- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
kızlarrrrrr merhabalarrr ben geldimmmmmmmmmm
ve sizleri çok özledim..hemen havadisleri öqrenmek istiyorum kimler hamiş verin bakalım müjdeleri
ben tatile çıktım kızlar çok ani oldu..2 hafta yoktum..geldik hemen tadilat işlerine başladık..boya badana laminant derken öldük bittik...halende devam ediyoruz..bugün elektrik işlerimiz yapıldı..yeni prizler ve yeni avizelerimiz takıldı...salı günü yatak odası ve portmanto gelip takılıcak..içlerini yerleştirmemle birlikte toparlanmam sanırım 1haftayı bulucak.. bu işlerle uqraşırken bi an ay sonuna geldiqimizi farkettim...reqlim ayın kaçıydı diye düşünürken listeye baktım 28 haziranmış...bugün ayın 29 u :26::26: reql olmadım ama olurum dimi kızlarrrrrrrsadece1 gün dikkat etmedim...muhtemelen tatile gittiqim için hava deqişiminden gecikmiştir dimii kızlaaarrrrr :18::18:
Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN
TEMMUZ LISTEMIZ
Ozgeozal 2 temmuz
Pembemasal 10 temmuz
Opsesiff 3 temmuz
Zuzu19 8 temmuz
Ayvareceli 18 -20 temmuz
Serpil_melis 10 temmuz
Reyyan87 21 temmuz
Beyazkurdela 20 temmuz
Littlebridie 5 temmuz
Juliaa 18 temmuz
Missyaman 1 temmuz
Banu_K 11 temmuz
Seramonii 7 temmuz
Felsefe 10 temmuz
Ebrsa 5 temmuz
Sarısın27 20 temmuz
Umaynur 19 temmuz
Gulceonur 21 temmuz
Gunes0001 23 temmuz
Deryaf 24 temmuz
Aysem_kas 27 temmuz
"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim
pembişimmm amin canım çok teşekkür ederim...nasılsın canım ne var ne yokbeklenen adet tarıhı canım benım bat
ohh pek guzel ya gezz soyle keske ben de gezebılsem arınsam bu pskolojıden canım ya Allah hayırlara cıkarsın gecıkmesını opuyorum canım
Aminnnnnnnnnn canım bol bol dua edelım bırbırımız ıcın ve tum cocuk ısteyelenler ıcın Allahım yuzumuze baksın Amin
hoşbuldum deryamhoşgeldinnnn :)) en erken tatilcimiz sen oldun sanırım :)
anammmmm bir de hamiş olurmuşsun :))
senacımm,umarım iyice dinlenmişsindir.hem bedenen hem ruhen :)) yeni evindede tadilat yaptırıyormuşsun.inşallah çok yorulmadan güzelce tüm işlerini halledersin canım.ama çok yorma kendini belkim hamişsindir
günaydın kızlarrrr
hafta sonu yine bizim kızlar yok...çok özledim hepinizi...hadi çıkın ortaya saklambaç oynayalım
reql olmadım ama sabahtan beri sanki olacakmışım gibi...ve bu sabah aşırı sinirli olduqumu farkettim...sanırım bu durum beni etkiledi...
bir taraftanda diyorum her zamanki gibi kuruntu yapıyorum eninde sonunda reql olurum diye düşünüyoruminşallahhh........
ALLAH'ım,üzülmekten,kederlenmekten,aciz düşmekten,tembellikten,korkaklıktan,cimrilikten,borcun ağır gelmesinden,yaşlılığın ve insanların üstün gelmesinden sana sığınırım.ALLAH'ım yine ben,kabir azabından,ölümün ve dirilmenin fitnesinden ve rezil bir hayat geçirmekten sana sığınırım...Burdaki temiz kalpli kullarının gönlündeki yatan her neyse sen bilirisin tez zamanda kabul eyle YARABBİ...
