- 19 Mayıs 2020
- 522
- 1
- 301
- 23
- Konu Sahibi Aysennurayenni
-
Merhabalar umudunu kaybetmeyenler olarak temmuz ayında gebelik planlayanlar bu postun altında birleşelim ben şu an adet söktürücü kullanıyorum adet olup bittikten sonra temmuzdaki yumurtlmaya kaldı
İnşallah Rabbim kucağını boş bırakmaz ovülasyon testi yada tedavi oldumu hiç sebebsiz mi olmuyor2 yil oldu her ay kırmızı kırmızı nasip artık rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Laboq. test alicam bu ay ama güvenilir mi acaba sebepsiz bizimkisi sagol canm benm seninde ınsallahİnşallah Rabbim kucağını boş bırakmaz ovülasyon testi yada tedavi oldumu hiç sebebsiz mi olmuyor
Ben iki ay kullandım ilk ay yakaladım yumurtlamayı eğer tam düzenli dikkat ederek kullanırsanız güvenilir geçen ay yumurtlamam olmadı 30 gün boyunca artk doktor adet düzenleyici verdi benmde sorun yok adetten sonra tekrar ilaç vercez dediler tekara yumurtlma testi alıcam dün ilacın son günüydü birkaç güne olacam sanırımLaboq. test alicam bu ay ama güvenilir mi acaba sebepsiz bizimkisi sagol canm benm seninde ınsallah
Benim rahmim kaymis çektirdim gecen ay bu ay işte adetim 3 gun erken geldi dun aksam oldim sen ins olmazsın rabbim yuzunu güldürsünBen iki ay kullandım ilk ay yakaladım yumurtlamayı eğer tam düzenli dikkat ederek kullanırsanız güvenilir geçen ay yumurtlamam olmadı 30 gün boyunca artk doktor adet düzenleyici verdi benmde sorun yok adetten sonra tekrar ilaç vercez dediler tekara yumurtlma testi alıcam dün ilacın son günüydü birkaç güne olacam sanırım
İnşallah Allah'ın izniyle bakalım çok umudum yok sanırım önümüzdki aya kaldıBenim rahmim kaymis çektirdim gecen ay bu ay işte adetim 3 gun erken geldi dun aksam oldim sen ins olmazsın rabbim yuzunu güldürsün
İnşallah en güzel haberi alırsın çok çok geçmiş olsun yumurtlmayı yakalamak için ovülasyn testi kullanabilirsiniz bende alıcam inşallah temmuzda hamile kalırızMerhaba kizlar ben 2 hafta önce düşük yaptım 6 . Haftalık doktorum korunmamiza gerek olmadığını söyledi gebeliğim kendiliginden sonlandı kürtaj vs olmadan bende temmuz ayında inşaallah yeniden hamile kalmak istiyorum inşaallah hepimiz hayırlı haberler alalım
Adetten sonra tekrar çağırdılar mıMerhabalar, 1 senelik evliyim bende adet düzensizliğim var, cyclo progynova verdi doktorum inşallah bu ay hem ilacla hemde ovulasyon ile bekliyorum olsun
4 haziranda gittim adetin 3. Gunu hormon testi ultrason vs bakti oyle ilaci verdi, iki ay sonra gel dediAdetten sonra tekrar çağırdılar mı
İki ay çok fazla adet için anlamadım hayırlısı olsun inşallah ovülasyon kullandğnzda yumurtlamada yazın4 haziranda gittim adetin 3. Gunu hormon testi ultrason vs bakti oyle ilaci verdi, iki ay sonra gel dedi
Temmuzda adet olucam sonra yeniden ilac ağustosta olduğumda gorusmeye gidecegim, bakalim yazarimİki ay çok fazla adet için anlamadım hayırlısı olsun inşallah ovülasyon kullandğnzda yumurtlamada yazın ❤
Benimde öyle oldu malesef birde kanamalar vardı habire bende PROMOLUT kullandım bir hafta adet bitince başka ilaç verceklermişKızlar ben de geçen ay yumurtlamayı gördüm bu ay gördüm mü görmedim mi anlamadım ve umudum kalmadı bu aydan, adetin 23. Günündeyim. Ovülasyon testi sipariş verdim temmuz İçin
İnşallah hamile kalırsınızda adet olmanıza gerek kalmazTemmuzda adet olucam sonra yeniden ilac ağustosta olduğumda gorusmeye gidecegim, bakalim yazarim
İnşallah inşallah,bekleyen isteyen herkese nasip olsun, güzel haber alalimİnşallah hamile kalırsınızda adet olmanıza gerek kalmaz
Pco mu var canım ya da kist filan mı niye kanama olduBenimde öyle oldu malesef birde kanamalar vardı habire bende PROMOLUT kullandım bir hafta adet bitince başka ilaç verceklermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?