• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

İnternetten araştırma yap daha once hiç hamile kalmadım maalesef yardım edemiyorum ama bence normaldir diye düşünüyorum endişelenme bence Allh sag salim doğurmayı nasip etsin

amin canım. ben bulamıyorum bir şey. normal gibi görünüyor ama benimle aynı dönemi yaşayan kadınlar en fazla 5 bin yazmış. bi tanesi 7 bin küsür yazmış 7 haftalık mış ama. ben daha ilk muayeneme gideceğim. zaten panik bir insanımdır. önceki gebeliğimde aynı dönemde 1300 dolaylarında çıkmıştı bu da çok yüksek gibi geldi. umarım dediğin gibi normaldir

amin canım. ben bulamıyorum bir şey. normal gibi görünüyor ama benimle aynı dönemi yaşayan kadınlar en fazla 5 bin yazmış. bi tanesi 7 bin küsür yazmış 7 haftalık mış ama. ben daha ilk muayeneme gideceğim. zaten panik bir insanımdır. önceki gebeliğimde aynı dönemde 1300 dolaylarında çıkmıştı bu da çok yüksek gibi geldi. umarım dediğin gibi normaldir

yüksek olunca ne olucak ki.belki ikiz hamilesindir ne biliyim ama sıkıntrı olucvağını sanmıyom

yükseklik korkum varmış sanırım:) şaka bi yana haklısınız kızlar paranoya yapıyorum sanırım kendi kendime. çok fazla yüksek gibi geldi panikle saldırdım bilgisayara:)

şaka çok yersiz olmuş k bakmayın. gerginsem çeneme vurur da benim. neyse iki kişi de normal diyosa benim melankolik davrandığım kısmı daha ağır mı basıyo ne? size güveniyorum kızlar. zaten önceki gebeliğim sağlıksız olduğundan artmamıştır değerler de belki

merhaba arkadaşlar.
ben 9 nisanda 9+3 haftalıkken düşük yaptım.hiç nedeni bulamadı çok şükür.
bu ay korunma yasağı kalktı.inşallah tekrar hamile kalabilirim.
Son bat 6 temmuz.benide listeye ekleyin.

inşallah arkadaşlarım inşallah. isteyen herkese nasip etsin Allah ım. tüm dualarım sizinle. sağlıklı gebelikler geçirelim inşallah.

Aminnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok heycanlıyım bir de işteyim çalışıyorum strese girmemek lazım ama giriyorum ister istemez hamile olursam 5 6 aylıga kadar çalışmak istiyorum hatta zorlanmazsam 7

kızlar kırmızı canları calıyor galıba agrı var ayaklarımda belımde kasıklarımda hayde hayırlısı:10:
pembeeeeeee haber ver çok merak ettim. gelmemiştir inşallah misafirlerin:((
bugün kan testi yaptırdım. sonuç on binin üzerinde dedi telefonda laboratuvar görevlisi kız. çok mu yüksek bana mı öyle geldi. ne olur yorum yazın çok endişeliyim. cumartesi randevum da. başım falan dönüyodu zaten ama olması gereken en fazla 2000 diye biliyorum. sat 2 haziran. doktorum ameliyatta ona da ulaşamadım. ben ne yapıcam şimdi
10000 lerdeki deger 6. haftaya geliyor canım.senle aşaşgı yukarı aynıyız. benim çarşamba 882, cuma 2084 çıkmıstı. 2 günde bir zaten genelde 2 katına ulaşıyor değerler. oldukça normal. bugün kaç olmustur bilkemem ama anormal bişey yoktur. hayırlısıyla bebeğinde büyür inşallah :)
merhaba arkadaşlar.
ben 9 nisanda 9+3 haftalıkken düşük yaptım.hiç nedeni bulamadı çok şükür.
bu ay korunma yasağı kalktı.inşallah tekrar hamile kalabilirim.
Son bat 6 temmuz.benide listeye ekleyin.
hilal düşük nedenini neden bulamadılar.kedi köpekelrle haşır neşirliğin var mı merak ettim de ..

hadi yaaa üzülürüm amaaaaa gelirse kırmızılarrr

inşallah kırmızılar gelmez

pembeeeeeee haber ver çok merak ettim. gelmemiştir inşallah misafirlerin:((

10000 lerdeki deger 6. haftaya geliyor canım.senle aşaşgı yukarı aynıyız. benim çarşamba 882, cuma 2084 çıkmıstı. 2 günde bir zaten genelde 2 katına ulaşıyor değerler. oldukça normal. bugün kaç olmustur bilkemem ama anormal bişey yoktur. hayırlısıyla bebeğinde büyür inşallah :)

hilal düşük nedenini neden bulamadılar.kedi köpekelrle haşır neşirliğin var mı merak ettim de ..

