- Konu Sahibi pembemasal
-
Heee göstermiyom gerçekten belkide beni şanslı kılanda bu çünkü dr beden yaşımın 28 oldugunu söyledi sevinmeliyim dime
Selam kizlar yine her zamanki gibi tek basima bir hafta sonu geciriyorum super dimi
Selam kizlar yine her zamanki gibi tek basima bir hafta sonu geciriyorum super dimi
canım drumun nedır hastalandın mıhayırlısı olsun canım yenı topık ben henüz hazırandan umudu kesmedım 30unda olmam lazım adet temmuzdada yıne aysonuna kalıcam öyle olursa umarım kalmam
herkese selammmmmmmm,marım tüm bacişler iyidir..bende iyiyim çok şükür.doktorumdan mail aldım.bi ton tahlil istemiş benden.kan pıhtılaşması ve genetik testler..şimdi bunları yaptırabileceğim laboratuvar arıyorum.bu testler pahalı testler.bakalım p.tesi marmara ünv.hastanesine gidicem.inşallah orda yaparlarda para vermem
hoşbuldum deryamevet tatlım okul kapanır kapanmaz tatile çıktık.. tadilat nedeniylede erken döndük...kalan tatilimizi bayrama eklettiricez inşallah....hamiş deqilimdir canım yaa...hava deqişimden kaynaklanan bir gecikme diye düşünüyorum...açıkçası emin olamadıqım içinde korkuyorum :18:
Haziranda gercekten dedıgın gıbı akışına bıraktım ne yumurta takıbi taptım ne ayakları dıktım be başka bişi koşullu sex i ne ben ne kociş sevmiyoruz aslında ve beklıyorum bat 30 hazırandıbu sefer bir kaç gun bekliyecem sonra test yapacam ama içim içimide yemiyor değil hani evdede var test
Bu topikte bir arkadaşımız var çok manyak biri:))o kadar bıkmışkı tek çizgilerle karşılaşmaktan ahtı var hamile oldugunu ögrendıgı zaman çok ça test alacakmıs her bırınde çift çizgiyi görmek için deli yaaa
selamlar canım, tahlillerini yaptır da kafan rahat etsin kuzum, inşallah hepisi tertemizzz çıkar kolaycacık da bebek gelir :)
o manyak benim şekerim :)))
Ece kiz hadi test yap artik cok merak ediyorum
uzulme benımde kocam calısıo bende evdeyımm ustelık kuzenım facetn kocasıyla yaptıgı kahvaltı resımlerını yayınlıo onlara bakıorum super dımı?:))))
Bende merak ediyorum ama salı sabahına kadar beklemek istiyorum ne bileyim içimden öyle geliyobır kac gundaha umutla baklamak cok guzel heralde kendıme işkence yapamayımı seviyom ne?anaaaa yoksa ben mazoşistmiyim
canım türk kahvesi istiyo ama arkadaşım yok içmeye((oooff yaaaa hadi gelin kim isito orta şekerli sade
Ah ahh gecen hafta pazar annemle balkon keyfi yaparken icmistim en son turk kahvesi.
Bu hafta pazar ise, annemden 4400 km uzakta, arap komsularimla turk cayi demledim.
Uzakta olmak cok zor
Ah ahh gecen hafta pazar annemle balkon keyfi yaparken icmistim en son turk kahvesi.
Bu hafta pazar ise, annemden 4400 km uzakta, arap komsularimla turk cayi demledim.
Uzakta olmak cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?