Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmaz mı tabi bilgi en kıymetli hazine, bende burdan öğrendiklerimi çok çekingen iki arkadaşım var onlara söylüyorum onlar burda yok ama öğrendiklerimi aktarıyorum aynı aylarda evlendik 3 müzünde yok
En iyisini yapıyorsunuz bende çok araştırıyorum videolar Instagramdan paylaşmlara bakıyorum bütün test takibi yapan sayfaları takp ediyorum artık az çok bilgim var çevremede önermiyorum kullanın diye testleri çok önemli bilmeyenler için büyük bi kayıp gibi düşünüyorum bilmeyenler için ovülasyon testini ,zaman kaybı birde ben 6 ay önce dahlyeye gidip şekere felan hormnlara baktrdm normlde vitamn eksklğm var diye hiç tirotlere baktılarmı bilmiyorum geçen ayda adet düzensizliği için baktılar sorun yok dediler

Aynen öyle oldu benimde ama geçen sene nişanlıyken 72 Den 64 e düştüm evlenince 68 oldum halada öyleym biz çocuk istemeye başladık adetm raydan çıktı
Eskiler ne dermiş biliyor musun rahim bebek arıyor geç geç oluyor gelişiyor derlermiş haklılar da nerdeyse bir yumurta en erken 3 ayda olgunlaşıyor, çoğu tedavii ilacı verirken doktor 3 ay kullan diyor mesela

Eskiler ne dermiş biliyor musun rahim bebek arıyor geç geç oluyor gelişiyor derlermiş haklılar da nerdeyse bir yumurta en erken 3 ayda olgunlaşıyor, çoğu tedavii ilacı verirken doktor 3 ay kullan diyor mesela
Bununla ilgili başlık açmıştım bende duydum rahim bebek arıyor diye rahmşn gebeliğe hazırlanması adında ama artık kanamalarda sıklaşınca korktum

Bana da doktor söyledi doğru insanın piskolojisini bozuyor mesela ben çatlamayı gördüm ya eğer yüne olmazsa kesin şöyle düşüncem kesin bir sorun var kesin ılmayacak çocuğumuz kocamda mı sorum bende mi yiyip bitircem kendimi kesin bir sorun yok ama için rahat etsin diye bu testlerden al yap inofo... diye bir ilaç verdi bana

burda çok yazan var düşünmeyi bıraktım o ay hamile olduğumu öğrendim diye herşey aslında bizde bitiyor stres en etki eden şey düşünmediğimizi sanıyoruz stres yapmadığınız ama bilinç altı dolu birde düşünmeden yapsak oda çok güzel olacak

Ay ben onu da denedim yok bilinçaltımıza işlenmiş ne kadar yok desekte yemek yemek gibi bir şey benim için bunu düşünmek o kaar hayatmın içinde çok duygusal bakıyoruz nasip aslında çünkü sorun yok şükür ki, ama eşimde ne var bilemiyoruz ,

Mesela belki gülünç gelecek belki benim kendi kuruntum ama hayatımda ilk kez özel bölgem ağrıyor aynı böyle kol bacak ağrır gibi ağrıyor bazen bacağıma bile vuruyor ağrı bazen arkaya belime doğru

Onada yumurtlama belirtisi diyorlar hiç bende olmadı ama olabilir ben yumurtlma yakaladğmda çok heveslenmiştim ve gün gün not aldm çünkü kendmizi çok dinliyoruz en ufak bi hareketlenmeyi bile herşeyi not aldım 24 Nisan'da başladım ve adet oldpmda çok üzüldüm ama iyiki yazmşm en azından kendmi dinledğmde bak aynı şeyler kuruntu yapma heveslenme diyecem tam 10 gün sonra geldi kırmızlar çok üzülmüştüm

Doğru olabilir bunlar kendimde gördüğüm değşiklikşer zaten pms yumurtlama adet öncesi gebelik hepsi birbirine o kada benziyor ki allahım resmen bize bulmaca çözdürüyor :) hadi uğraşın bakalım ben demeden oluyor mu diyor

Uzayan akıntı biraz özele giriyor ama vajinada hafif şişlik dışa doğru açılma oluyor yumurtlmada çatladğımda akıntı sarımsı oluyor aklıma geldikçe yazacam inşallah❤
Aaa çok ilginç şoktayım aynı şeyi gördüm bende hatta acaba spermler mi geri geldi yoksa yunurtlama akıntısı mıydı emin olamadım bide afedersin rahim ağzı yumuşamıştı ben kendimi çok takip ederim bilirim vücudumu yani soramadım tabi çok özeldi diye, sağol canımiyi geceler diliyorum sohbet ve bilgiler için minnettarım

Ne demek rica ederim ben mutlu oluyorum yanıtlar gelince her zaman sohbet edelim iyi geceler

Ne demek rica ederim ben mutlu oluyorum yanıtlar gelince her zaman sohbet edelim iyi geceler
Canım ben bugün tekrar yaptım bu ne demek sence koyulaşmaya başlamış yine 1 hafta önce yaptıklarım silikti, galiba bende gerçekten kist var doktor yok dedi ama belki de çikolata kisti onu ultrason da göremiyorlarlarmış

Eklentiler

• image.jpg
    132,2 KB · Görüntüleme: 34
Kisttenmidir bilmem ama pco varsa koyulaşır silikleşmesi normal olabiliyor çünkü lh hormonu yükselip alçalıyor birde adete yakın tekarar koyulaşma olabiliyormuş beklenen adet ne zaman senin

Benimki böyleydi iki kez silikleşip tekrar koyulaştı pik olmadı ve yumurtlama yakalayamadım 26.gğn meseka iki test yaptım silik 27 gün koyu

Eklentiler

• IMG_20200602_180621.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 30
Kisttenmidir bilmem ama pco varsa koyulaşır silikleşmesi normal olabiliyor çünkü lh hormonu yükselip alçalıyor birde adete yakın tekarar koyulaşma olabiliyormuş beklenen adet ne zaman senin
Belli değil ki 38. günümdeyim burada yazılanları okudukça hayretler içerisinde kalıyorum olmadı galiba benim bir dahaki aya artık,demek ki adet olucam ya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…