• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

hahaha üşütmüş olabilirim evet malesef. Bu havada üşütücek kdar anormalim. Kızlar şaka bir yana benim idrar yol enfeksiyonum kronık gibi bir şey anlayacağınız çok hassas o yüzden türlü türlü soru var bende .

Ayşe olan biteni boşaltıyor ama bende tık yok :27:

ozaman ıdrar yolu enfeksıyonudur hava sıcakken üşütmek daha kolay yere basıyoıruz terlıksız cam acık yatıyoruz örtünmeden:31:

olur olur hayatım kafana takmaaaa sennnn.stres çok kötü

sen beni daha önceden görseydin çok sabırsızımdır ve bir o kadar üzülüürüm hassasım ama bu defa söz verdim o yüzden önceki halim yok :50: Allahın takdiri artık inş hepimize hayırlı evlatlar verir(amin) inş yarım duaymış amin denerek tamamlanıyormuş bu arada :42:

ozaman ıdrar yolu enfeksıyonudur hava sıcakken üşütmek daha kolay yere basıyoıruz terlıksız cam acık yatıyoruz örtünmeden:31:

terliksiz asla yere basamam yazın bile yorgansız yatamam eşimden dolayı ben üstüme battaniye alıyorum :27: umarım üşütme değildir bir an önce bebişim bana tutunur

hamile olan varmı aramızda bi anlatıverseydi neler neler yaptıgını ya bi nerde yanlış yapıyoruz acaba:31:

sen beni daha önceden görseydin çok sabırsızımdır ve bir o kadar üzülüürüm hassasım ama bu defa söz verdim o yüzden önceki halim yok :50: Allahın takdiri artık inş hepimize hayırlı evlatlar verir(amin) inş yarım duaymış amin denerek tamamlanıyormuş bu arada :42:

amin diyerekten bşlıyorum canım güzelim hayatım stres yok pozitif düşünüyoruz negatifleri düşünüp kendimize çekmiyoruz.herşyin vakti zamanı var.biz o zamanı bekliyoruz.bekliyelimki allahım bizi en güzel şekilde ödüllendiricekkk

amin diyerekten bşlıyorum canım güzelim hayatım stres yok pozitif düşünüyoruz negatifleri düşünüp kendimize çekmiyoruz.herşyin vakti zamanı var.biz o zamanı bekliyoruz.bekliyelimki allahım bizi en güzel şekilde ödüllendiricekkk

evet haklısn hep pozitiff negatif hiç bir şey yok hayatımızda

bu sıtede türk kahvesı yazıyor formlarda gogoledende baktım fıltre kahve dıyor ama ıste önemlı olan kahvenın ıcerdıgı kafeınmiş

Back