Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Bugun kendimi dinliyorum dinliyorum ama hiç bir belirti yok :) dun gece oturduğum yerde kustum ağız dolusu ama hamilelikten değildir herhalde

boyanmayışını biliyordum ama kestirmeyi ilk kez duydum. bakın ben de size anlatayım bi şey. yeni evli gelin bi yaşlı teyzeye sorar tarhana çorbası nasıl yapılır diye. teyze anlatmaya başlar, önce suyu kaynat gelin biliyorum onu der sonra şunu koy onu da biliyorum der. yeni gelin ya ezdirmeyecek kendini:) sonra şunu yap der biliyorum der. kadın en sonunda kızgınlıkla en son tencerenin üztüne tezek kapa der gelin onu da biliyorum ne var ki bunda zor der:))) tezeği kapar tabi suyun buharı tezeği parçalar ve çorbaya düşer parçalar. adam eve gelince baksın ki çorba rezalet:)))) kadına iyice söylenir:))))))))))))) ben de bunu size anlatmak istedim. babaannemden duymuştum. pek tarafsız bi öykü değil babaannem bana yaşlıların haklılığını ispatlamak için anlatmıştı:)))))))))

aman ne haliniz varsa görün çirkef karılarrr.nerenizi boyatırsanız boyatınnn.nerenizi kestiricekseniz kestirinnn.aaaaa valla şimdi edepsiz damarım çatlıcakkk (irmegn olsaydı bu ayşe yine neye cazgırlık yapıyor derdi)

evet canım bende sürekli bebe asprini kullanıyorum 36. haftaya kadarda devam edecek 100 mg

ahahahahahhaaaa ya ne kzıyon kızz. herkes kendi istediğine innanmıyo mu sonucta. alallaa
biraz felsefik takılmak mı lazım yoksa

bu arada ben üstümü değiştirip pazara gitmek istiyorum. forumlarda bişey okuyodum da canım istedi.ondan alcam:))
görüşürüz fıstıklaaaaaaaaaaar

:))))))) ya bayıldım gülmekten ayşeni çıldıttınız işte kestirmeyin boyamayın tüp bebek yaptırdığımda bile doktorum ama söyledi sağlıkçısın ama gene söyleğim dedi

beceriksiz ben düğn neskafeyide içişrdim türk kahvesinide içirdim.ama icraat olmadı ben uyudum kocamda sabaha kadar döndü yatağın içindeee

Bir karpuz istiyor bilmem ne yapmadın ki içeyim eve gelmişim evde temizlik yapmısım yemek hazırlamışım mutfagı toparlamısım kimin umrunda eyy gidi dünya neyse içirmedim ama icraat vardı.

ama 2 günde bir yapcam gına geldi valla zaten anlamadım ne iş durmadan içimden çıkıyor üff sinir oluyorum .

Kocan hayal kırıklığına uğramış madem içirdin icraate geçseydiniz ya işte

yok tatlım bu konuda hemen söylemek istiyorum saç boyası sac derisinden içeri girdiği için kimyasal direkt kana karışıyor ve tabiki bebeğede. eğer öyle olsa istediğimiz gibide ilaç kullanabilirdik. normal duvar boyası kokusu çamaşır suyu kokusu bile yasakken bence hiç riske girmeyin bırakın 9 ayda saçınız dinlensin. boyatmayın nasıl olsa hamiş hamiş hgerhalinizle güzelsiniz

beni sinirlendiriyonuz amaaa.kocakarıların bildiği var demekki lafını bir dinleyin o sarı başörtüsünüde sarılık olması diye örterler canımmm.bende icraat yoktu hayatım ama kocam uyuyamadığı için sabaha kadar heryerimi elledi hahahaha ondan hamile kalırmıyım acaba

Sende bu forumda ki üstümde kıyafetler vardı sürtünme yoluyla ilişkiye girdik hamile miyim acaba diyenlerdensenn EVET HAMİLESİN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…