- Konu Sahibi pembemasal
- #1.281
günaydın herkese arkadişler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatım ben rüya görürüm ama genellikle hep eşim beni aldatırken görürüm tek korkum aldatılkma.rüyamda kocam beni başka bir kadınla aldattı.ben şüpheleniyorum sonra rüyamda kocama sordum okadında hoşlanıyormusun diye oda evet dedi.bende eşyalarımı topladım tam evden ayrılıcam eşim bütün aileyi getirmiş barışmamız için o ağlıyor ben ağlıyorummm kötüydü yanii
evet canım baya bi hıncını almışsın. neticede insanın rahatlaması gerek:))ehehhhehe bende senden farksızım ama koca konusunda değil. dün gece rüyamda şu benim mağazamda çalışan ve hırsızlık yapan iki personelim vardıyaa onlara avazım çıktığı kadar bağırıyodum emanetime ihanet ettiniiz hırsızsınız siz diye kocalarına diyodum dövüyodum felan felan şu gerçek hayatımda ne kadar bu durumu sakin sukun atlatma edaları sergilesemde yok arkadaş bana çok dokunmuş olay dün hıncımı bayaa bi aldım
ben de çok kıskancım ayşem ya. bizimki gecen hafta kıbrıs kaya artemis e lansman a gittiler. firma çalışanları olarak.ama o 3 günü zehir ettim yaa..öyle böyle değil..evet yaaa kocamı ben kendi gözümden bile kıskanırım o yüzden hep korkularımla geceleri rüyamda yüzleşiyorum
evet yaaa kocamı ben kendi gözümden bile kıskanırım o yüzden hep korkularımla geceleri rüyamda yüzleşiyorum
pembiş bayıldım kıss. bırakıp da gidemiyom valla sizi şimdi. ama az işim var bi müsade sonra gelicimm:)
öptüm sizleri kuzular.
Arkadaslar ya cok üzgünüm adetime 8 gün var ve bugun şeffaf uzayan akıntım oldu galiba yeni yumurtladık 8 gün nasil geçecek diye beklerken en az 14 gün daha beklemeliyim.. Hamilelikte uzayan akinti olmuyor değil mı arkadaslar![]()
benım normal adet olmam gerek bu gun ama bende de gecen hafta uzayan akıntı oldu canım duzensız ya benım adett senın de duzensız degılse belkıde suprız bır belırtıdır INSALLAH:)
ayyyy benim çok uykum var yineeee.
ıc bı kahve canım bısı olmaz hem toparlarsın ben gunde bır fıncan turk kahvesı ıcıyorum bı de 1 cay yoksa zaten dusuk tansıyonluyum bayılırım yolda kahve ıcmesem:126:
hadi yaaa ben de içmeden dayanamam türk kahvesi.günde en az bir tane dün içmedim sabaha kadar rüya gördüm
bıtaneden bısı olmas aysam hem ne demısler sakınan goze cop batar amannn ben de cok sevıyorum turk kahvesını bı de macıatoo :)[/QUOT
ohh iyi bari sevindimmmm
cozmusunuz benıı:)) evet ben oleyım kızlar ya panıkk adetım normalde bu gun bebısı beklıyorum sende ne vr ne yokk ugramaz oldun
eceli nerde bugün hiç görünmediii.ne sıkıcı birgünnnn