• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

iyi günler arkadaşlar
bugün adet olmam gerekiyor ama hayırlısıyla olmaaaaaaaaaaaaam
ben şanslıyım sanırım benim kocacığım evde bugün
ama yaşadığımız yer çoooooooooooook sıkıcı bir an önce ankaraya gideceğim günü iple çekiyorum:52::52::52:

Benim işler hep karışık:) Hem haziran hem temmuz:) 30 haziran geçti... Kırmızıyı gördük bakalım şimdi temmuz 25te ne olacak. Bu ay çift çizgiyi görürüz inş hayırlısı ile:D

Bismillahirrahmanirrahim Temmuz Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

Bismillahirrahmanirrahim TEMMUZ LISTEMIZ:nazar:

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

Banu_K 11 temmuz

Seramonii 7 temmuz

Felsefe 10 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Sarısın27 20 temmuz

Umaynur 19 temmuz

Gulceonur 21 temmuz

Gunes0001 23 temmuz

Deryaf 24 temmuz

Aysem_kas 27 temmuz

Hayaletcasper 14 temmuz

Nazlama 26 temmuz

Kandilll 30 temmuz

Merciminik 25 temmuz

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim :nazar:

Bismillahirrahmanirrahim...
merhaba kıslarrr.
Hayırlısıyla temmuz topiğine bir fiil adım atmış bulunuyorum. :46: inşallah bu ay bol hamişli olur, geçen ayı katlarız..
Sizlerden pek farkım yoktu bugün de benim. günün yarısından fazlasını yalnız geçirdim ben de... diğer yarısında kocişimin yapıştım paçasına bırakmadım :9: ama evide mis yaptım bu arada.

Aslında ben ilk bebeğimi 6 şubatta kurtaj yaptırmak zorunda kaldım kalp etişları duyulmadıgından dolayı ne zor bır dönemdi rabbim kimseye yaşatmasın malum yaş 42 olsun istiyorsun rabiim ol diyecek olacak ama beklemek süreci çok uzun gibi geliyor:((bu ay edet olursam kı ınşallah olmam aşılama düşünüyorum hakkımızda hayırlısı...:14:

Ecelimm canım benim. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla hamiş müjdelerini sana tekrar verir, sağlıkla da tamamına erdirir. sen bizden güzel dualarını eksik etmiyosun hiç... bu da benim naçizane duam :16:
ayrıca o fotoğraf bu baayaan 42 demiyo valla diyim sana, maşallah.

Bismillahirrahmanirrahim...
merhaba kıslarrr.
Hayırlısıyla temmuz topiğine bir fiil adım atmış bulunuyorum. :46: inşallah bu ay bol hamişli olur, geçen ayı katlarız..
Sizlerden pek farkım yoktu bugün de benim. günün yarısından fazlasını yalnız geçirdim ben de... diğer yarısında kocişimin yapıştım paçasına bırakmadım :9: ama evide mis yaptım bu arada.

Ecelimm canım benim. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla hamiş müjdelerini sana tekrar verir, sağlıkla da tamamına erdirir. sen bizden güzel dualarını eksik etmiyosun hiç... bu da benim naçizane duam :16:
ayrıca o fotoğraf bu baayaan 42 demiyo valla diyim sana, maşallah.

Canımsın rabbim duy ayva reçelimin sesini:9: bu arada teşekkürler bebeğim yaşım için:17:

RABBİM'iz bizleri sana teslimiyette sabit kıl,soyumuzdan da müslüman bir ümmet yetiştir,bize ibadet edeceğimiz yerleri göster ve tövbemizi kabul et.Tövbeleri,duaları kabul eden ve esirgiyen ancak sensin,bizleri merhametinden eksik bırakma YARABBİ....

Bismillahirrahmanirrahim Temmuz Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

Bismillahirrahmanirrahim TEMMUZ LISTEMIZ:nazar:

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

Banu_K 11 temmuz

Seramonii 7 temmuz

Felsefe 10 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Sarısın27 20 temmuz

Umaynur 19 temmuz

Gulceonur 21 temmuz

Gunes0001 23 temmuz

Deryaf 24 temmuz

Aysem_kas 27 temmuz

Hayaletcasper 14 temmuz

Nazlama 26 temmuz

Kandilll 30 temmuz

Merciminik 25 temmuz

Ecrinayaz 17 temmuz

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim:nazar:

Pembiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşş ordamısın

Burdayım canım gunaydın nasılsın ne var ne yok kız var mı bı belırtı ben umutlu degılım temmuzun 10 da adet olmayı beklıyorum ama gogsum cok agırıyor kız damarlar da belırgın kasık batması oldu cumartesı sımdı gel de ınan uff:D

2Q==

Kızlaaarr neden testım cıkmıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yupıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı belırtılerını yazzzzzzzzzzzzzzzzz:32::32::32::32::49::49::49::49::49:

Back