- 31 Ağustos 2012
- 21.726
- 35.029
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OoooTemmuza hazırlık
evet kızamık falan onlara baktık bağışıklığım varmış. su çiçeği için sağlık ocağından aşı vurulmam gerekiyor sadece onuda artık yarından sonra yarın komple ne var ne yok baktıracağım artık çıktık bir yolaÇok şükür canım tüm kan tahlillerini yaptır baktırmışken toksoplazma gondii diye bir parazit varmış bende ona bağışıklık yok çıktı. Evde de kedi var bizim iç parazit aşısı yaptırdık ona bir yılı dolmuştu zaten aşısının. Kızamık bağışıklığına falan da bakılıyor iyi oluyor
Aaa su çiçeği geçirmedin mi canım geçirince yeniden vurulmak gerekir mi ben geçirdim onuevet kızamık falan onlara baktık bağışıklığım varmış. su çiçeği için sağlık ocağından aşı vurulmam gerekiyor sadece onuda artık yarından sonra yarın komple ne var ne yok baktıracağım artık çıktık bir yola
Ben sadece kızamık geçirdim canım ilkokuldayken. Test yaptılar su çiçeğine bağışıklığım çıkmadı normale döneyim aşı olucam canım gebelikte geçirmek riskli olabiliyormuşAaa su çiçeği geçirmedin mi canım geçirince yeniden vurulmak gerekir mi ben geçirdim onu
Bunu erken fark ettiğin iyi olmuş kuzum önemli böyle ateşli hastalıklar Allah korusunBen sadece kızamık geçirdim canım ilkokuldayken. Test yaptılar su çiçeğine bağışıklığım çıkmadı normale döneyim aşı olucam canım gebelikte geçirmek riskli olabiliyormuş
Kuzum ben de amh falan baktırmadım ama bebek düşünmeye başlayınca doktora gidip ultrasona girdim ve kan, idrar tahlili verdim o kadarAmh falan ben baktırmadım hiç şart mı daha 2. Ay bu
Hsg bugün müydü?Ben sadece kızamık geçirdim canım ilkokuldayken. Test yaptılar su çiçeğine bağışıklığım çıkmadı normale döneyim aşı olucam canım gebelikte geçirmek riskli olabiliyormuş
hayır canım yarın 16.00 yapılacak. anestezili istedim korktum birazHsg bugün müydü?
evet canım Allah korusun kötü olabilir miş bende bu dönemde öğrendim hep bunları bir haftadır baya konuların içindeyimBunu erken fark ettiğin iyi olmuş kuzum önemli böyle ateşli hastalıklar Allah korusun
keşke anestezi almasaydın o kadar kolay ki yaptıkları işlem çok bi tıkanıklık yoksa minnacık ağrı hissediyosun değmez anestezi almayahayır canım yarın 16.00 yapılacak. anestezili istedim korktum biraz
10 dk uyutma gibi birseymiş sordum randevu alırken. burda arkadaşlarım yaptırmıştı korkuttular benı ağrı çok oluyor diye o yüzden riske atmak istemedimkeşke anestezi almasaydın o kadar kolay ki yaptıkları işlem çok bi tıkanıklık yoksa minnacık ağrı hissediyosun değmez anestezi almaya
bende alcamda laboquick mi? certain mi? daha güzel acaba öneririmisiniz trendyoldaTemmuza hazırlık
Ben sadece loboquik kullandım canim.bende alcamda laboquick mi? certain mi? daha güzel acaba öneririmisiniz trendyolda
Evet canım ya bir de hamileyken yememek, içmemek gerekenler var ya onları araştırıyorum bu aralar adaçayı, Balık falan nasıl severim. Gerçi balığı küçük balıkları yiyebilirsiniz diye okudum büyüklerde cıva birikmiş olabilir diyeevet canım Allah korusun kötü olabilir miş bende bu dönemde öğrendim hep bunları bir haftadır baya konuların içindeyim