- 24 Mart 2021
- 645
- 831
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SelamlarMayıstan ve haziran topiginden elendim inşallah bu girdiğim son topik olur☺bugün adet oldum,bi dahaki adette 24-25 temmuzda falan olacak(inşallah olmaz)Güzel anne adayları, bu gezdiğimiz son topik olsun. Temmuz ayı bize mucizemizi versin, liste ile dolsun Umutlarımızı, heyecanlarımızı, mutluluğumuzu paylaştığımız, bol pozitifli bir topik olsun..
Topiğe katılmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip BAT tarihini yazarsanız, görüp listeye eklemem daha kolay olur
ANNE ADAYLARI BAT TARİHİ SONUÇ M MiuLego 1 Temmuz ikizlerkadini96 1 Temmuz @Helenk 1 Temmuz @lokum8 2 Temmuz M Mavimiresl 2 Temmuz @Ozlenenhanim 2 Temmuz @lavinya- 2 Temmuz @nuresmagun 2 Temmuz @ucge 3 Temmuz @bugdaycorci 3 Temmuz G Gzmyts53 4 Temmuz @simcook 4 Temmuz @leRonthavan 4 Temmuz @iyilikperisi92 4 Temmuz @Zennep 4 Temmuz @ad000 5 Temmuz @sss35 5 Temmuz Petunya508 6 Temmuz @Bio_girl 6 Temmuz caca3344 6 Temmuz @anatomim 7 Temmuz @Safransari 7 Temmuz @Nikinik 7 Temmuz @Elif_edanur_61_61 8 Temmuz @MellyMel_ 8 Temmuz @Sevm57 8 Temmuz @Arasdefne 9 Temmuz @tubiiloji 9 Temmuz @ZorluBekleyis 9 Temmuz @smadml 9 Temmuz @Cgh 10 Temmuz @Veziir 10 Temmuz @bshk1993[/USER] 11 Temmuz @akgnss 15 Temmuz @Ihlamurseven 16 Temmuz @Ozlmsgn 17 Temmuz
galibaHerkes sessiz sessiz değerlendirme de sanırım
Doktora gittinizmi bu süreçte.SelamlarMayıstan ve haziran topiginden elendim inşallah bu girdiğim son topik olur☺bugün adet oldum,bi dahaki adette 24-25 temmuzda falan olacak(inşallah olmaz)
2 yıldır bebek istiyorum.
Uğur getirsin canim ekliyorumSelamlarMayıstan ve haziran topiginden elendim inşallah bu girdiğim son topik olur☺bugün adet oldum,bi dahaki adette 24-25 temmuzda falan olacak(inşallah olmaz)
bende de akıntı var. gelsin artık şu yumurtalar. onlarla görülecek hesabımız varKızlar benim akıntım arttı ve kasıklarımda minik minik batmalar var sanırım yumurtlama dönemim yaklaştı
Canım akıntın nasıl ? Benim seffaf su gibi bazende beyaz krem gibi karışıkbende de akıntı var. gelsin artık şu yumurtalar. onlarla görülecek hesabımız var
aynen benim de. Yumurtlama günü yoğunlaşacak iyice benceCanım akıntın nasıl ? Benim seffaf su gibi bazende beyaz krem gibi karışık
Bakalım bugün 13. Gün benim 15-16-17. Günlerde oluyor yumurtlama 3 ay takip etmiştim hep öyleydi. Ama o yumurta aki gibi uzayan akıntı bende gelmiyoraynen benim de. Yumurtlama günü yoğunlaşacak iyice bence
az kalmış kuzum, sende yoğun çalışma dönemi geliyor :) Benim dün olması gerekiyordu ama olması baya da açık renk test. Umarım bugün olur. HSG çektirdim belki etkiliyordur yumurtlamayıBakalım bugün 13. Gün benim 15-16-17. Günlerde oluyor yumurtlama 3 ay takip etmiştim hep öyleydi. Ama o yumurta aki gibi uzayan akıntı bende gelmiyor
temmuz uğurlu gelir hepimize inşallahSelamlarMayıstan ve haziran topiginden elendim inşallah bu girdiğim son topik olur☺bugün adet oldum,bi dahaki adette 24-25 temmuzda falan olacak(inşallah olmaz)
Canım hiç artimed ovulasyon testi kullandın mı alsam mı bende bilemedim eczanelerde hep artimed varaz kalmış kuzum, sende yoğun çalışma dönemi geliyor :) Benim dün olması gerekiyordu ama olması baya da açık renk test. Umarım bugün olur. HSG çektirdim belki etkiliyordur yumurtlamayı
hiç kullanmadım onu. innovita yı beğendim ben çok.Canım hiç artimed ovulasyon testi kullandın mı alsam mı bende bilemedim eczanelerde hep artimed var
M Mavimiresl denemiş memnun kalmış o zaman alayım bugün bende başlıyım yapmaya. Şimdiye kadar da yumurtlama olduysa kaçırmadım içim rahathiç kullanmadım onu. innovita yı beğendim ben çok.
ama artımed gebelikten herkes memnun bence iyidir ovü de. al ya denersin, iyidir iyidir
aynen öyle. testle de en azından tam gününü bilirsinM Mavimiresl denemiş memnun kalmış o zaman alayım bugün bende başlıyım yapmaya. Şimdiye kadar da yumurtlama olduysa kaçırmadım içim rahat
birkaç güne pik olurAdetlerim düzenlidir daha 2. Denememiz olacak kendimi garantiye almak istedim dün silikti 11-12 gün yumurtlamam bugün görünüyor bakalım. Nasıl kızlar?