• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Günaydın taze anne adayları ve aday adayları :49:

Var mı şöyle mutlu haberler başka? Bir hamiş daha gördüm, pembemasal sende de birşeyler var gibi. Ben bu ay yumurtalama dönemi belirtilerini yaşaymaadım henüz, geçen ay da herşeyi yaşamıştım :37:

fazla bı belırtı kalmadı sımdı cnaım pcoyum yarın normalde adet olmam gerkıyor ama bakalım 40 kısı solerse olurmus ıns Hamıleyızdırr:10:

pembemasal inşallah sağlıkla birlikte bu ay hamile kalırsın. olmasa da üzülmemek gerekiyor. hersyden önce sağlık. senin için de çok dua ediyorum. hayırlısı olsun hepimizin hakkında

pembemasal inşallah sağlıkla birlikte bu ay hamile kalırsın. olmasa da üzülmemek gerekiyor. hersyden önce sağlık. senin için de çok dua ediyorum. hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Allah razı olsun canım benım Allah sana da saglıklı dadlu mu dadlu bır bebıs versın saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın canım benım :16:Amin

acemi peri anlamamışım mesajdan sen de bebek bekleyenlerdensin sanırım. inşallah senin de mutlu haberlerini alırız:)))))

Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben bir buçuk aydır bekliyorum, yıllarca bekleyenler ne kadar zordadır ne kadar hasrettir Allah bilir.

Bu arada cuma günkü tahlil sonucum yetişmemişti bugün öğrendim sonucumu. çarşamba 882.60 idi cuma güünkü de 2084 çıktı.. doktor çok güçlü bi gebelik dedi. 2 günde 2 katı olması gerekirken 3 katına çıkmış bu. sağlık ocagı doktoruydu bu bakan. benim doktor izne çıkmıştı. c.tesi gittiğimde kendini devlete deşifre mi ettin diye espri yaptı hatta.
bu sonuçlar böylemi çıkıyor sizde de . 3 kat sasırttı daa:52::52:

Bu arada cuma günkü tahlil sonucum yetişmemişti bugün öğrendim sonucumu. çarşamba 882.60 idi cuma güünkü de 2084 çıktı.. doktor çok güçlü bi gebelik dedi. 2 günde 2 katı olması gerekirken 3 katına çıkmış bu. sağlık ocagı doktoruydu bu bakan. benim doktor izne çıkmıştı. c.tesi gittiğimde kendini devlete deşifre mi ettin diye espri yaptı hatta.
bu sonuçlar böylemi çıkıyor sizde de . 3 kat sasırttı daa:52::52:

oyyyy oyyyy maşaallah canım:nazar::nazar::nazar:
valla ben iki kere yaptırdım 3 gün arayla ilki 60dı:17::17:
bir sonraki 336 çıkmıştı doktor gayet normal dedi
gerçi bu doktorla devam etmeyeceğim mecburiyetten ona gidip gösterdim ilçede başka doktor yok çünkü:37::37:
:6::6:bakalım hayırlısıyla keseyi de görelim merkezden bir doktor bulup onunla devam etmeyi düşünüyorum
küçük yerde yaşamak çoook zor beeeee

ben ilk testimi yaptığımda 15 ti değer regl olmama bi hafta vardı. iki gün sonra 55 olmustu. sonra regl geçti ben de bi daha baktırmadım

aaaa yeter asrtık habre pco yazıp durma yahu.şu pco ne kadar çok büyüttün gözündee.kendi kendini strese sokmuşsun
bı gun ev cıkısı kosede kıstırıp dovun kız kırıgım cıkıgım var dıye ısyann ederım:) tmm kız festıvalere partılere katılıcam artık zate her gece dısardayım hayatım da ınan eskısı kadar takmıyorum adet barı gecıkmesın dıyorum tamam kızmayınn sustum annemlere gıdıyorum sonra da ıse gorusuruz artık aksam okurum yazılarınızı
pembeeeeeeeeeeeee. kız inşallah hamile kalırsın kız. kal da şu malum 3 harfli kelimeyi de duymaz oluruz artık:)))
:24::24:
Aminnn kızzz Aminnn hehe 3 harflı kelımeyı duymasınız da 9 harflı kelımeyı yazarız te zamanda hepımız ınsAllah hamıleyım dıyeee:)
Aminnnnnnnnnn:16:

