- Konu Sahibi pembemasal
- #1.421
kız ben neskafe diye biliyorummm.yanlışmı biliyorummm acaba
doğru biliyorsun arkadaş yanlış biliyor nescafe spermleri hareketlendiren
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha üşütmüş olabilirim evet malesef. Bu havada üşütücek kdar anormalim. Kızlar şaka bir yana benim idrar yol enfeksiyonum kronık gibi bir şey anlayacağınız çok hassas o yüzden türlü türlü soru var bende .
Ayşe olan biteni boşaltıyor ama bende tık yok![]()
olur olur hayatım kafana takmaaaa sennnn.stres çok kötü
doğru biliyorsun arkadaş yanlış biliyor nescafe spermleri hareketlendiren
hayır uyuyamazsın hayır izin vermiyorummm
ozaman ıdrar yolu enfeksıyonudur hava sıcakken üşütmek daha kolay yere basıyoıruz terlıksız cam acık yatıyoruz örtünmeden![]()
tabi canım ben yanlış bilmem herşeyin doğrusunu ben bilirim vay anasını aynı kayınpederim gibi konuştum.aman llahım kayınpederime benziyorum![]()
sen beni daha önceden görseydin çok sabırsızımdır ve bir o kadar üzülüürüm hassasım ama bu defa söz verdim o yüzden önceki halim yokAllahın takdiri artık inş hepimize hayırlı evlatlar verir(amin) inş yarım duaymış amin denerek tamamlanıyormuş bu arada
![]()
amin diyerekten bşlıyorum canım güzelim hayatım stres yok pozitif düşünüyoruz negatifleri düşünüp kendimize çekmiyoruz.herşyin vakti zamanı var.biz o zamanı bekliyoruz.bekliyelimki allahım bizi en güzel şekilde ödüllendiricekkk
aman allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benzeyemezsinnn![]()
kızlar kırmızı canları calıyor galıba agrı var ayaklarımda belımde kasıklarımda hayde hayırlısı![]()
nasıl yani yerde![]()
kızlar kırmızı canları calıyor galıba agrı var ayaklarımda belımde kasıklarımda hayde hayırlısı![]()