- 2 Ocak 2022
- 342
- 192
- 31
ameliyatlık değilse gebelik şansın var yumurtlaman önemli kistle gebe kalan çok e2 ,prolaktin değerlerin normalse olabilir tüp bebek bilgisi vermeleri biraz fazla olmuşevet canım doktorumu değiştirdim ufak ufak çikolata kistlerim varmış ameliyatlık bir durum değil zaten ağrı şikayetlerımde yoktu benım doktor çok önemli
amh çok güzel benim 3,45 tedaviye gerek görmedi doktorumkızlarrr ekte koydum sonucumu yapabildim mi bilmiyorum. çok heyecanlıyım şuan Özgür hoca mesaj yolladı şimdi amh sonucun çok çok iyi çıktı diyor. G Gzmyts53 @Ihlamurseven M Mavimiresl I ipti @Fang @simcook @ad000
ankarada düzen laboratuvarında 1200 tl civarı anestezisiz çekiliyohsg fiyatları hakkında bilginiz var mı ?
Ekliyorummm3 temmuz bat benide eklermisiniz
Ooo super kuzum daha hic sknti yapmakızlarrr ekte koydum sonucumu yapabildim mi bilmiyorum. çok heyecanlıyım şuan Özgür hoca mesaj yolladı şimdi amh sonucun çok çok iyi çıktı diyor. G Gzmyts53 @Ihlamurseven M Mavimiresl I ipti @Fang @simcook @ad000
Evet kuzum bu gün hastanedeyken doktora sonuçlarıma bakması için rica ettim tam ameliyathaneye geçiyordu. Sağolsun döndü ama benim sonuçlar çıkmamıştı henüz önceki sonuçlarıma baktı normal gözüküyor dedi prolaktin ilacı kullandığımı söyledim 44 değer çıktığı için. O değere de normal dedi anlamadım. Çok da engel değil demek ki. Ya ben yinede sorayım da içimde kalmasın.Çok önemli sıkıntılar değil kuzum sıkma canını. Sormadan kullanma evet. Bu haliyle hamile kalanlar da var ama yine de önlem almak lazım tabii.
Evet bende doktor değişikliği yaptim bu doktorum cok iyi herseyi detayli anlatiyor bilgi veriyor. Amh degeriminde super oldugunu soyledi. Hsg cekilcek simdi tuplerimde aciksa dogal gebelik olur inşallah Allah'ın izniyleamh çok güzel benim 3,45 tedaviye gerek görmedi doktorum
Doktorumda oyle dedi cok sevindim canimOoo super kuzum daha hic sknti yapma
Ben ısrarla hormon testleri istesem de doktorum hep gerek yok dedi mesela. Prolaktin için de sadece göğsümü sıkıp süt geliyor mu diye bakıyordu. Ben de önümüzdeki ay doktorumu değiştiriyorum çok iyi birini buldum. Tabii ki en güzeli her şeyden emin olmak ama çok da kafaya takma yani hamilelik için engel değil.Evet kuzum bu gün hastanedeyken doktora sonuçlarıma bakması için rica ettim tam ameliyathaneye geçiyordu. Sağolsun döndü ama benim sonuçlar çıkmamıştı henüz önceki sonuçlarıma baktı normal gözüküyor dedi prolaktin ilacı kullandığımı söyledim 44 değer çıktığı için. O değere de normal dedi anlamadım. Çok da engel değil demek ki. Ya ben yinede sorayım da içimde kalmasın.
O değil de ilaçlar çok pahalı yaaa
Belli olmaz ben ilk ay hamile kalmıştım hapı bırakıncaMayısta bende düzensiz kanama yaptı ay boyunca kutu bitene kadar kullandım en son 19 mayısta kanamam oldu kesildi sonra. 20 mayıstan itibaren korunmasız devam ettikYa canım sabırsız davranıyorum farkındayım ilk aydan ama ne yapayım
Cuma günü cekilcem canım anestezili 3000 malesef. Nisan'da sormuştum 2700 demişti denklestiremedim diye geçen ay çekemedim malesef artmışhsg fiyatları hakkında bilginiz var mı ?
Vandayım canım orada iyimis fiyatlarİstanbulda misiniz? Bende Tekirdağ'ında cektircem persembe gunu 2000 tl anestezili olarak piyasa fiyatlarini bilmiyorum o yuzden sizlere sordum
Benim hsg 2 sefer cekti doktor ilkinde kapali dedi sonra biraz daha ilac ve şiddetli verdi ilaci açıldı dedi geçen ay cektirdimDoktorumda oyle dedi cok sevindim canimsimdi sira hsg de bakalim insallah oda guzel cikar
Ay bırak ya içim gidiyor ama bebe yoluna feda olsun diyoruzBen ısrarla hormon testleri istesem de doktorum hep gerek yok dedi mesela. Prolaktin için de sadece göğsümü sıkıp süt geliyor mu diye bakıyordu. Ben de önümüzdeki ay doktorumu değiştiriyorum çok iyi birini buldum. Tabii ki en güzeli her şeyden emin olmak ama çok da kafaya takma yani hamilelik için engel değil.
Ah bu kuzum şu bebeler için ne paralar harcadık komaz bize
Yok gonalf tarzı iğneler çok sayıda yumurta geliştirmiyor, kaliteli geliştiriyor. Bi de dozu önemli tabii. Kötüyü çağırmayalım, her şey çok güzel olacakAy bırak ya içim gidiyor ama bebe yoluna feda olsun diyoruz
Aşko sen bilirsin şimdi hastanede bana gonalf ile birlikte letrol diye bi ilaç kullanacaksın dediler reçeteye letrol yazdılar
Bende daha önce letrol kullanmadığım için benim yumurtalıkların nasıl tepki vereceğini bilmediğimden bişey demedim ama eczacı letrol değil de letu vermiş. Hastaneyi aradım fark etmez dediler benim o an aklıma gelmedi ama E ben letuyu 3 ay kullandım ve hemen yanıt verdi yumurtalar yani 10 11. gün falan yumurtalarım büyüyordu. E şimdi letu ile gonal f da kullanırsam bütün yumurtalar uyarılırsa ben naparım kıız
Ay canim sevindim senin adina açılmasi iyi olmus :) insallah benimde sorunsuz geçerBenim hsg 2 sefer cekti doktor ilkinde kapali dedi sonra biraz daha ilac ve şiddetli verdi ilaci açıldı dedi geçen ay cektirdim