ben 2011 ağustos 7 sinde düşürdüm. ama ondan sonra hep korunduk.ta ki geçtiğimiz aya kadar. ben il dışındaydım tayinim henüz gelmemişti diye istemedik olmasını şubata kadar.şubatta da kanımda toxoplazma cıktı sakınn yapmayındedi..geçtiğimiz ay her şey temiz cıkınca doktor artık serbestsiniz demişti. biz de yaptık. ilk ayda maşallah çok şükür tuttu.

ayşemde sende benim yaşadığım sıkıntıları yaşamışsınız. ben 5 aylık bebeğimi kaybettim eşim yoktu yanımda sabahın beşinde kendim kullandım arabayı büyük bir sancıyla gittim
hastanenin kapısından girdim sonrasını anlatmıycam yaşadığım üzüntüyü yanlızlığı korkuyu hissettiğim derin hisleri ancak bir anne anlayabilir. hepimize geçmiş olsun sağlıklı bebeişkolar gelsin kucaklarımıza

ayşaaaaaaammm ben hıc ıyı degılım yaaaa sımdı uyandım ve hal deli gibi uykum vaarr:95:

kızlar merhaba;

Size bişey sorucam bilen cevaplarsa sevinirim..Biz 2 sene önce evlendik ve 1 senedir bebek istiyoruz fakat henüz tutturamadık..doktor 1 sene sonra gelin demişti...şimdi önümüzdeki hafta doktora gidicem ..Sorum şu sizce doktor ilk olarak ne önericek bana başıma neler gelicek bilen varsa bilgi verebilir mi??Çok korkuyorum çünkü..

kızlar merhaba;

Size bişey sorucam bilen cevaplarsa sevinirim..Biz 2 sene önce evlendik ve 1 senedir bebek istiyoruz fakat henüz tutturamadık..doktor 1 sene sonra gelin demişti...şimdi önümüzdeki hafta doktora gidicem ..Sorum şu sizce doktor ilk olarak ne önericek bana başıma neler gelicek bilen varsa bilgi verebilir mi??Çok korkuyorum çünkü..

cnm bnde uzun suredır cocugumuz olmadııgı ıcın doktora gıtmıstım esımle once benı muayne ettı yumurtalarımda rahımımde bır sorun varmı dıe bnm yumurtalıklarımdan bırtanesı yok oyuzden bana yumurtlama ılacı verdı yumurtam vardı bu ay uc tane catlama gunlerıne gore ılıskı verdı ama tuttumu tutmadımı bılmıyoruz.eger sende bır sorun olmadıgı halde hamıle kalamıyorsan bu sefer esınden sperm testı ıstıyo eger esınde bır sorun varsa ona ılac tedavısı uygulanıyo fakat esındede bır sorun cıkmıosa yıne sana gecıp kanallarından fılm cekılıo dıe bu boyle gıdıyor yanı ama ınsallah bu dedıklerım bu kadar uzamaz cnm hayırlısı allahtan

kızlar merhaba;

canım 2 ay önce ben de bebek istediğimi söyleyerek doktora gittiğimde sana sölediklerinin aynısını sölemişti bana da farklı olarak bi de pco başlangıcı demişti. ben de şu an o 1 yıllık beklemedeyim. ama niyetim 6. aydan sonra başka doktora gitmek. bana eğer gebe kalmazsan önce seni kontrol ederiz sen de bi şey yoksa eşini kontrol ederiz dedi. bildiğim kadarıyla adetinin 3. günü çağırıp hormon testleri yapar, ultrasonda bakar. ihtiyacın varsa ilaca başlar.
ben çok tecrübeli değilim henüz bu konuda, bana doktorumun söledikleri bunlar.

Back