- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
Gerçi 3 ay bildim de ne oldu hep negatif bu ayda umudum yok zaten doktora gitmeyi bekliyorum yine geldi umutsuzluk perilerimaynen öyle. testle de en azından tam gününü bilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçi 3 ay bildim de ne oldu hep negatif bu ayda umudum yok zaten doktora gitmeyi bekliyorum yine geldi umutsuzluk perilerimaynen öyle. testle de en azından tam gününü bilirsin
Bugünkü testimAdetlerim düzenlidir daha 2. Denememiz olacak kendimi garantiye almak istedim dün silikti 11-12 gün yumurtlamam bugün görünüyor bakalım. Nasıl kızlar?
Kuzum ben klomen kullandigim icin başladım testlere takip amacli sen bence hic başlama karıştırma kafaniM Mavimiresl denemiş memnun kalmış o zaman alayım bugün bende başlıyım yapmaya. Şimdiye kadar da yumurtlama olduysa kaçırmadım içim rahat
Ama gün aşırı iliskiden de sıkılıyor artık insan bi zamandan sonra yeter gariKuzum ben klomen kullandigim icin başladım testlere takip amacli sen bence hic başlama karıştırma kafani
Bizimkine her gun yapalim desem yapacak adama 40 yasinda azginlik ve kıskançlık geldiAma gün aşırı iliskiden de sıkılıyor artık insan bi zamandan sonra yeter gari
Zaten onlar için hava hoşBizimkine her gun yapalim desem yapacak adama 40 yasinda azginlik ve kıskançlık geldi
Sinirimi bozdu biraz önce zatenZaten onlar için hava hoş
Benim eşimde vajinal muayeneye uyuz oluyor icten ice kendini yiyor ama yapcak bişey yokSinirimi bozdu biraz önce zaten
Hemen kovala o perileri hatta taşlaGerçi 3 ay bildim de ne oldu hep negatif bu ayda umudum yok zaten doktora gitmeyi bekliyorum yine geldi umutsuzluk perilerim
Bizimkide gereksiz kiskanclik yapiyo bazen normalde hic sıkmaz bunaltmaz ama ne olduysa yaş 40 oldu ve adam değişti her konudaBenim eşimde vajinal muayeneye uyuz oluyor icten ice kendini yiyor ama yapcak bişey yok
E güzel hatunsun kıskanırBizimkide gereksiz kiskanclik yapiyo bazen normalde hic sıkmaz bunaltmaz ama ne olduysa yaş 40 oldu ve adam değişti her konuda
Bizim aramizda 8 yas var sanirim birazda onun etkisi var Sagol kuzum guzel bakan guzel görürmüş o senin güzel bakisinE güzel hatunsun kıskanır
Bizimde aramızda 9 yaş var bakalım 40'li yaslara gelince benimki de aynı mı olacakBizim aramizda 8 yas var sanirim birazda onun etkisi var Sagol kuzum guzel bakan guzel görürmüş o senin güzel bakisin
Cok güldüm yaaHemen kovala o perileri hatta taşla
Cagsu özel hastaneyi aradim yarin ogleden sonraya randevu var istedigim doktora belki dedim catlatma ignesi falan vurur ama zaten yarina kadar catlar gibime geliyor benim uzun sürmüyor pik haliCanım aksam tekrar yap ama bence kesinlikle değerlendir