Aminnnn:) Cok guzel bır dua olmus. Kızlar bende mart anensıyım topıgı gorunce yazmak ıstedım. Gecen sene bende temmuzda hamıle kaldım ınsallah hepınız bu ay bır bır hamıle kalıp marttaa dogurursunuz. Dılerım Rabbımden tez zamanda cumle ısteyenlere nasıp etsın.
Teşekkürler çok güzel bir duygudur eminim inşallah bizde senin yolunu takip ederiz:))aramizda olmanı isteriz bize destek için
Tabıkı seve sevee benı ararsaanız mart analarının topıgındeyım:))) Ben nasıl calıstıgımı anlatayım sıze suan bır tek bu konuda destek verebılrıım heralde:)) Ben adetım bıttıkten sonra gun asırı cok duzenlı olark bebek calısmaları yaptım her ılıskıden sonra bacaklarımı yukarı dıktım oylece yattım yarım saat 1 saat sonra bazen oyle uyudum backlrım yukarda degıl tabıı normal:)) Böylece hamıle kaldım. Tabı bunlar bahanee ALLAH verecekse hıcbırsey yapmadnda olur. Umudunuzu yıtırmeyın sakın sakıınn bıde soylemsı kolay ama cok takmayın gercktn ınsan kendını kılıtlıyo ozaamn oluruna bırakın. Tavsıyem gun asırııı bısmıllah dıyıp kocalarınızı al aşaa edın ıstee:))
Ahahahahhaah kociş işten gelirken daha kapıda ben hoşgeldin aşkım demeden ooofff ne cok yorgunum dıyoyemek bıle yıyecek halde degılım deyınce sımdılık sen kazandın ama ılerleyen saatlerde hıc sansın yok dıyom ıcımden ve sonuc tabıkı zafer benım
Abbovvvvvvv:))) Valla benım kocam cınsel yonden en mutlu donemını yasada ozaman:)))) Cunku hıc sasmadıı gun asırı mutlakaa yanı:)) 1 gun dınlenmek sperm kalıtesı ıcn gereklı yoksa ona kalsa hergun olabılıtesı var:)) Hakkınzda hayırlısı olsun ınsallahh sen aynı yontem devamm koca gelınce ustunde atla:))
Haziranda gercekten dedıgın gıbı akışına bıraktım ne yumurta takıbi taptım ne ayakları dıktım be başka bişi koşullu sex i ne ben ne kociş sevmiyoruz aslında ve beklıyorum bat 30 hazırandıbu sefer bir kaç gun bekliyecem sonra test yapacam ama içim içimide yemiyor değil hani evdede var test
Canım ınsallah hamılesındır. Bende ılk denemede hamıle kaldım testıde ramazana gırıcez kafam rahat tutarım dıyee yaptırdım. sonucum 48 cıkmıstı:) Okdr erken ogrenmıstımkı hamıle oldugumu oglumu gorene kdar cok beklemem gerektı:)))) Yanı evdekı test eger cok yenıyse gostermeyebılır dıyee soyluorm oyle bısey yapacksan kan testı yap. Sayet ben hatıra olsun dıyee hamılelgmı ogrendıktn sonra evdekı testı yaptım ıkıncı cızgı cıksammı cıkmasammı dıyee dusundu durduu uzaktan gozukmuodu bılee kendımden suphe etcektım nerdeyse:)))
Aslında ben ilk bebeğimi 6 şubatta kurtaj yaptırmak zorunda kaldım kalp etişları duyulmadıgından dolayı ne zor bır dönemdi rabbim kimseye yaşatmasın malum yaş 42 olsun istiyorsun rabiim ol diyecek olacak ama beklemek süreci çok uzun gibi geliyor(bu ay edet olursam kı ınşallah olmam aşılama düşünüyorum hakkımızda hayırlısı...
Gecmıs olsun ALLAH tekrarını yasatmasın ınsallahDemk yas 42 he resımde genc gosterıosun ozaman sen benım ablamsın be yaaaa:))) Insallah ALLAH gonlune gore versın ablaacım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?