Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

kızlar bana fikir verin yanıyorum adetime 5 gün var ve ben sıcaktan ölmek üzereyim sürekli duşa giriyorum ateş basıyo alev alacam diye korkuyorum biraz baktım ateş basması hamilelik belirtisi olabiliyomuş.. hiç yaşayan var mı ??

günaydın janjanlar nasılsınız bakayım benim m iğdem bulanıyor birşeyler yiyeyim bariii.sizler neler yaptınız doğuran varmı acaba içinizde veya hamile kalmışda olabilir.ya hemen söylesin yada sonsuza kadar sussun

gunaydınnnnnnnnnn canlarrrr bende karın sısmesı oluyor o uzayan akıntı yıneee ve sanırım adet duzensız ya yumurtalama oldu gıbı bısı:)))

anacım ben bu ay yumurtlama hesabı yapıcam canımız ne zaman isterse o zman olucak dedim.kocamı geçen ay çok yormuşum heralde çünkü 4-5 gün oldukocam hala bana dokunmuyor .benim bu çalışmasız geçicek herade

yumurtlama gününü boş geçirdinmiii
yok gecmedı

uff bosver canım ya bız varya cok seyı takıyoruz bazları adeten bır kac gun once hamıle kalıyor bazıları sonra yumurtalama hep aynı degıl kı en azından bende oyle:))))

yok gecmedı

uff bosver canım ya bız varya cok seyı takıyoruz bazları adeten bır kac gun once hamıle kalıyor bazıları sonra yumurtalama hep aynı degıl kı en azından bende oyle:))))

yok kız takmıyoprum bebek için değil kocam a sinir oluyorum demekki adamı gün aşırı çalıştırmıcan hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…