- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
- Konu Sahibi Aysennurayenni
Nasıl yani yaaaaa.... İyide bu sürecte adet olmuyor munsuz. Adet döngünüz nedir siizn?42. Gunde ve 54. Gunde gördüm ben, takibi asla birakmayin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yani yaaaaa.... İyide bu sürecte adet olmuyor munsuz. Adet döngünüz nedir siizn?42. Gunde ve 54. Gunde gördüm ben, takibi asla birakmayin
Benim normlde 30 günde bir olurdum fakat Şubat'ta bozldu düzene girmedi 45 güne kadar çıkıyordu ara kanamalar oluyordu karma karışıktı en son PROMOLUT adet düzenleyici doktor verdi onu kullandım adet oldum şimdide adetn 15.günündeymNormalde senin adetlr kaç günde bir oluyor bu ay bende yumurtlamayı yakalayamadım ovu testiyle 30/35 gün arası benim adet döngüm
Birde ovülasyon testi kullanmyorsanz yinede yumurtlmayı bulablrsnz kendniz dinleyin hafif bel ağrısı akıntı çoğalıyor şişlik olyor rahim ağzı genişliyor hergün dikkat edin tutarBen ovu testi yapmıyorum artık en son 26. günümde yaptım artık yumurtlama omloaz diye bıraktım. bugün 29. günüm gebelik testide yaptım erken gebelik olanlardan negatif. Umudum sıfır zaten bu ay çok ağrı kesici içtim başım çok ağrıdı olmasın da temmuzda artık bastırcaz. Adet döngün kaçgünde bir senin benim 30-35 arası değişiyor ortalama 31 gün
Hayir adetlerim duzensiz. yumurtlamanin ilk gununden iki hafta sonra adet oluyorum. Yaklasik 45/55 gun arasi oluyorumNasıl yani yaaaaa.... İyide bu sürecte adet olmuyor munsuz. Adet döngünüz nedir siizn?
Ben diyete başlamıştım sonuç alamadım bıraktım şekerinde bırakmştm yani normlde daha zararlı beslenirim gebelk planı için o kadar dikkatli davranmaya rağmen sapıttı sanırım takınca olmuyor takmayınca hepsi tıkırında
Hayırlısı öğreniyorum işte zamanla , gitmiştim pko görünümü var ama yok aslında dedi inofo verdi , 3 ay kullan dedi ama ben kullanmadım
Benim düzenliydi gecikmeye başladı ayrıca ara kanama çok oldu son bir ayda 3 kez oldum ilaç kullandım keslfi işte yine oldum pazartesiye gidicem bakalm büyük ihtimalle klomen verir testler gecikmeden gelirse temmuzda çok daha dikkatli düzenli yapmaya çalışcam bu aydan umudum yok artık
Merhaba. Bı şey soracam. Doktor bana yumurtan catlamiyor dedi bu ovulasyon testiyle bende yumurta catlama günümü bulabikir miyimÇok teşekkür ederim bilgileriniz içinBEN ben ben
5 temmuz adet günüm
Yumurtkama 8.günündeyim
Kütfen bana dua edin ❣Evet kuzum
Çatlama ve sonraki günü de değerlendirdim...
Ölücem meraktan :)Nasıl yani yaaaaa.... İyide bu sürecte adet olmuyor munsuz. Adet döngünüz nedir siizn?Hayir adetlerim duzensiz. yumurtlamanin ilk gununden iki hafta sonra adet oluyorum. Yaklasik 45/55 gun arasi oluyorum
İnşallah güzel haberi alırsınız. Bende temmuzdan çok umutluyum insallahTemmuzun ilk yumurtlması benden tutmazsa benim temmuzda kalıyor inşallah kalmaz yumurtlması yaklaşan
İnşaallah lütfen dualarınız eksik etmeyin ama benm umudum çok yok heveslenmek istemiyorumİnşallah güzel haberi alırsınız. Bende temmuzdan çok umutluyum insallah
Ne yazikki heves umut içten ice hep oluyor, stres olmayim da umut hep varİnşaallah lütfen dualarınız eksik etmeyin ama benm umudum çok yok heveslenmek istemiyorum
İnşallah Allah'ın izniyle bugünde çatlama olmamış hayırlısı olsunNe yazikki heves umut içten ice hep oluyor, stres olmayim da umut hep var
Kızlar adet günüme tahmini 4-7 gün kaldı ovulasyon pozitif açıkçası ihtimal de olsa olabilir dedim. Benim danışmak istediğim şey eğer hamileysem bilmeden bugün de dahil kullandığım ağrı kesicinin zararı olur mu ? Sonuçta gebe olduğunu bilmeden herkes birşeyler yapabilir lütfen bana da akıl verin diş ağrım yetmiyormuş gibi birde bu konuyu düşünüp üzülüyorum.
Birşey olmaz diye biliyorum çünkü henüz gebelik oluşmşsa ilk haftlarda ilaç çok etkilemiyor ama mecburi olmadıkça da içmeyin sonuçta engelleyebilir yada bebeğe geçebilir gebelk varsa
Birşey olmaz diye biliyorum çünkü henüz gebelik oluşmşsa ilk haftlarda ilaç çok etkilemiyor ama mecburi olmadıkça da içmeyin sonuçta engelleyebilir yada bebeğe geçebilir gebelk varsaKızlar adet günüme tahmini 4-7 gün kaldı ovulasyon pozitif açıkçası ihtimal de olsa olabilir dedim. Benim danışmak istediğim şey eğer hamileysem bilmeden bugün de dahil kullandığım ağrı kesicinin zararı olur mu ? Sonuçta gebe olduğunu bilmeden herkes birşeyler yapabilir lütfen bana da akıl verin diş ağrım yetmiyormuş gibi birde bu konuyu düşünüp üzülüyorum.
İnşallah ağrınız geçer gebelik vardırÇok teşekkür ederim canım. Şiddetli ağrım olmadığı sürece içmiyorum zaten. Dikkat edeceğim artık
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah sende buradaki herkeste bende en hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.İnşallah ağrınız geçer gebelik vardır
Amin inşallahÇok teşekkür ederim ☺ canım benim inşallah sende buradaki herkeste bende en hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.