- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.441
terliksiz asla yere basamam yazın bile yorgansız yatamam eşimden dolayı ben üstüme battaniye alıyorumumarım üşütme değildir bir an önce bebişim bana tutunur
nasıl yani yerde
nasıl ya yorgan battanıyemı örtünüyonuz bu sıcakta nerde oturuyonuz güzelım sız ayrıca sıcak ıyı gelmez spermlerı öldürür esın cokmu sevıyor sıcagı sıcak ıyı gelmez
nasıl ya yorgan battanıyemı örtünüyonuz bu sıcakta nerde oturuyonuz güzelım sız ayrıca sıcak ıyı gelmez spermlerı öldürür esın cokmu sevıyor sıcagı sıcak ıyı gelmez
yerde mi fantazi ye bak be
eeee bebiş için herşeye katlanacağız
o değil ben seviyorum terlesemde battanıyesız yorgansız yatamıyorum evımız de aşırı sıcak ama napımmmm o üstü açık yatıyor
kızlar eger ince bir seyle yattıgım zaman kasıklarım ağrıyor mecburum napım
yerde şansın daha artırıyormuş yerde yapmaktan belim koptu
eğer bunu eşime söylersem ne saçmalıyorsun der neyse sofra bezini sereyım cekırdek yerken filan iki öper söylemeden işi oraya getiririm
ay bunuda ilk defa duydum vallahi
yok anacım ya benim koca bunuda yapmaz yandım ben ya
çocuk istemesini biliyorsa yapması lazım
pişik olmuyorsundur umarımm ayyy kendimi yorganın altında düşündümde bir annn anammmm
o zaman bende bunu ona çaktımadan yapayım bir gün atlayım üstüne ne oldugunu şaşırsın
hey Allahım şu düştüğümüz hallere bak
Cok sevındım balım umarım suprız yumurtan olur o:) benım belırtıler gıttı gogus hasasıyetı falan :))) napakk
Canlarimm gunaysin umarim yeni gun yeni mutluluklara gebediruzun uzadi yazamiyorum ama takip ediyorum hergun... Pembis senin regl gunun nasiliz varmi bi numara? Her an adet olucakmissin gibi relaks ol pek ole biri degilsin paniksin sanki ama yinede roll kes;-) aysem sende abim gibi ruyasinda aldatildigini gorup esinden acisini cikaranlardanmisin kisss seastrem nasil bu aralar denk dusemiyoruzz? Deryaff cok sevindim inciler buyumus benimde biri 21 biri 23 mm. Bakalim kissmet yavlum ins. Ignesiz ilacsiz hamis kalabilirizz... Yaa ben anne olmak istiyorum canim baska hicbisey istemiyor ama bazende cok zor diyorum ev is es aile bebekkk,cevremde olanlari gorunce cook rahatim diyorum sonra yine depresiyoo merak ediyorum acaba nasil olacak kiz mi erkek mi tombulmu babasi gibi zayifmi anasi gibi allahim sen biliyorsun yolunu gozlediklerimizi bize kavustur,bizi yanlizlikla imtihan etme yuce rabbi. Herseyin hayirlisini verirken gonlumuzden gecenideunutma, aminnnn
canım benim adetinin ilk gününden hesapla 14 gün sonra obvulasyon yani yumurtlama günü.haaa ama büyüklerimiz derlerki adetin bittikten ten sonra abdest alıp ilişkiye girmek her zaman iyidir o zamanlar gün aşırı ilişkiye gimen lazım.canımmm.ilişkiden sonra hemen ayağa kalma belinin altına yastık koy ve ayakları havaya kaldırrrr yarım saat sonra kalkabilirsin canım ilişkiden önce kocana neskafe içir şekersiz bende bu kadar öpüldün duan benim içinde geçerlimi soruna cevap verrdim ama
bugün kan testi yaptırdım. sonuç on binin üzerinde dedi telefonda laboratuvar görevlisi kız. çok mu yüksek bana mı öyle geldi. ne olur yorum yazın çok endişeliyim. cumartesi randevum da. başım falan dönüyodu zaten ama olması gereken en fazla 2000 diye biliyorum. sat 2 haziran. doktorum ameliyatta ona da ulaşamadım. ben ne yapıcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?