- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.681
inşallah olmam kızlar karnımda hafif şişlik var ama test yapsam dahla çıkmaz ki ya nasıl geçecek bu 2-3 günnn
günaydın janjanlar nasılsınız bakayım benim m iğdem bulanıyor birşeyler yiyeyim bariii.sizler neler yaptınız doğuran varmı acaba içinizde veya hamile kalmışda olabilir.ya hemen söylesin yada sonsuza kadar sussun
gunaydınnnnnnnnnn canlarrrr bende karın sısmesı oluyor o uzayan akıntı yıneee ve sanırım adet duzensız ya yumurtalama oldu gıbı bısı:)))
yok gecmedıyumurtlama gününü boş geçirdinmiii
anacım ben bu ay yumurtlama hesabı yapıcam canımız ne zaman isterse o zman olucak dedim.kocamı geçen ay çok yormuşum heralde çünkü 4-5 gün oldukocam hala bana dokunmuyor .benim bu çalışmasız geçicek herade
yok gecmedı
uff bosver canım ya bız varya cok seyı takıyoruz bazları adeten bır kac gun once hamıle kalıyor bazıları sonra yumurtalama hep aynı degıl kı en azından bende oyle:))))
yok kız takmıyoprum bebek için değil kocam a sinir oluyorum demekki adamı gün aşırı çalıştırmıcan hahahaha
günaydınlar herkeslerenasılsınız kadınlar klübünün en şeker üyeleri )))
kinseler yok mu kimse bana günaydın demedi((((
kinseler yok mu kimse bana günaydın demedi((((
günaydınnnnnnn şeker kızzz nasılsın bakayımmm
Günaydın kızlar benim yine uzayan akıntım oldu bu sefer cok fazlaydı kızlar ya nedir bu şimdi :'(
Günaydın kızlar benim yine uzayan akıntım oldu bu sefer cok fazlaydı kızlar ya nedir bu şimdi :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?