- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 38
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.261
Offffff son 8 gunüm bata göğsümde ağrılar var ama hafta sonu hasta olacakmışım gibi bir an karnım ağrıdı hemen moralim bozuldu.cok merak ediyorum Allahım bu ayda hüsran olmasın
Gunaydın kızlar nasılsınız umarım hayırlı haberlerınızı alırız hepınızı opuyorummm:))))))))))
günaydın pembişşş günaydın hanımlaaaar
bomba gibi bir gün olsun inşallaah
güzel haberle alalım inşallaaaaaaaaah..
mutlu günleeeeeer
Amin canım sen nasılsın bakalım mıde bulantısı falan oluyor mu:))
günaydın şeker kızlarrr.nasılsınız bakayımmm.ne yapı durursunuzzzzz
hoşgeldin ayşem.iyiyiz kuzu sen naıslsın ??
ben acıktım yumurtamı yiyim geliyorum şekerler :))
bende iyiyim canım ne olsun bugün biraz dinlenmiş vaziyette kalktım.ama sabaha kadar kocam beni aldattı onun moral bozukluğu var
televizyonla mı pc ile mi :)))
rüyamda salak kendisi söyledi hoşlanıyorum okadından diye
Amin tatlım :)çok şükür olmuyor. şimdilik rahatım. değişen şeyler kilom(habire yiyorum. sanki doymuyorum) bir de sen cok tatlılaşmışsın güzelleşmissin diyorlar banaaaa:)))yaradı :)
darısı sana inşallaaaaaaaaah pembiiiş
günaydın şeker kızlarrr.nasılsınız bakayımmm.ne yapı durursunuzzzzz
kırmızılardn haber varmı bakayım hemen anlat
hayatım ben rüya görürüm ama genellikle hep eşim beni aldatırken görürüm tek korkum aldatılkma.rüyamda kocam beni başka bir kadınla aldattı.ben şüpheleniyorum sonra rüyamda kocama sordum okadında hoşlanıyormusun diye oda evet dedi.bende eşyalarımı topladım tam evden ayrılıcam eşim bütün aileyi getirmiş barışmamız için o ağlıyor ben ağlıyorummm kötüydü yanii
aaaaaaayyy sen hani rüya görmezdin noldu sana bi anda kaç gündür rüya görmeye başladın. hayırlısı bakalım :)o mu rüyasından söyledi acaba. sen mi rüyanda gördün bu arada onu çözemedim
Canlarimm gunaysin umarim yeni gun yeni mutluluklara gebediruzun uzadi yazamiyorum ama takip ediyorum hergun... Pembis senin regl gunun nasiliz varmi bi numara? Her an adet olucakmissin gibi relaks ol pek ole biri degilsin paniksin sanki ama yinede roll kes;-) aysem sende abim gibi ruyasinda aldatildigini gorup esinden acisini cikaranlardanmisin kisss seastrem nasil bu aralar denk dusemiyoruzz? Deryaff cok sevindim inciler buyumus benimde biri 21 biri 23 mm. Bakalim kissmet yavlum ins. Ignesiz ilacsiz hamis kalabilirizz... Yaa ben anne olmak istiyorum canim baska hicbisey istemiyor ama bazende cok zor diyorum ev is es aile bebekkk,cevremde olanlari gorunce cook rahatim diyorum sonra yine depresiyoo merak ediyorum acaba nasil olacak kiz mi erkek mi tombulmu babasi gibi zayifmi anasi gibi allahim sen biliyorsun yolunu gozlediklerimizi bize kavustur,bizi yanlizlikla imtihan etme yuce rabbi. Herseyin hayirlisini verirken gonlumuzden gecenideunutma, aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?