- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.601
ne yapalım canım katlanacağız çocuk için ben hasta hasta katlanıyorum ki çok hastayım
Sende bu forumda ki üstümde kıyafetler vardı sürtünme yoluyla ilişkiye girdik hamile miyim acaba diyenlerdensenn EVET HAMİLESİN
günaydın kızlar ya hemen konuya gireyim şimdi benim bat 10 temmuz ama adet düzensizliği var yani teat yapmaya niyetli değildim ama dün akşam çok midem bulanıyodu böyle içim kaynıyo falan bi test aldım yaptım sonuç hiç evet hiç o nefret ettiğim tek çizginin arkasından çok konuştuğumdan mıdır nedir hiç bişey çıkmadı koca bi boşluk 1 saat geçti şu tek çizgi olması gereken yerde değil ve görünmeyecek kadar silik eeeeeeeeeee bu ne şimdi
evettt hamileyimmm o zamannnn ay gerçekten öyle salaklar vamıııı
günaydın kızlar ya hemen konuya gireyim şimdi benim bat 10 temmuz ama adet düzensizliği var yani teat yapmaya niyetli değildim ama dün akşam çok midem bulanıyodu böyle içim kaynıyo falan bi test aldım yaptım sonuç hiç evet hiç o nefret ettiğim tek çizginin arkasından çok konuştuğumdan mıdır nedir hiç bişey çıkmadı koca bi boşluk 1 saat geçti şu tek çizgi olması gereken yerde değil ve görünmeyecek kadar silik eeeeeeeeeee bu ne şimdi
bende de daha belırtı yok canım dundu bat ama ne yanı hamılemısın hadı ınsAllah canım bneımgünaydın kızlar ya hemen konuya gireyim şimdi benim bat 10 temmuz ama adet düzensizliği var yani teat yapmaya niyetli değildim ama dün akşam çok midem bulanıyodu böyle içim kaynıyo falan bi test aldım yaptım sonuç hiç evet hiç o nefret ettiğim tek çizginin arkasından çok konuştuğumdan mıdır nedir hiç bişey çıkmadı koca bi boşluk 1 saat geçti şu tek çizgi olması gereken yerde değil ve görünmeyecek kadar silik eeeeeeeeeee bu ne şimdi
ay inşallah ya eşim test almaya gitti testi önce evde tekrar edecem yine hiç birşey çıkmazsa hastaneye giderim dua edin nolur
hemen kan ver canımmm.demekki çok küçük hayatımmm ondan silik çıktı hamilesinnnnnnnnn
ay inşallah ya eşim test almaya gitti testi önce evde tekrar edecem yine hiç birşey çıkmazsa hastaneye giderim dua edin nolur
Kızlar bana acıl bır cvp verın ya esı spermıogram tstı olan varmı yaarın spermıogrm testı yaptırcaz kac gunde cıkıo sonuclar ?
Felsefem muhtemelen yaptığın test bozuk ama İnsallah hamilesindir canim benim
yokkız tek çizgi çıkmış ikinci çizgi sonrada silik çıkmış heral de kız felsefe doğrusu söyle biiiiHiç bir çizgi çıkmamış ki basta anladığım kadarıyla tek çizgi sonradan silik çıkmış ikinci çizgi değil o yüzden bozuk dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?