- Konu Sahibi pembemasal
- #1.541
vala canım bılmıyorum da karnım cok sıstı gıbı bısı kız bı fazlalık var gıbı ay her ıkı sonuc ta da hayırlısııı
hayırlısı canım beklıyoruz bakalımm :)
halen neyi bekliyorsun anlmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vala canım bılmıyorum da karnım cok sıstı gıbı bısı kız bı fazlalık var gıbı ay her ıkı sonuc ta da hayırlısııı
hayırlısı canım beklıyoruz bakalımm :)
günaydınlar herkeslere))) pembe masal umarım hamilesindir. keşke bi idrar testi yapsan cesaretini toplayıp
ınsAllah canım dua edın
:) doguran kız kuzen staja gıdıyo bı hastaneye gunde 20 dogum oluyomus gecen yıl daha fazlaymıs ınek gıbı doguruyo mıllet![]()
günaydın çıtır çerezler nasılsınız bakayımmmm.varmı doğuran hamile kalan söylesin .
:) doguryım mı canım bekle bıraz daha ay adet ay adet gecıkmesı hamılelık gecmesın sımdılık kafamdanhalen neyi bekliyorsun anlmadım
canım ımkansız testEvet pembe masal senden test bekliyoruz.Bu kadar nasıl sabredebiliyorsunuz walla anlamıyorummm..
hamile değilmişsin gibi davran kafanı takma
:) doguryım mı canım bekle bıraz daha ay adet ay adet gecıkmesı hamılelık gecmesın sımdılık kafamdan
canım ımkansız test
ıste bu ya tam bahsetıgım bu onu hamılelıgı aklıma getırmek ıstemıyorumm
doğal haline bırak olursa olur olmasa olmaz
doğal haline bırak olursa olur olmasa olmaz
evet o moda kaldım ınsAllah degısmem cunku ben sonra cok kasıyorum adet bıle goremıyorum stresten ondan lutfen test ıcın ısrar etmeyın bılıyorum sız de yardımcı olamk ıstıoyrsunuz ama ancak konu degısırse yardımcı olursanız unutalım bı adetı hamılelıgı he olur mu![]()
kızlar bende kansızlık ve demir eksikliği başladı deplardan kullanıyormuşum kızlar tahlil yaptı en alt seviyede allahım bana ne oluyor çalışamıyorum kafam hep yastık istiyor
ılac vermedı mı doktor canım
alıyorum canım dün akşam başladım zaten zayıfım hepten gittimher gün bir yerim ağrıyor kansızlığımıda kendim farkettim tahlil yaptırdım çıktı annem vefat ettiğindede böyle olmuştum zor toparladım kendimi