Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hmm aynı şeyi yaşamışız ben 50 günde adet olduğumu bile hatırlıyorum ama sorun yok diyor doktor,
Benim düzenliydi gecikmeye başladı ayrıca ara kanama çok oldu son bir ayda 3 kez oldum ilaç kullandım keslfi işte yine oldum pazartesiye gidicem bakalm büyük ihtimalle klomen verir testler gecikmeden gelirse temmuzda çok daha dikkatli düzenli yapmaya çalışcam bu aydan umudum yok artık

Şaka gibi geçen gittğmdr adet bitimnde gel ilaç vercez dedi bugün gittim yanlış anlaşma olmuş diyor adetn 5.günü gelmen lazımdı şaka gibi

2020 de allahin izniyle gebelik planlıyorum,
Ilk çocukta hamile kalmak icin ugrastim ve allah guzel sonuclandirdi. Yaptiklarimi burdan paylasmak istiyorum, belki birlerine faydasi dokunur, su an iş arayan biri olarak, bu yazdıklarımı okuyup, faydasi dokunacak kisilerden dua almak isterim,
Bana dr sen tup yap normal yolla cocuk olmaz dedi bn vazgecmedim ugrastim, hayit tohumu, aslan pencesi, coban cantasi, civan percemi cayi ictim, incir havuc suyu her sabah kaynatip ictim, polen bal her sabah bir cay kasigi, en son sogani kaynatip suyunu ictim, sonuc pozitif cikti şükürler olsun, burdaki otlari surekli icmedim en fazla 1 hafta sonra ara verdim. Bende yan etki yapmadi, bu baskasinda yan etki yapmaz anlamina gelmiyor, dra danismadan kullanmak zararli olabilir o yuzden herkes belki kullanamaz. Simdi 2. Cocuk icin tekrar ayni seyleri yapmaya basladim, ins allah 2. yi de verir tez zamanda. Amin.

İnşallah Rabbim nasip eder kucağına almayı ne olur ne olmaz yazın belki birilerine faydası olur ben incir kürü kullandım oruçta bir hafta bende ters etki etti kanam başladı bıraktım pişman oldum bana yaramadı belki başkasına yarayabilir

Merhabalar umudunu kaybetmeyenler olarak temmuz ayında gebelik planlayanlar bu postun altında birleşelim ben şu an adet söktürücü kullanıyorum adet olup bittikten sonra temmuzdaki yumurtlmaya kaldı
Merhaba. Bı şey soracam. Doktor bana yumurtan catlamiyor dedi bu ovulasyon testiyle bende yumurta catlama günümü bulabikir miyim

Merhaba. Bı şey soracam. Doktor bana yumurtan catlamiyor dedi bu ovulasyon testiyle bende yumurta catlama günümü bulabikir miyim
Tabiki bulabilirsiniz sizde demi pco var
Yumurtlama olduğu zaman iki çizgi kopkoyu çıkıyor hatta T çizgisi C den daha koyu olyor o yumurtlma öyle olduktan sonra T silikleşince çatlama olmuş oluyor

Tabiki bulabilirsiniz sizde demi pco var
Yumurtlama olduğu zaman iki çizgi kopkoyu çıkıyor hatta T çizgisi C den daha koyu olyor o yumurtlma öyle olduktan sonra T silikleşince çatlama olmuş oluyor
Yokbana PCO demedi rahimde iltihap var vebu hafta regl olmam lazım geçen perşembe doktora gittim ve yumurtan catlamamis dedi başka yapacağım bı şey var mı kansizlikta hamileliği engeller mi

Yokbana PCO demedi rahimde iltihap var vebu hafta regl olmam lazım geçen perşembe doktora gittim ve yumurtan catlamamis dedi başka yapacağım bı şey var mı kansizlikta hamileliği engeller mi
Tamamen engeller mi bilmyorm fakat sağlıksız gebelik adet düzenszliği sağlıksız yumurtlma olur yani zorlaştırır

Evet kuzum
Çatlama ve sonraki günü de değerlendirdim...
Ölücem meraktan :)
Çok düşünme gerçekten düşündükçe zorlaşıyor benimde iki gündür bel ağrım başladı yumurtlma olacak sanırım ama bekliyorum banada bol dua edin geçen ay yumurtlma olmadı diye bütün umudum kırıldı çok umutlu değilim olmazsa adet oldpmda doktra gidip klomene başlıyorum

Normalde senin adetlr kaç günde bir oluyor bu ay bende yumurtlamayı yakalayamadım ovu testiyle 30/35 gün arası benim adet döngüm

Ben ovu testi yapmıyorum artık en son 26. günümde yaptım artık yumurtlama omloaz diye bıraktım. bugün 29. günüm gebelik testide yaptım erken gebelik olanlardan negatif. Umudum sıfır zaten bu ay çok ağrı kesici içtim başım çok ağrıdı olmasın da temmuzda artık bastırcaz. Adet döngün kaçgünde bir senin benim 30-35 arası değişiyor ortalama 31 gün

Bence tam yumurtlama olmamış t biraz silik cden. Ya aynı koyulukta olmadı yada t c den daha koyu olmalı. Birde bu testler durmuş testler durdukçe çizgiler belirginleşiyor doğru sonuç vermiyor buradan yorumlama zon beni için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…