- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
Amin inşallah canım hepimiz bebis haberi veririzCanım inşallahetmem mi her zaman dualarimdasiniz kendime ederken sizleri de kattim hep agustos hepimize uğurlu gelecek
Eşimi bekliyorum canım bugün gelebilirse gidicem inşallahAmin inşallah canım hepimiz bebis haberi veririzbence cok beklemeden kan ver yaa idrarda ciktiysa kanda vardir muhakkak
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahEşimi bekliyorum canım bugün gelebilirse gidicem inşallah
Kuzum hayal görmüyosun bende görüyorumKızlaarr dayanamadım yaptım ve sonuç, Allah'ım nolur gerçek olsunnn5 dakika içinde böyleydi predictor express sarı kutulu olan test, adet gecikmesindne itibaren yapin diyor ama ben iki gün kala yaptım böyle çıktı, inşallah hayal görmüyorumduur Mucizemmm16 @000umutlu000 @Hayatlarrr @ @Lale95 @Safiye19 @Safransari @miresl @dceke S sultansultan90 R Random3
Sonucu alınca etiketlicem yine hepiniziiKuzum hayal görmüyosun bende görüyorumkoş kan ver aşko yada dur koşma yürüyerek sakin sakin git ❤❤
Ayy heyecanla bekliyorum kuzumSonucu alınca etiketlicem yine hepinizii
Ben göremedim sanki bat günün ne zaman canımKızlar sizde bakın var mı bişey
Bu hafta olmam lazım düzensiz benimBen göremedim sanki bat günün ne zaman canım
G Gzmyts53 hayırlı olsun kuzum gördüm çok sevindim. Rabbim bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sanırım biz Aralık ayında üzülen anne adaylarını ayağımı sürükleyerek arkamdan getirdim. Sen R Random3 ben. Şimdi sıraEvet faydalı olabilir kuzum. Bir de olmazsa hastaneye gidicez falan diyordun bu ay belki onunrahatlıpı vardı. Güzel oldu:)
Ama kötüyü anımsama lütfen, dilinden de o sözler çıkmasın. Kanda da doğrulanacak, bebiş de seninle, sağlıkla da kucağına alacaksın inşallah
dur M Mrs Electrical Engineer ı da etiketleyeyim sevinirsen napıyosun bu arada canım kız bebiş mi geliyor sende de okudum sanki ama emin değilim biraz güncelle bizi
Amin canım inşallah, kanda da pozitifi görüp sağlıkla ilerler inşallah tek duam buG Gzmyts53 hayırlı olsun kuzum gördüm çok sevindim. Rabbim bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sanırım biz Aralık ayında üzülen anne adaylarını ayağımı sürükleyerek arkamdan getirdim. Sen R Random3 ben. Şimdi sırabitliKedi de inşallah. Rabbim en kısa sürede onada sağlıklı sıhhatli bir şekilde nasip etsin.
M MiuLego sen ne yaptın canım benim. Var mı bir gelişme? doktor kontrolüne gittin mi? bak S sultansultan90 o kadar tedavi ile sonuç vermedi mfk ilaçları kullanınca 3 ay sonra hamile. acaba sende mi onun aldığı ilaçlardan kullansan?
Bu arada bebişi sormuşsun heyecandan ona cevap vermeyi unuttum. doktor büyük ihtimalle kız dedi ama fetal dna sonucunu bekliyoruz canım net birşey söylemek için. Oda 10 iş gününe çıkar dediler 17 gün oldu çıkmadı. Bende de biraz onun gerginiliği var canım.Evet faydalı olabilir kuzum. Bir de olmazsa hastaneye gidicez falan diyordun bu ay belki onunrahatlıpı vardı. Güzel oldu:)
Ama kötüyü anımsama lütfen, dilinden de o sözler çıkmasın. Kanda da doğrulanacak, bebiş de seninle, sağlıkla da kucağına alacaksın inşallah
dur M Mrs Electrical Engineer ı da etiketleyeyim sevinirsen napıyosun bu arada canım kız bebiş mi geliyor sende de okudum sanki ama emin değilim biraz güncelle bizi
Büyük ihtimalle kız dedi doktorumuz 12. haftada. Sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyet hiç önemli değil kuzum. Dediğin gibi aynı üzüntüleri yaşamayalım yeter bize.Amin canım inşallah, kanda da pozitifi görüp sağlıkla ilerler inşallah tek duam bubir daha aynı üzüntüleri yaşamak istemem senin bebişin cinsiyeti belli olmuştur belkide
Oyy sağlıkla gelsinnBüyük ihtimalle kız dedi doktorumuz 12. haftada. Sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyet hiç önemli değil kuzum. Dediğin gibi aynı üzüntüleri yaşamayalım yeter bize.
G Gzmyts53 hayırlı olsun kuzum gördüm çok sevindim. Rabbim bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sanırım biz Aralık ayında üzülen anne adaylarını ayağımı sürükleyerek arkamdan getirdim. Sen R Random3 ben. Şimdi sırabitliKedi de inşallah. Rabbim en kısa sürede onada sağlıklı sıhhatli bir şekilde nasip etsin.
M MiuLego sen ne yaptın canım benim. Var mı bir gelişme? doktor kontrolüne gittin mi? bak S sultansultan90 o kadar tedavi ile sonuç vermedi mfk ilaçları kullanınca 3 ay sonra hamile. acaba sende mi onun aldığı ilaçlardan kullansan?
Güzel anne adayları, bu gezdiğimiz son topik olsun. Temmuz ayı bize mucizemizi versin, listeile dolsun Umutlarımızı, heyecanlarımızı, mutluluğumuzu paylaştığımız, bol pozitifli bir topik olsun..
Topiğe katılmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip BAT tarihini yazarsanız, görüp listeye eklemem daha kolay olur
�
�
Kuzum ben çalışmalara devam işte. Dün çatlama günümdü bakalım 15 güne belli olur. Mfk aldım ben de 1 ay bitecek 2 gün sonra. 2 aylık almıştım devam edicem. Niqu ve sultan mfk ile oldu. Yani kullanıyorlardı mfk ürünü ve yöntemini. Bakalım 1 aydır kullanıyorum inşallah bana da fayda eder.G Gzmyts53 hayırlı olsun kuzum gördüm çok sevindim. Rabbim bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sanırım biz Aralık ayında üzülen anne adaylarını ayağımı sürükleyerek arkamdan getirdim. Sen R Random3 ben. Şimdi sırabitliKedi de inşallah. Rabbim en kısa sürede onada sağlıklı sıhhatli bir şekilde nasip etsin.
Benim de eş paketi canom
Ay bekletmesinler ya çıksın hadi. Mutlaka haber ver şütfen benim aklım kalıyor. Kız bebek bayılırımBu arada bebişi sormuşsun heyecandan ona cevap vermeyi unuttum. doktor büyük ihtimalle kız dedi ama fetal dna sonucunu bekliyoruz canım net birşey söylemek için. Oda 10 iş gününe çıkar dediler 17 gün oldu çıkmadı. Bende de biraz onun gerginiliği var canım.
Canom genelik ovülasyon falan başka test yapmadın mı daha? Teste boğ biziSonucu alınca etiketlicem yine hepinizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?