- Konu Sahibi pembemasal
- #1.301
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmm anladım. eceli yok diye sıkıcı. :120:![]()
oh kıs mıss ıste bızım burda da kısa fılım festıvalı basladı gezıyoruz nehırın ustunde fılm seyretık az gece valla kocama MasAllah kafa dengıyız ıyı oluyor bole gezmeler yakında bı araba almayı dusunuyoruz kım tutar bızı ben de ehlıyet alıcam da kız ben cok panıgım yapamam dıye korkuyorumTatlimm h.sonu hergun biryere gittik ben telefondan internete gidiyorum telefonlada dok ugrasiyor gibi gorunuyorum ve yanlis anliyor herkess esim bildiginden pek sorun olmuyor ama sizi cook kiskaniyor bende o gelince pek girmemeye ozen gosteriyorumm agresife gbagliyo hemen sevgi yoksunum benim. Birede h. Sonu olumune temizlik yaptim yillikkoldum heryerim agriyor kas tgevsetici kullaniyorum:-( ama uzerimden yuk kalkti pembis gunduz ev gece sokak sokak gezdik esim ve arkadas grubumuzlaa... Yaz geldi iyi degerlendirmek gerekk;-)
sattı bızı aysa oeceli nerde bugün hiç görünmediii.ne sıkıcı birgünnnn
pembecikkk bugün gezmeye gitmiyon heraldeeee nazar değer gitmezsennnn
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar![]()
günaydın cicişşşş.. maşallah iyi enerji verdin bugün :)
eceli nerde bugün hiç görünmediii.ne sıkıcı birgünnnn
ben kıpır kıpır enerji doluyum zaten şu anda
evi ayağa kaldırıp her yeri silip süpüresim var ama kızıyorlar sonra bana iş yapıyorum diye
öğlen gezmeye gideceğim zaten bakalım neler yapacak ev sahibi haaaaaaaa haaaaa haaaaa![]()
evi ayağa kaldırıp her yeri silip süpüresim var ama kızıyorlar sonra bana iş yapıyorum diye
öğlen gezmeye gideceğim zaten bakalım neler yapacak ev sahibi haaaaaaaa haaaaa haaaaa![]()
oh iyisin valla. cok yeme kız. bak midem bulandı aklımda poğaçalar börekler geliince
![]()
tamam tamam yemem yaaaa kaç kere gelmiş aynı mesaj
geçenlerde ben çağırmıştım arkadaşları 11 çeşit yapmıştım yani![]()
bende şimdi pastalara böreklere bakıyorum acıktıkça acıktım.valla canım börek istiyor etli pilav istiyor.hımm olsada şimdi yesemmm
sen gel bana ben sana yaparım ne istersen
mutfak konusunda güvenirim kendime![]()
teşekkür ederim hayatım benim abimde aşçı canım italytan mutfağı meksika mutafağı bir kaçtane daha biliyor şanslıyım ben.ama sen yinede bana mbörek çörek yapıp kargoyla gönderebilirsinnnhepsini yerim ama tuzlu tercihimdir tatlı yiyemem.şuanda canım etli ekmek istiyor
vayyyy vayyy hakkaten şanslıymışsın
yoook ben o kadar da iddialı değilim zaten türk mutfağı standartlarında benim becerilerim
tatlı ben de çok sevmem tamam ben sana tuzlu yapayım haaaa haaa![]()
Kızlar merhaba bat bugun dha kırmızılar tesrıf etmedı ıkı gun once dayanamayıp test yaptık negatıftı acaba varsada testte cıkmamıs olabılırmı?
Kızlar merhaba bat bugun dha kırmızılar tesrıf etmedı ıkı gun once dayanamayıp test yaptık negatıftı acaba varsada testte cıkmamıs olabılırmı?