• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

canım benim adetinin ilk gününden hesapla 14 gün sonra obvulasyon yani yumurtlama günü.haaa ama büyüklerimiz derlerki adetin bittikten ten sonra abdest alıp ilişkiye girmek her zaman iyidir o zamanlar gün aşırı ilişkiye gimen lazım.canımmm.ilişkiden sonra hemen ayağa kalma belinin altına yastık koy ve ayakları havaya kaldırrrr yarım saat sonra kalkabilirsin canım ilişkiden önce kocana neskafe içir şekersiz bende bu kadar öpüldün duan benim içinde geçerlimi soruna cevap verrdim ama
senin içinde geçerli olmas olur mu şekerim
bak içimden geldi tabiki sağlıklı hayırlı olsunda
annemin duasını yapıcam sana öhümmm öhümmm;
ALLAH SANA NUR TOPU GİBİ ,SAĞLIKLI,HAYIRLI Bİ OĞLAN VERSİN
:1::1::1::1:

merhaba öyleyse :) 13 aylık evliyim 7 aydır çocuk düşünüyoruz ama henüz olmadı..nisanda doktora gittim testler yapıldı hormon testlerim normal çıktı..eşimin spremiyogramıda çok iyi çıktı..doktor yumurta takibi yapalım dedi.. yaptık yumurtluyorum ordada herhangi bi sorun yok bu ay adet olursan hsg çekelim dedi..regl oldum malesef:5: doktoru aradım bana randevu verecekti ama bu seferde cihaz bozulmuş:5:

doktor hiç bi problemin yok dedi psikolojikte olabilir kendini rahat bırak dedi ama bırakamıyorum çok takıyorum çok düşünüyorum malesef:5:

evet hayatımmm herşey psikolojik kafana takma canın ne zaman ilişkiye girmek istiyorsan o zaman gir.kafana takma keyfine bakkk

senin içinde geçerli olmas olur mu şekerim
bak içimden geldi tabiki sağlıklı hayırlı olsunda
annemin duasını yapıcam sana öhümmm öhümmm;
ALLAH SANA NUR TOPU GİBİ ,SAĞLIKLI,HAYIRLI Bİ OĞLAN VERSİN
:1::1::1::1:
hayırlı bir evlat versin aminn kız oğlan fark etmez aklı afikri yerinde sağlıklı saygılı ve şanslı bir evlat versin canım aminnn

bu kafaya takmama işini denemey çalşıcam kızlar düşünmemeye..

bu arada benim kocam kahve içmez o işi ne yapıcaz:31:

benim kocamda içmiyordu ama seve seve içmezse öyle yada böyle içicek.hem bilim adamları araştırmış.en az kanser amerkide görünüyormuş.nedenini çok fazla kahve tükettikleri için.

benımkıde pek sevmez bıde düşünsene adama gece yatmadan vercez kahveyı uykusu kacar dıye ıcmez gercı bırkac saat öncede bısey olmaz heralde

üşütmüş oalbılırsın ıdrar yollarını nekadar var adetıne

maşşallah kocan olan biten spermi içine boşaltmış heralde hahahahaha

hahaha üşütmüş olabilirim evet malesef. Bu havada üşütücek kdar anormalim. Kızlar şaka bir yana benim idrar yol enfeksiyonum kronık gibi bir şey anlayacağınız çok hassas o yüzden türlü türlü soru var bende .

Ayşe olan biteni boşaltıyor ama bende tık yok :27:

dün kahve yapayım iç dedim yat yatıığın yerde demeye getiren bir cümle kurdu ama kesin bu akşam yapıcam kahveyi :27:

hahaha üşütmüş olabilirim evet malesef. Bu havada üşütücek kdar anormalim. Kızlar şaka bir yana benim idrar yol enfeksiyonum kronık gibi bir şey anlayacağınız çok hassas o yüzden türlü türlü soru var bende .

Ayşe olan biteni boşaltıyor ama bende tık yok :27:

olur olur hayatım kafana takmaaaa sennnn.stres çok kötü

Back