmuş.. önceki dalgalanma gibi..
Henuz gecmedi adete 4 gun var ayin 13 u yumurtlamaydi buyuk ihtimal. Doktorumla gorusemedim cok heyecanliyim suanMerhaba, adetiniz kac gun geçti yada kac gun var, değer güzel
Boşver kafanı karıştırma.. sen bugün değerlendir kesinAma oda baya baya koyuydu, hatta akşamında silikleşmeye başlamıştı ertesi günde silikti. Dün gece yine pik oldu ama bugün tamamen silik. Kafam karıştı benimde
Benimde adete 6 gün kala beta 22.9 du aynı durumda beklemedeyimHenuz gecmedi adete 4 gun var ayin 13 u yumurtlamaydi buyuk ihtimal. Doktorumla gorusemedim cok heyecanliyim suan
Öyle olmuş muayene oldumkımyasal gebelık yasamıssınız,
beta hc yukselır sonra duser ve regl olunur ıse kımyasal oluyor.
ınsallah saglıkla nasıp etsın Allahım en kısa zamandaÖyle olmuş muayene oldum
Aaa artimed hemde yalancı çizgi mi çıkardıMerhaba daha önce de gönderdim testim adete 6 gün kala böyle çıktı ve damlatır damlatmaz pembe çizgi oluştu. Bugün kan verdim negatif çıktı. Adete 4 gün var. Sanırım bu testler bizi ruh hastası edecek. Nasıl heveslenmiştim anlatamam
Merhabaa :) Sessiz sessiz takip ediyordum burayı sizi merak ediyordum sizinle aynı günde batımız ben ilk defa denedim o yüzden ağustos ayındaki gruptayım buraya bakıyorum yorumları okuyorum :) bence testte 25 inde çatlama olmuş gibi gözüküyor canım. Benim de geçen aydan beri çatlamaya denk geliyor diye düşünüyorum çok hafif kanamam oluyor 23. ünde başladı geçen ayda tam böyle yumurtanın çatlama zamanında kanamam olmuştu sizde yaşadınız mı böyle bir şey belirtisi neydi sizde merak ettim ?Evet değerlendirdim 5 Ağustos adet olmam lazım normalde
Insallah saglikla yukselir canim simdi kac gun kaldiBenimde adete 6 gün kala beta 22.9 du aynı durumda beklemedeyim
Testlere güvenemeyeceğiz o zamanMerhaba daha önce de gönderdim testim adete 6 gün kala böyle çıktı ve damlatır damlatmaz pembe çizgi oluştu. Bugün kan verdim negatif çıktı. Adete 4 gün var. Sanırım bu testler bizi ruh hastası edecek. Nasıl heveslenmiştim anlatamam
Hiç sormayın ilk damlatır damlatmaz pembe çizgi çıktı. İki gündür hamileyim diye seviniyorum. Bugün kan sonucu 0.Aaa artimed hemde yalancı çizgi mi çıkardı
Ben çok üzüldüm şok oldum. %99,8 güvenilir sonuç yazıyordu. %00,2 mi beni bulduTestlere güvenemeyeceğiz o zaman
Açıkçası bi belirtim yok canım sadece alt karnımda ara ara ağrı ve kasıklarda batmalar oluyor 3-4 gündürMerhabaa :) Sessiz sessiz takip ediyordum burayı sizi merak ediyordum sizinle aynı günde batımız ben ilk defa denedim o yüzden ağustos ayındaki gruptayım buraya bakıyorum yorumları okuyorum :) bence testte 25 inde çatlama olmuş gibi gözüküyor canım. Benim de geçen aydan beri çatlamaya denk geliyor diye düşünüyorum çok hafif kanamam oluyor 23. ünde başladı geçen ayda tam böyle yumurtanın çatlama zamanında kanamam olmuştu sizde yaşadınız mı böyle bir şey belirtisi neydi sizde merak ettim ?
Aynısı 2 ay önce basima geldi ama bebetime kasett testtisormayın ilk damlatır damlatmaz pembe çizgi çıktı. İki gündür hamileyim diye seviniyorum. Bugün kan sonucu 0.
bendede sanki böyle her an regl olacakmışım gibi hissettiriyor inşallah hayırlısı olur hakkımızda canımAçıkçası bi belirtim yok canım sadece alt karnımda ara ara ağrı ve kasıklarda batmalar oluyor 3-4 gündür
Aynısı 2 ay önce basima geldi ama bebetime kasett testti