Ya ne kadar güzel net çıkmış sanırım baya erken yumurtlama olmuşKizlar adete 6 gün kala 1 saat arayla yaptığım bunlar, beta 22.9 çıkan
Diğeri de 3 gün kala yaptigim
Tebrikler,belirtileriniz neydi?Kizlar adete 6 gün kala 1 saat arayla yaptığım bunlar, beta 22.9 çıkan
Üzülmek için erken,adet görmeden emin olamazsinizKızceler bata 2 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı heralde bu ayda eleneceğim
Artik bıraktım ben de cocuk fikrinden de uzaklaşıyorum sanki yavastanAmin ya keşke ,benim söylememe gerek yok zaten kendisi biliyor adet günümü
bunu yazdıktan 5 dk sonra regl olmam pekiÜzülmek için erken,adet görmeden emin olamazsiniz
Teşekkür ederimTebrikler,belirtileriniz neydi?
Ben ikinci çizgi göremedim ya bendemi problem varGünaydın kızlar. Bat günüm yarın. Dayanamayıp tekrar test yaptım. Galiba kesin hamileyim. Kan testi için ne zaman gideyim? Aile hekimliğindeki doktor geçen ay regl geciktikten 3 gün sonra gel demişti. Doktora ne zaman gitmem gerekir?
Maşallah. Yumurtlamanin ardından kacinci gun yaptinizKizlar adete 6 gün kala 1 saat arayla yaptığım bunlar, beta 22.9 çıkan
bu erken gebelik testi mü canım kaset testte nasıl acabaGünaydın kızlar. Bat günüm yarın. Dayanamayıp tekrar test yaptım. Galiba kesin hamileyim. Kan testi için ne zaman gideyim? Aile hekimliğindeki doktor geçen ay regl geciktikten 3 gün sonra gel demişti. Doktora ne zaman gitmem gerekir?
Evet canım erken gebelik testi. 4 gün kala da yapmıştım.bu erken gebelik testi mü canım kaset testte nasıl acaba
Malesef bilmiyorum bu ay testle takip etmedim ve öyle bi akıntı artışı fln da hissetmedim, yumurtlama testi kullandığımda 11. Gün ve 13. Günde yumurtlamayi gördüğüm olmustu.Maşallah. Yumurtlamanin ardından kacinci gun yaptiniz
Canim daha iyiyim ayaklandim cok şükür. Dün gece kasik agrisi cektim sabaha kadar. Yinemi yumurtlama oldu bilmiyorumİyi akşamlar nasilsin aşko?benim dün adet günümdü ama olmadim, bugün de gelen giden yok vücut ısım düşdüyü için test yapmadim her halde 2-3gün gecikicek , sizde durumlar nasıl? M Mavimiresl @venevv @VeziirChilddevelopment @Mucizemmm16 @sultansultan90 ve diğer güzeller napiyosunuz?hasta olanlar iyileştinizmi?
Regliyken gidip kan tahlillerinize baktirdinizmiKızceler artık kadın doğumcuya danışma vaktim geldi sanırım onca denemeden sonra. Peki reglm bittikten sonra mı gitmeliyim kontrole
Yok canım henüz hiç bir şey yaptırmadım. Nereden başlamalıyım bilmiyorumRegliyken gidip kan tahlillerinize baktirdinizmi
Reglinizin en yogun oldugu 2. Yada 3. Gün sabah erken randevu alin testlerinizi yaptirin ilkYok canım henüz hiç bir şey yaptırmadım. Nereden başlamalıyım bilmiyorum