Amin de gelsede sevınıcem cunku bu yumurtaların normal ayara gectıgıne ısaetır doktorum da bunu ıstıyor adet 1 2 ay duzenlı gelsın dedı hamıle de kalırsın sorun yok dedı Allahtan baska kımseye guvenım yok ta su anda mıdem bulandı markete ındım asansor mesguldu beklemedım yurudum mıdem bulandı bırı yemek yapmıstı ama sıcaktan her halde eve geldım kahverengı akıntı gordum hayırlısı her ıkı sonucta da Rabbime sukurler olsun

ozge senın ılk belırtın neydı canım

ozge senın ılk belırtın neydı canım[/QUOTE]

benim sat 3 hazirandı 20sinde filan aşırı derecede ağrım olmustu.bu arada geçtiğim 2 ay boyunca adetim32 gün biri de 38 gün sonra gelmişti. çok düzensizdi yumurtlama hesabı yapamadım. adetten hemen sonra 2 günde bir birlikte olmaya gayret ettik.arada bir içten içe bulantım oldu.(belki de psikolojikti)2 temmuzda kahverengi leke geldi. 3temmuzda evde test yaptım pozitif çıktı.4 ünde kan yaptım netleşti gebeliğim.şimdide 3-4 gündür göğüs uçlarım çıktı ve çok hassaslar. dokunmaya gelmiyo valla

ozge senın ılk belırtın neydı canım

benim sat 3 hazirandı 20sinde filan aşırı derecede ağrım olmustu.bu arada geçtiğim 2 ay boyunca adetim32 gün biri de 38 gün sonra gelmişti. çok düzensizdi yumurtlama hesabı yapamadım. adetten hemen sonra 2 günde bir birlikte olmaya gayret ettik.arada bir içten içe bulantım oldu.(belki de psikolojikti)2 temmuzda kahverengi leke geldi. 3temmuzda evde test yaptım pozitif çıktı.4 ünde kan yaptım netleşti gebeliğim.şimdide 3-4 gündür göğüs uçlarım çıktı ve çok hassaslar. dokunmaya gelmiyo valla[/QUOTE]

Hayırlısı dıyım ben canım o zaman beklemedeyım:))))

hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım. çok sevincez inşallah. kahve leke gelirmiydi normalde adet dönemlerinden önce. bende hiç gelmezdi. 2 gün sürdü leke aralıklarla. başka belirti de inanki hatırlamıyorum.kasıklarım sadece arada bi batan sancı giriyordu..

hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım. çok sevincez inşallah. kahve leke gelirmiydi normalde adet dönemlerinden önce. bende hiç gelmezdi. 2 gün sürdü leke aralıklarla. başka belirti de inanki hatırlamıyorum.kasıklarım sadece arada bi batan sancı giriyordu..

genelde dırek kırmızı olurdu ben de anlamadım canım ınsALLAH :10:

genelde dırek kırmızı olurdu ben de anlamadım canım ınsALLAH :10:

tamam ozaman güzel haberler gelebilir ben çok umutluyum senden şekercim. relax ol .zaten hep dua ediyorsun.cok yorma kendini yine de tedbiri elden bırakmayalım dimi?
umarım rahmine yerleşmiştir bebeğin canım.sık sık haber ver burdan valla çok merak ettim :49::49::49:

Merhaba hanimlar, nasilsiniz?
Ugrayip ugrayip duruyorum ama biz hala baslamadik bile calismalara:(
Belirtilerinizi yasamayi ins Rabbim banada nasip eder.

aynen bende öyle artık sorulardan bıktım inşallah kavuşuruz bizde bebişimize. senin bat ne zaman?

amin arkadasim inşallah:16:benim bat 5temmuzdu ama gelemedi bi türlü hiç şaşmaz normalde tatil dönüşlerimde hep gecikir dün dayanamayip test yaptim tabiki negatif:)))aliştım artik gülüyorum eşimde test yaptim diyince kazanamadinmi klasik dene diyip dalga geciyo işi gırgıra vurduk yani:)) senin bat ne zaman belirtilerin varmi?

tamam ozaman güzel haberler gelebilir ben çok umutluyum senden şekercim. relax ol .zaten hep dua ediyorsun.cok yorma kendini yine de tedbiri elden bırakmayalım dimi?
umarım rahmine yerleşmiştir bebeğin canım.sık sık haber ver burdan valla çok merak ettim :49::49::49:

net bır sonuc olsun hemen yazıcam canım benım ıyı kı varsınız

Back