Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Laboq. test alicam bu ay ama güvenilir mi acaba sebepsiz bizimkisi sagol canm benm seninde ınsallah
Ben iki ay kullandım ilk ay yakaladım yumurtlamayı eğer tam düzenli dikkat ederek kullanırsanız güvenilir geçen ay yumurtlamam olmadı 30 gün boyunca artk doktor adet düzenleyici verdi benmde sorun yok adetten sonra tekrar ilaç vercez dediler tekara yumurtlma testi alıcam dün ilacın son günüydü birkaç güne olacam sanırım

Benim rahmim kaymis çektirdim gecen ay bu ay işte adetim 3 gun erken geldi dun aksam oldim sen ins olmazsın rabbim yuzunu güldürsün

Merhaba kizlar ben 2 hafta önce düşük yaptım 6 . Haftalık doktorum korunmamiza gerek olmadığını söyledi gebeliğim kendiliginden sonlandı kürtaj vs olmadan bende temmuz ayında inşaallah yeniden hamile kalmak istiyorum inşaallah hepimiz hayırlı haberler alalım

İnşallah en güzel haberi alırsın çok çok geçmiş olsun yumurtlmayı yakalamak için ovülasyn testi kullanabilirsiniz bende alıcam inşallah temmuzda hamile kalırız

Merhabalar, 1 senelik evliyim bende adet düzensizliğim var, cyclo progynova verdi doktorum inşallah bu ay hem ilacla hemde ovulasyon ile bekliyorum olsun

Kızlar ben de geçen ay yumurtlamayı gördüm bu ay gördüm mü görmedim mi anlamadım ve umudum kalmadı bu aydan, adetin 23. Günündeyim. Ovülasyon testi sipariş verdim temmuz İçin

Kızlar ben de geçen ay yumurtlamayı gördüm bu ay gördüm mü görmedim mi anlamadım ve umudum kalmadı bu aydan, adetin 23. Günündeyim. Ovülasyon testi sipariş verdim temmuz İçin
Benimde öyle oldu malesef birde kanamalar vardı habire bende PROMOLUT kullandım bir hafta adet bitince başka ilaç verceklermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…