Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Offffff son 8 gunüm bata göğsümde ağrılar var ama hafta sonu hasta olacakmışım gibi bir an karnım ağrıdı hemen moralim bozuldu.cok merak ediyorum Allahım bu ayda hüsran olmasın

benimde hep 1 hafta önceden ağrılarım başlar kendimi yiyop bitiririm 1 hafta. yapma desemde sende böylesin sanırım stres yapmamak gerek ama işte olmuyo bazen. belirtiler çok enziyomuş hatta adet olacakmiş gibi oluyomus inş hamilesindir hayirlisi ile
bu arada burda aşılama yaptıranları takip edicem inşallah gönlümüze göre olur

Amin canım sen nasılsın bakalım mıde bulantısı falan oluyor mu:))

çok şükür olmuyor. şimdilik rahatım. değişen şeyler kilom(habire yiyorum. sanki doymuyorum) bir de sen cok tatlılaşmışsın güzelleşmissin diyorlar banaaaa:)))yaradı :)
darısı sana inşallaaaaaaaaah pembiiiş

Amin tatlım :)
günaydın şeker kızlarrr.nasılsınız bakayımmm.ne yapı durursunuzzzzz

kırmızılardn haber varmı bakayım hemen anlat

gunaydın canım yok daha gelen gıden bebısım hafıf hassasıyet var goguslerde cok degıl onun dısında hıcbır belırtı yok oyle ıste

Ruyalar gercek hayatakı korkularımızdırne mutlu esıne kı ona o denlı asıksın kı artık korkuların senı uyurken bıle bırakmıyor aynı sey bana da olurdu ben gecen ruyamda greyfut aldım eczaneden kocaman :))) Ama anlamını anlamadım :)))

aaaaaaayyy sen hani rüya görmezdin noldu sana bi anda kaç gündür rüya görmeye başladın. hayırlısı bakalım :)o mu rüyasından söyledi acaba. sen mi rüyanda gördün bu arada onu çözemedim

hayatım ben rüya görürüm ama genellikle hep eşim beni aldatırken görürüm tek korkum aldatılkma.rüyamda kocam beni başka bir kadınla aldattı.ben şüpheleniyorum sonra rüyamda kocama sordum okadında hoşlanıyormusun diye oda evet dedi.bende eşyalarımı topladım tam evden ayrılıcam eşim bütün aileyi getirmiş barışmamız için o ağlıyor ben ağlıyorummm kötüydü yanii

Canlarimm gunaysin umarim yeni gun yeni mutluluklara gebedir uzun uzadi yazamiyorum ama takip ediyorum hergun... Pembis senin regl gunun nasiliz varmi bi numara? Her an adet olucakmissin gibi relaks ol pek ole biri degilsin paniksin sanki ama yinede roll kes;-) aysem sende abim gibi ruyasinda aldatildigini gorup esinden acisini cikaranlardanmisin kisss seastrem nasil bu aralar denk dusemiyoruzz? Deryaff cok sevindim inciler buyumus benimde biri 21 biri 23 mm. Bakalim kissmet yavlum ins. Ignesiz ilacsiz hamis kalabilirizz... Yaa ben anne olmak istiyorum canim baska hicbisey istemiyor ama bazende cok zor diyorum ev is es aile bebekkk,cevremde olanlari gorunce cook rahatim diyorum sonra yine depresiyoo merak ediyorum acaba nasil olacak kiz mi erkek mi tombulmu babasi gibi zayifmi anasi gibi allahim sen biliyorsun yolunu gozlediklerimizi bize kavustur,bizi yanlizlikla imtihan etme yuce rabbi. Herseyin hayirlisini verirken gonlumuzden gecenideunutma, aminnnn

cozmusunuz benıı:)) evet ben oleyım kızlar ya panıkk adetım normalde bu gun bebısı beklıyorum sende ne vr ne yokk ugramaz oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…