Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Kızçeler ben yine aşılamaya başladım @ad000 @Random3 @venevv @sultansultan90 M MiuLego Ve diğer kızlar
hadi hayırlı olsun, bu kez pozitif olsun
benim de silik 2 güne yumurtlama olması lazım. Ama dün benim de önceki güne göre silikti. Her gün aynı saatte yapıyor musun? Dalgalanmayı ben norml buluyorum yya. Pik olur 1-2 güne bizim

Bekliyoruz iste kuzum aliskin degilim ben silik çizgilere biliyosun

Hayirlisi olsun kuzum yeterki güzel haberler ver bize

Teşekkür ederim canımlar inşallah güzel sonuçları bu sefer almak nasip olur hepimize

Yaşasın güzel haberler kuzum gözün aydın
teşekkür ederim canım şimdi sıra hsg çektirmekte diğer doktor bana dedi hiç yok yumurtaların kalanları kurtarmamız lazım ahh ahh insanları nasıl boyle uzebiliyorlar anlamıyorum doktorsun sen ya

teşekkür ederim canım şimdi sıra hsg çektirmekte diğer doktor bana dedi hiç yok yumurtaların kalanları kurtarmamız lazım ahh ahh insanları nasıl boyle uzebiliyorlar anlamıyorum doktorsun sen ya
Senin adına çok sevindim canım maalesef bazı doktorlar garip bende bu ay 2 farklı doktora gittim biri dedi temiz rahmin film çekelim. Diğeride birsuru şey saydı emin olmadan kararsız kararsız konuştu yolladı çok sinir bozucu.

çok teşekkür ederim canım evet resmen hayallerimizle oynuyorlar neyse o yanı. beni direk ameliyat ve tüp bebeğe yönlendirdiler. bakmadı bile tüplerim açık mı yada amh değerlerime 1 ay vaktin var kalan yumurtaların toplanması lazım dedi günlerdir moral bozukluğu yaşıyorum bunların yüzünden doktor çok önemli

Öyle kuzum bazen insanın yüreğine indiriyorlar hsg de temiz çıktı mıı rahatça devam edersin

Evet doktor önemli tabiki en azından sorun yok çalışmalara devam

Bekliyoruz iste kuzum aliskin degilim ben silik çizgilere biliyosun
ahahahaha doğru sen hep koyuların kadınısın
kız bu neeeeee maşallah uçmuş senin amh değeri
erken daha canım dur bakalım çıkabilir hala pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…