Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzum bende 1 yıllık evliyim bizim ilk denememiz henüz Rabbim kimseye aratmasin

Admin beni ekleyebilir misin bat 10 temmuz 5 yildir istiyoruz 1 dusuk gecmisim var yas 37 yeni kaydoldum bu ay yumurtlama testi deneyecegim

Geçen yıl açtığım konu ve hâlâ gebelik olmaması geçen sürede ilaç kullanımları kist rahim filmi histeroskopi hikayem ne bileyim nasip işiymiş olmayınca olmuyor

Geçen yıl açtığım konu ve hâlâ gebelik olmaması geçen sürede ilaç kullanımları kist rahim filmi histeroskopi hikayem ne bileyim nasip işiymiş olmayınca olmuyor
Canım benim nasip tabi vaktini bekliyor Rabbim şifa versin ve en doğru en güzel zaman da da evlat versin hayırla sağlıkla instagram da birgebeningünlüğü adında sayfa var orayı takip et istersen hem sana moral olur hem gerçekten işine yarayacak bilgiler okursun belki de sende nasiplenirsin

Orayı sürekli takip ediyorum canlı yayınlrına katılıyorum ovülasyon testleri kullanıyorum kullananlara yardım ediyorum inan o kadar şey öğrendim ki artık doktora bile nerdeyse gerek duymuyorum mecburen gidiyorum bu ay adet olunca Tedaviye başlycam bu son gidişim olmazsa nirdha uğraşmayı düşünmüyorum çok yoruldum tavsiye için teşekkür ederim güzel kalbinizden öpüyorum

Rabbim büyük elbet vardır bir bildiği umudunuzu kaybetmeyin ben inanıyorum ki buraya öyle güzel bir haberle geleceksiniz ki yaşadığınız bu süreci anlatarak bekleyenlere moral ve umut kaynağı olacaksınız bunu öyle kalpten hissediyorum ki bu kadar emeğin sonucu çok güzel olacak inşaAllah duam sizinle

İnşallah çok sağolun

Selam canlar,
Benim de bat 3 Temmuz falan. Sat 3 Haziran.
1 kürtajım oldu bebeğimin kalbi durduğu için. Geçtiğimiz iki ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Tutmayınca bu ay bıraktım. Şimdi yumurtam büyüdü çatlayacak sanırım yumurta akı gibi akıntım oldu çok yoğun şekilde. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. İsteyen hak eden isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…