- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
YaaaBen reglden bir gün önce yaptım t çizgisi c den koyu çıktı dün gebelik testi aldım ondada pozitifi gördüm bence denemelisin hamileyken t daha koyu görünüyor
Peki canım senin belirtilerin var mıydıBen reglden bir gün önce yaptım t çizgisi c den koyu çıktı dün gebelik testi aldım ondada pozitifi gördüm bence denemelisin hamileyken t daha koyu görünüyor
Ovulasyonum var koyusundanCanom genelik ovülasyon falan başka test yapmadın mı daha? Teste boğ bizi
Canım sen regl tarihinden kaç gün öncesinden ovulasyon testi yapmaya başladın, ben de başlayayım diyorumOvulasyonum var koyusundan
4 gün kala başladım ya 2 gün önce, lekelenme oldu ya benim dedim bakayım ovulasyon nasıl çıkacak (adete yakin benim hep silik çıkar) koyu çıktı biraz, ertesi gün daha da koyulaştı, bugünde koyu. Hamilelik varsa adet geçince t çizgisi patlicak gibi kıpkırmızı oluyormuşCanım sen regl tarihinden kaç gün öncesinden ovulasyon testi yapmaya başladın, ben de başlayayım diyorum
Tamam canım teşekkür ederim4 gün kala başladım ya 2 gün önce, lekelenme oldu ya benim dedim bakayım ovulasyon nasıl çıkacak (adete yakin benim hep silik çıkar) koyu çıktı biraz, ertesi gün daha da koyulaştı, bugünde koyu. Hamilelik varsa adet geçince t çizgisi patlicak gibi kıpkırmızı oluyormuş
canım ne zaman kan vereceksın ?4 gün kala başladım ya 2 gün önce, lekelenme oldu ya benim dedim bakayım ovulasyon nasıl çıkacak (adete yakin benim hep silik çıkar) koyu çıktı biraz, ertesi gün daha da koyulaştı, bugünde koyu. Hamilelik varsa adet geçince t çizgisi patlicak gibi kıpkırmızı oluyormuş
Bu akşam yada yarın sonucu paylaşırım sizinle muhakkak canımcanım ne zaman kan vereceksın ?
dualarım senınle , ınsallah saglıkla sıhhatle gelsın yavrun,Bu akşam yada yarın sonucu paylaşırım sizinle muhakkak canım
İnşallah güzel hayırlı haberler verebilirim canım, geçen sefer ki gibi olmasından korkuyorumdualarım senınle , ınsallah saglıkla sıhhatle gelsın yavrun,
hayırlı haberlerını beklıyorum
inşallah canım , hayırlı haberler alalımmİnşallah güzel hayırlı haberler verebilirim canım, geçen sefer ki gibi olmasından korkuyorum
Çok sağol canım darısı tüm isteyenlere olsunPeki canım senin belirtilerin var mıydı
Bekliyoruz canımBu akşam yada yarın sonucu paylaşırım sizinle muhakkak canım
İyi yaptın canım cok hamile kalan var onunla, şifa olsun bebiş getirsinBekliyoruz canımBen doktora gitmeyi erteledim mfk denemek istedim mfk temel eş paketi sipariş verdim az önce çok çılgınca oldu bir anda karar verip aldım ama ek olarak kendim için adendo advictor eşim için azoperm siparişi verdim hayırlısı
Ayyyy tebrikler kuzummmm hamilesinnn sennnnKızlaarr dayanamadım yaptım ve sonuç, Allah'ım nolur gerçek olsunnn5 dakika içinde böyleydi predictor express sarı kutulu olan test, adet gecikmesindne itibaren yapin diyor ama ben iki gün kala yaptım böyle çıktı, inşallah hayal görmüyorumduur Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Hayatlarrr @ Lale95 miraclebeyb @Safransari M Mavimiresl @dceke @sultansultan90 @Random3
Kan verdin mi canımİyi yaptın canım cok hamile kalan var onunla, şifa olsun bebiş getirsin
Verdim canım 16,93 biraz düşük geldi bana amaKan verdin mi canım
Sanki t2 bin altında bisey var gibi
Üzülme tatlim sen,ben ve M Mavimiresl Ağustos ayında tutdurucazzzz inşaallah çok ama çok inaniyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?