- 1 Temmuz 2022
- 271
- 280
- 35
Sağlık ocağından mı kadın doğumdan mıReglinizin en yogun oldugu 2. Yada 3. Gün sabah erken randevu alin testlerinizi yaptirin ilk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık ocağından mı kadın doğumdan mıReglinizin en yogun oldugu 2. Yada 3. Gün sabah erken randevu alin testlerinizi yaptirin ilk
Aynı oluyorum bende demek ki ondanmış, bağırsaklar hızlı çalışır ishal gibi.Farklı doktorlara gitdim hepsi ayni sözü diyor ya bekle ya tüp bebek, sorun yok ama olmuyor, infertilite mi ne,evet yumurta takibi,hsg ,hormon falan hepsine bakildi,adete az kala eğer gebelik oluşmazsa progesteron düşer,bu zaman vücut ısım da düşer ishal gibi bişey olur ve adet olurum ,bulgular 1-2gün içinde belli ediyor kendini
Doktorun kim ya da hangi doktorlara gittin?Belki psikolojik sende,çünki artık rüyanda bile test görüyorsun.Farklı doktorlara gitdim hepsi ayni sözü diyor ya bekle ya tüp bebek, sorun yok ama olmuyor, infertilite mi ne,evet yumurta takibi,hsg ,hormon falan hepsine bakildi,adete az kala eğer gebelik oluşmazsa progesteron düşer,bu zaman vücut ısım da düşer ishal gibi bişey olur ve adet olurum ,bulgular 1-2gün içinde belli ediyor kendini
Aa evet gördümİlk çizgi biraz dipte ondan olabilir canım
Tamam tamam sonradan gördümAsko kart kaymış silik cizgi olan aslında t
Şuan kaçıncı gündesiniz pekiMalesef bilmiyorum bu ay testle takip etmedim ve öyle bi akıntı artışı fln da hissetmedim, yumurtlama testi kullandığımda 11. Gün ve 13. Günde yumurtlamayi gördüğüm olmustu.
Yok canim ben Azerbaycanda Baküde yaşıyorumAynı oluyorum bende demek ki ondanmış, bağırsaklar hızlı çalışır ishal gibi.
Sebepsiz infertilite, nerde oturuyorsun, ist mu?
Evet adete son 2-3gün kala çok düşünmekten rüyalarıma giriyor))) Psikolojik destek almayi istedim ama gönlüme yatan psikolok bulamadim,hepsi para tuzağı,gitdiyim doktorlardan yalniz Serdar Çelik taniya bilirsiniz, çünki diğerleri AzerbaycanliDoktorun kim ya da hangi doktorlara gittin?Belki psikolojik sende,çünki artık rüyanda bile test görüyorsun.
Çok şükür ya merak etdim sesin soluğun çıkmadı,Allah şifa versin ailecek kapmişsiniz qaliba,sana kolay gelsin iyi işlerCanim daha iyiyim ayaklandim cok şükür. Dün gece kasik agrisi cektim sabaha kadar. Yinemi yumurtlama oldu bilmiyorum Oglum da hasta ateslendi valla anca kendime geldim simdi. Annemin isleri var onlari halletcem cikmam lazim havada cok sicak
Son adet tarihimin ilk günü 30 haziran( sanırım öyle hesapliyorlarmis gününü) 5 temmuzda adet bitti,Şuan kaçıncı gündesiniz peki
Günaydın, gebelik olmuş her halde düşük olmuş o yüzden ola bilir,yeniden kan tahlili veya idrar testi yaptinizmiGünaydın hanımlar
Adetime birkaç gün kala erken gebelik testim pozitif çıkmıştı regl gecikmesinin 1. Günü kan verdi.9.5 cıktı. 3. Günü kan verdim başka merkezde 1.9 cıktı. Aynu gün leke geldi sonraki 2 gün pıhtı şeklinde yoğun kanama oldu 2.5 gün sürdü. Normalde adetim 4 5 gün sürer Temizlendim bittiğini dusunerek eşimle beraber olmuştuk sabah wc 'ye gittiğimde bacaklarimdan kanlar akiyodu o korkuyla kanda tutar beni başım döndü bayilmisim. O kanama azaldı peçete sildiğimde kan geliyor niye böyle oldu bi akıl verin nolur
Kanda 1.9 du en son ondan sonra kanama gelince tekrar vermedimGünaydın, gebelik olmuş her halde düşük olmuş o yüzden ola bilir,yeniden kan tahlili veya idrar testi yaptinizm
Kan verdim malesef negatif çıktı. Adetime dört gün var. Yumurtlama gunumu bilmiyorumYumurtlamanın kaçıncı günü?
Biberbir aynısı ben geçen ay yaşadım. Doktorum düşük yapiosun dedi. Kan verdim 12.42 çıktı. İki gün sonra tekrar kan verdim 6.6 ya düşmüş. Zaten o akşam kanamam başladım ertesi gün doktora gittim düşük olduğunu söyledi doktorGünaydın hanımlar
Adetime birkaç gün kala erken gebelik testim pozitif çıkmıştı regl gecikmesinin 1. Günü kan verdi.9.5 cıktı. 3. Günü kan verdim başka merkezde 1.9 cıktı. Aynu gün leke geldi sonraki 2 gün pıhtı şeklinde yoğun kanama oldu 2.5 gün sürdü. Normalde adetim 4 5 gün sürer Temizlendim bittiğini dusunerek eşimle beraber olmuştuk sabah wc 'ye gittiğimde bacaklarimdan kanlar akiyodu o korkuyla kanda tutar beni başım döndü bayilmisim. O kanama azaldı peçete sildiğimde kan geliyor niye böyle oldu bi akıl verin nolur
Test yapsana kuzum benimde 1 hafta kaldı bata beklemedeyimİyi akşamlar nasilsin aşko?benim dün adet günümdü ama olmadim, bugün de gelen giden yok vücut ısım düşdüyü için test yapmadim her halde 2-3gün gecikicek , sizde durumlar nasıl? M Mavimiresl @venevv Veziir Childdevelopment @Mucizemmm16 S sultansultan90 ve diğer güzeller napiyosunuz?hasta olanlar iyileştinizmi?
İçimden gelmiyor yapmak yine aynı şey olacak 27sine kadar beklerim olmazsa yaparimTest yapsana kuzum benimde 1 hafta kaldı bata beklemedeyim
Aşko evi ful taşısam bu kadar zorlamazdın heralde herşeyi at kolye tamam. Biz şimdi küçücük arabaya sığdırmak için uğraşıyoruz her yerden de bişey çıkıyor. Bana kalsa evde hiç bişey yoktu Neyse çoğu gitti azı kaldı halledecemAllah kolaylık versin kuzum işin şu gibi kolayca aksın bitsin gitsin inşallah ev taşımak çok zor ya ben 1 ayda anca yerleştim tek başıma yap yap bitmedi