Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Merhaba hanimlar, guzel bir pazar diliyorum, tum anne adaylarina, anne olmak isteyen tum gonlu guzel hanimlara...
Bizde bebis yapmaya karar verdik gecen ay.
Bu ayi ayri gecirdik esimle.
Yeni bat tarihim 30 temmuz.
Listeye eklenirse sevinirim.
Ins bir dahaki aya mutlu haberleri aliriz hep beraber.

selamlar canım, tahlillerini yaptır da kafan rahat etsin kuzum, inşallah hepisi tertemizzz çıkar kolaycacık da bebek gelir :)

Allah kalbine göre versin hayırlısıyla canım.

eceliiiii, ne zaman yapmayı planlıyosun testi tam olarak canım? ay heyecan yaptım :))

o manyak benim şekerim :)))

selamlar canım, tahlillerini yaptır da kafan rahat etsin kuzum, inşallah hepisi tertemizzz çıkar kolaycacık da bebek gelir :)

o manyak benim şekerim :)))

Sendin dimeeee hatırlıyorum ama kim diye unuttum sen varya her aklıma gelıyo gulmekten kırılıyorum deliii şey

Ece kiz hadi test yap artik cok merak ediyorum

Bende merak ediyorum ama salı sabahına kadar beklemek istiyorum ne bileyim içimden öyle geliyobır kac gundaha umutla baklamak cok guzel heralde kendıme işkence yapamayımı seviyom ne?anaaaa yoksa ben mazoşistmiyim

uzulme benımde kocam calısıo bende evdeyımm ustelık kuzenım facetn kocasıyla yaptıgı kahvaltı resımlerını yayınlıo onlara bakıorum super dımı?:))))

Zaten o face te arkadaarim resimlerini koyduklarinda uyuz oluyorum moralim daha cok bozuluyor.herkes esleriyle simdi denize gitmistir bende evde tek basima banyoa gireyim

canım türk kahvesi istiyo ama arkadaşım yok içmeye((oooff yaaaa hadi gelin kim isito orta şekerli sade

Bende merak ediyorum ama salı sabahına kadar beklemek istiyorum ne bileyim içimden öyle geliyobır kac gundaha umutla baklamak cok guzel heralde kendıme işkence yapamayımı seviyom ne?anaaaa yoksa ben mazoşistmiyim

Hadi ya yap ne olur kiz cok merak ettim sonra bir kac gun sonra tekrar bakarsin

Ah ahh gecen hafta pazar annemle balkon keyfi yaparken icmistim en son turk kahvesi.
Bu hafta pazar ise, annemden 4400 km uzakta, arap komsularimla turk cayi demledim.
Uzakta olmak cok zor

Ah ahh gecen hafta pazar annemle balkon keyfi yaparken icmistim en son turk kahvesi.
Bu hafta pazar ise, annemden 4400 km uzakta, arap komsularimla turk cayi demledim.
Uzakta olmak cok zor

uzaklık kötü memeleket nire gııııııı ?dünyanın niresinden nefes alırsın acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…