Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde senin adetlr kaç günde bir oluyor bu ay bende yumurtlamayı yakalayamadım ovu testiyle 30/35 gün arası benim adet döngüm
Benim normlde 30 günde bir olurdum fakat Şubat'ta bozldu düzene girmedi 45 güne kadar çıkıyordu ara kanamalar oluyordu karma karışıktı en son PROMOLUT adet düzenleyici doktor verdi onu kullandım adet oldum şimdide adetn 15.günündeym

Birde ovülasyon testi kullanmyorsanz yinede yumurtlmayı bulablrsnz kendniz dinleyin hafif bel ağrısı akıntı çoğalıyor şişlik olyor rahim ağzı genişliyor hergün dikkat edin tutar

Temmuzun ilk yumurtlması benden tutmazsa benim temmuzda kalıyor inşallah kalmaz yumurtlması yaklaşan
Hayırlısı öğreniyorum işte zamanla , gitmiştim pko görünümü var ama yok aslında dedi inofo verdi , 3 ay kullan dedi ama ben kullanmadım

Kızlar adet günüme tahmini 4-7 gün kaldı ovulasyon pozitif açıkçası ihtimal de olsa olabilir dedim. Benim danışmak istediğim şey eğer hamileysem bilmeden bugün de dahil kullandığım ağrı kesicinin zararı olur mu ? Sonuçta gebe olduğunu bilmeden herkes birşeyler yapabilir lütfen bana da akıl verin diş ağrım yetmiyormuş gibi birde bu konuyu düşünüp üzülüyorum.

Birşey olmaz diye biliyorum çünkü henüz gebelik oluşmşsa ilk haftlarda ilaç çok etkilemiyor ama mecburi olmadıkça da içmeyin sonuçta engelleyebilir yada bebeğe geçebilir gebelk varsa

Yumurtlama 3 gün sürdü çatlamada oldu fakat değerlendiremedik çok dua edin hayırlısıyla olur inşallah ben şimdiden kendimi Ağustosa hazırlıyorum

Birşey sorcam gerçekten çok merak ediyorum benim en son Nisan ayında yumurtlma olmştu ve hemen yumurtlma sonrasj kendimde oluşan değişiklikleri not almıştım olurda adet olursam aynı değişiklik yaşanırsa umutlanmamak için Nisan'da da 19 nisan yumurtlamaydı ben 24nisanda yazmaya başlamış ağrılarm var diye 10 gün sonrası adet olmuşum yani yumurtlmanın 15.günü benm üç gün önce yumurtlmaydı çatlama oldu ve Nisan ayında olduğu gibi çatlama olur olmaz aşırı bel ağrısı göğüslerdr aşırı hassasiyet sol bacakta ağrı bunlarun hepsi bende adetten on gün önce başlar normlde ama neden çatlama olur olmaz ağrılar başlıyor ve 15 gün devam ediyor aynı durumu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…