Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Farklı doktorlara gitdim hepsi ayni sözü diyor ya bekle ya tüp bebek, sorun yok ama olmuyor, infertilite mi ne,evet yumurta takibi,hsg ,hormon falan hepsine bakildi,adete az kala eğer gebelik oluşmazsa progesteron düşer,bu zaman vücut ısım da düşer ishal gibi bişey olur ve adet olurum ,bulgular 1-2gün içinde belli ediyor kendini
Aynı oluyorum bende demek ki ondanmış, bağırsaklar hızlı çalışır ishal gibi.

Sebepsiz infertilite, nerde oturuyorsun, ist mu?

Farklı doktorlara gitdim hepsi ayni sözü diyor ya bekle ya tüp bebek, sorun yok ama olmuyor, infertilite mi ne,evet yumurta takibi,hsg ,hormon falan hepsine bakildi,adete az kala eğer gebelik oluşmazsa progesteron düşer,bu zaman vücut ısım da düşer ishal gibi bişey olur ve adet olurum ,bulgular 1-2gün içinde belli ediyor kendini
Doktorun kim ya da hangi doktorlara gittin?Belki psikolojik sende,çünki artık rüyanda bile test görüyorsun.

Doktorun kim ya da hangi doktorlara gittin?Belki psikolojik sende,çünki artık rüyanda bile test görüyorsun.
Evet adete son 2-3gün kala çok düşünmekten rüyalarıma giriyor))) Psikolojik destek almayi istedim ama gönlüme yatan psikolok bulamadim,hepsi para tuzağı,gitdiyim doktorlardan yalniz Serdar Çelik taniya bilirsiniz, çünki diğerleri Azerbaycanli

Canim daha iyiyim ayaklandim cok şükür. Dün gece kasik agrisi cektim sabaha kadar. Yinemi yumurtlama oldu bilmiyorum🤷🏼‍♀️ Oglum da hasta ateslendi valla anca kendime geldim simdi. Annemin isleri var onlari halletcem cikmam lazim havada cok sicak
Çok şükür ya merak etdim sesin soluğun çıkmadı,Allah şifa versin ailecek kapmişsiniz qaliba,sana kolay gelsin iyi işler 😍

Günaydın hanımlar
Adetime birkaç gün kala erken gebelik testim pozitif çıkmıştı regl gecikmesinin 1. Günü kan verdi.9.5 cıktı. 3. Günü kan verdim başka merkezde 1.9 cıktı. Aynu gün leke geldi sonraki 2 gün pıhtı şeklinde yoğun kanama oldu 2.5 gün sürdü. Normalde adetim 4 5 gün sürer Temizlendim bittiğini dusunerek eşimle beraber olmuştuk sabah wc 'ye gittiğimde bacaklarimdan kanlar akiyodu o korkuyla kanda tutar beni başım döndü bayilmisim. O kanama azaldı peçete sildiğimde kan geliyor niye böyle oldu bi akıl verin nolur

Kızlar bat 31 temmuz. Bugünle beraber 7 gün var. Erken gebelik testi alsam çıkar mı ?

Günaydın hanımlar
Adetime birkaç gün kala erken gebelik testim pozitif çıkmıştı regl gecikmesinin 1. Günü kan verdi.9.5 cıktı. 3. Günü kan verdim başka merkezde 1.9 cıktı. Aynu gün leke geldi sonraki 2 gün pıhtı şeklinde yoğun kanama oldu 2.5 gün sürdü. Normalde adetim 4 5 gün sürer Temizlendim bittiğini dusunerek eşimle beraber olmuştuk sabah wc 'ye gittiğimde bacaklarimdan kanlar akiyodu o korkuyla kanda tutar beni başım döndü bayilmisim. O kanama azaldı peçete sildiğimde kan geliyor niye böyle oldu bi akıl verin nolur
Günaydın, gebelik olmuş her halde düşük olmuş o yüzden ola bilir,yeniden kan tahlili veya idrar testi yaptinizmi

Günaydın hanımlar
Biberbir aynısı ben geçen ay yaşadım. Doktorum düşük yapiosun dedi. Kan verdim 12.42 çıktı. İki gün sonra tekrar kan verdim 6.6 ya düşmüş. Zaten o akşam kanamam başladım ertesi gün doktora gittim düşük olduğunu söyledi doktor

Kızlar sanırım ben bu ay iki kere yumurtlama gördüm. Üstteki iki test 22-23 temmuzda yaptım baya koyuydu ertesi güne daha silikti. Ama alt karnımda ve kasıklarımda ağrılar vardı ovulasyon testi aldım yine dün akşam 9 gibi yaptım baya koyuydu. Az önce tekrar yaptım bu sefer baya silik. İki kere mi yumurtlama oldu sizce ? 2 tane test olan da 22-23 Temmuzda yaptiklarimin beklememiş hali kizlar biraz karışık oldu ama anladınız beni inşallah 😂😂 Safransari Safransari Veziir Veziir Childdevelopment Childdevelopment M Mavimiresl R Random3 partalina_ partalina_ bekledikce de renkleri değişti tabi kızlar daha koyuydular

Eklentiler

• IMG_20220725_130346.jpg
    IMG_20220725_130346.jpg
    152,1 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20220725_130905.jpg
    IMG_20220725_130905.jpg
    117,6 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Allah kolaylık versin kuzum işin şu gibi kolayca aksın bitsin gitsin inşallah🤲🏻🤲🏻 ev taşımak çok zor ya ben 1 ayda anca yerleştim tek başıma yap yap bitmedi
Aşko evi ful taşısam bu kadar zorlamazdın heralde herşeyi at kolye tamam. Biz şimdi küçücük arabaya sığdırmak için uğraşıyoruz her yerden de bişey çıkıyor. Bana kalsa evde hiç bişey yoktu 😂😂 Neyse çoğu gitti azı kaldı halledecem 💪

X