- Konu Sahibi pembemasal
-
Merhaba arkadaşlar bir topıgımızı daha acmıs bulunuyorummedem ayı yarıladık yavas yavas temmuze gecı yapanları ozeltle gecıerek Allah bu ay herkezın yuzunu guldursun dıyorum Amin
Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
TEMMUZ LISTEMIZ
Pembemasal 10 temmuz
Opsesiff 3 temmuz
Zuzu19 8 temmuz
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim
Merhaba arkadaşlar bir topıgımızı daha acmıs bulunuyorummedem ayı yarıladık yavas yavas temmuze gecı yapanları ozeltle gecıerek Allah bu ay herkezın yuzunu guldursun dıyorum Amin
TEMMUZ LISTEMIZ
Pembemasal 10 temmuz
Opsesiff 3 temmuz
Zuzu19 8 temmuz
TEMMUZ LISTEMIZ
Pembemasal 10 temmuz
Opsesiff 3 temmuz
Zuzu19 8 temmuz
beklenen adet tarıhı canım benım battatlım bat tarıhı ne demek benı bılgılendırırmısın lutfen
ohh pek guzel ya gezz soyle keske ben de gezebılsem arınsam bu pskolojıden canım ya Allah hayırlara cıkarsın gecıkmesını opuyorum canımkızlarrrrrr merhabalarrr ben geldimmmmmmmmmm
ve sizleri çok özledim..hemen havadisleri öqrenmek istiyorum kimler hamiş verin bakalım müjdeleri
ben tatile çıktım kızlar çok ani oldu..2 hafta yoktum..geldik hemen tadilat işlerine başladık..boya badana laminant derken öldük bittik...halende devam ediyoruz..bugün elektrik işlerimiz yapıldı..yeni prizler ve yeni avizelerimiz takıldı...salı günü yatak odası ve portmanto gelip takılıcak..içlerini yerleştirmemle birlikte toparlanmam sanırım 1haftayı bulucak.. bu işlerle uqraşırken bi an ay sonuna geldiqimizi farkettim...reqlim ayın kaçıydı diye düşünürken listeye baktım 28 haziranmış...bugün ayın 29 u :26::26: reql olmadım ama olurum dimi kızlarrrrrrrsadece1 gün dikkat etmedim...muhtemelen tatile gittiqim için hava deqişiminden gecikmiştir dimii kızlaaarrrrr :18::18:
Aminnnnnnnnnn canım bol bol dua edelım bırbırımız ıcın ve tum cocuk ısteyelenler ıcın Allahım yuzumuze baksın Aminhaa şöyle besmele ile başlayalım ki bolluk bereket olsun topiğimizde durup dururken şeytanı her dakka anmaya ne gerek var başlıkta besmele ile girmiş oluyoruz topiğe bu yazıyı her okuyuşta şeytanın bacağını kıracakmışız şeytan ne uğraşsın senin benin ürememle topiğiniz hayırlı olsun efendim okuyucu olarak güzel haberlerinizi bekliyorum ağustos başlığında görmem sizi inşallah doğruu gebe topiğine kayarsınız inşallah
kızlarrrrrr merhabalarrr ben geldimmmmmmmmmm
ve sizleri çok özledim..hemen havadisleri öqrenmek istiyorum kimler hamiş verin bakalım müjdeleri
ben tatile çıktım kızlar çok ani oldu..2 hafta yoktum..geldik hemen tadilat işlerine başladık..boya badana laminant derken öldük bittik...halende devam ediyoruz..bugün elektrik işlerimiz yapıldı..yeni prizler ve yeni avizelerimiz takıldı...salı günü yatak odası ve portmanto gelip takılıcak..içlerini yerleştirmemle birlikte toparlanmam sanırım 1haftayı bulucak.. bu işlerle uqraşırken bi an ay sonuna geldiqimizi farkettim...reqlim ayın kaçıydı diye düşünürken listeye baktım 28 haziranmış...bugün ayın 29 u :26::26: reql olmadım ama olurum dimi kızlarrrrrrrsadece1 gün dikkat etmedim...muhtemelen tatile gittiqim için hava deqişiminden gecikmiştir dimii kızlaaarrrrr :18::18:
Rabbi heb li min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiuddua'.
Yarabbi senin tarafından bana çok temiz bir nesil nasip et.Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin...AMİİN..
ya ne kadar güzel dualar buluyorsun sen Eceli, Allah razı olsun senden.
Bu arada günün aydın ve hayırlı olsunnnn
Gunaydin kizlar nasilsiniz bakayim bugun gunum var birazdan oraya gidicem sonra tekrar sizinlen gorusuruz
GUNAYDIN CANIM oo gun varsa pasa borek corek:) amannn metanetını koru:))
Gunaydin kizlar nasilsiniz bakayim bugun gunum var birazdan oraya gidicem sonra tekrar sizinlen gorusuruz
Ayşaaaaaaaaa ögrendım dızıyı sudan cıkmış balıklar reklamlarını verıyorlar beklıyorum sneı merakla...ayy yıne (merak)didim
Yok kiz kahvalti gunumuz var pastali borekli falan degil.hem halen diyetteyimmm
Yonetmen bebi oynatmadi bence bakmayin ama benim memleketimi merak ediyorsaniz bakabilirsiniz hastaneyi gorursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?