Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

ozaman ıdrar yolu enfeksıyonudur hava sıcakken üşütmek daha kolay yere basıyoıruz terlıksız cam acık yatıyoruz örtünmeden

olur olur hayatım kafana takmaaaa sennnn.stres çok kötü

sen beni daha önceden görseydin çok sabırsızımdır ve bir o kadar üzülüürüm hassasım ama bu defa söz verdim o yüzden önceki halim yok Allahın takdiri artık inş hepimize hayırlı evlatlar verir(amin) inş yarım duaymış amin denerek tamamlanıyormuş bu arada

ozaman ıdrar yolu enfeksıyonudur hava sıcakken üşütmek daha kolay yere basıyoıruz terlıksız cam acık yatıyoruz örtünmeden

terliksiz asla yere basamam yazın bile yorgansız yatamam eşimden dolayı ben üstüme battaniye alıyorum umarım üşütme değildir bir an önce bebişim bana tutunur

hamile olan varmı aramızda bi anlatıverseydi neler neler yaptıgını ya bi nerde yanlış yapıyoruz acaba

amin diyerekten bşlıyorum canım güzelim hayatım stres yok pozitif düşünüyoruz negatifleri düşünüp kendimize çekmiyoruz.herşyin vakti zamanı var.biz o zamanı bekliyoruz.bekliyelimki allahım bizi en güzel şekilde ödüllendiricekkk

evet haklısn hep pozitiff negatif hiç bir şey yok hayatımızda

bu sıtede türk kahvesı yazıyor formlarda gogoledende baktım fıltre kahve dıyor ama ıste önemlı olan kahvenın ıcerdıgı kafeınmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…