• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar 2kayip yorucu süreç ve ardından yine burdayım.. ☺
Kayıplarımin sebebi sanırım pıhtılaşmaymiş.Şuan kan sulandırıcı ve folik asite basladim hanike jakir kalmaz +kan sulandırıcı iğne baslanicak .
1hafta 10ün içinde regl olucam sanırım bayagidir takip etmiyordum.
Temmuza bende gebelik planlıyorum yani inşallah hepimiz en kısa zaman da iyi haberler veririz💝🍀
Yumurtlama takibi yaptınız mı bu ay 🙈

Kızlar adet günüme tahmini 4-7 gün kaldı ovulasyon pozitif açıkçası ihtimal de olsa olabilir dedim. Benim danışmak istediğim şey eğer hamileysem bilmeden bugün de dahil kullandığım ağrı kesicinin zararı olur mu ? Sonuçta gebe olduğunu bilmeden herkes birşeyler yapabilir lütfen bana da akıl verin diş ağrım yetmiyormuş gibi birde bu konuyu düşünüp üzülüyorum.
Sonuç ne oldu hamilemisiniz

Kendi adıma söyledim bu ay benim olmazsa pskljkmen çöktüm artık sanırım uğraşmam çünkü bekledikçe umutlanıyorum günler geçmiyor e sonra sonuç çıkmayınca
Öyle düşünmeyin üzülmeyin allah yardımcınız olsun dua edeceğim. Haberini alırız bu ay inşallah

Yumurtlama takibi yaptınız mı bu ay 🙈
Ben yumurtlama takibi yapmıyorum canım genelde adet bittikten 2gun sonra başlıyorum çalışmalara 2gebeligimde de o şekilde hamile kaldım.Anliyorum az çok yumurtlama belirtilerini..ama bu ay adetim bittikten sonra göğüs ağrım hiç bitmedi adet dönemi sonunda yumurtlamiş bile olabilirim 🤷bu ay pek anlayamadım ama belli günler değerlendirdim bakalım inşallah bekliyorum 🙂

Ben yumurtlama takibi yapmıyorum canım genelde adet bittikten 2gun sonra başlıyorum çalışmalara 2gebeligimde de o şekilde hamile kaldım.Anliyorum az çok yumurtlama belirtilerini..ama bu ay adetim bittikten sonra göğüs ağrım hiç bitmedi adet dönemi sonunda yumurtlamiş bile olabilirim 🤷bu ay pek anlayamadım ama belli günler değerlendirdim bakalım inşallah bekliyorum 🙂
Hayırlısıyla inşallah akıntı seviyesiylede anlıyablrsnz zaten ☺️

Hayırlısıyla inşallah akıntı seviyesiylede anlıyablrsnz zaten ☺
Akıntı bende hep var canım ya bir süredir baktiriyorum bir sorun yok ama neden olduğunu bilmiyorum da..Ama eğer akıntının bahsedilen gibi yapışkan elde uzayan kıvamını diyorsaniz evet onu gördüm..Bakalım bekleyip göreceğiz 🙂

Back