• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

günaydın şeker hatunlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr....

Cumamız mübarek olsun canlarım... Rabbim mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bizim bebişlerimizi de tez vakitte göndersin göbişlerimizeeeee :16::16:

günaydın canikommmm :)) ve aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah.

sorma pembişim...
kocama anlatamıyom ki. doktora gittiğimizde o da yanımdaydı. doktorun yumurtlama düzensizliğimle ilgili anlattıklarını o da duydu. hafta başı fena kızdırdı zaten beni. bebek kararını sanki tek başıma ben aldım. pek hevesliydi söle yaparız böle yaparız diyeee.
şimdi de bi o kadar rahat yani. kısmet diyo. kısmet tamam da. afedersin eşeğini sağlam kazığa bağlarsın sora allaha havale edersin.. artık yumurta falan takip etmiycem :19: saldım gitti.. hele bi desin bana bu ay geldi mi gene kırmızılar diyee :52:
bak gene sinirim depreşti :47: akşam bu hızla tekrar tozunu attırırım kocamın. bi balans ayarı lazım ....

Kı takma o kadar kafana sınır de olma hayırlısı be caNIMM

merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. bana da destek olursanız kendimi çok iyi hissedeceğim. ben ikinci kez hamile olduğumu öğrendim. ilk gebeliğimde sekiz haftalıkken gelişim göstermediği için sonlandırmak zorunda kaldık. sonraki ay regl olmadım. rahim ağzı kendini kapatmış ve kürtaj kanamam bile çıkmamış. iki kez çok şiddetli regl oldum ve bu ay olmayınca yine tekrarladı diye korkarken hamile olduğumu öğrendim. çok gerginim yine kürtaj yine o sıkıntılar diye düşünmekten. çok istiyorum sağlıklı bir bebeğim olsun. onun kokusunu çekeyim içime. işin en güzel tarafı eşim benden çok istiyor bebeği olsun. umarım rabbim yüzümüze güler. sadece bizim değil hepimizin. çok zor biliyorum anne olmayı isteyip te olamamak, ulaşıp ta yarı yolda kalakalmak. neyse hem ağlıyorum hem yazıyorum çünkü hepsi çok yeni. ilk hamilel,iğim devam etseydi şu an 5 aylık hamileydim. bana destek olun ne olur 14 ünde randevum var. umarım ilk gittiğ*imde kalp atışını hemen duyarım. hayırlı cumalar hepimize

kızlarrrr gogus hassasıyetım bu gun fazla yok ama goguslerıme sancı gırıyor ara ara dokununca da gogsume acıyor ne kı bu yaaa:26::26::26::26:

merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. bana da destek olursanız kendimi çok iyi hissedeceğim. ben ikinci kez hamile olduğumu öğrendim. ilk gebeliğimde sekiz haftalıkken gelişim göstermediği için sonlandırmak zorunda kaldık. sonraki ay regl olmadım. rahim ağzı kendini kapatmış ve kürtaj kanamam bile çıkmamış. iki kez çok şiddetli regl oldum ve bu ay olmayınca yine tekrarladı diye korkarken hamile olduğumu öğrendim. çok gerginim yine kürtaj yine o sıkıntılar diye düşünmekten. çok istiyorum sağlıklı bir bebeğim olsun. onun kokusunu çekeyim içime. işin en güzel tarafı eşim benden çok istiyor bebeği olsun. umarım rabbim yüzümüze güler. sadece bizim değil hepimizin. çok zor biliyorum anne olmayı isteyip te olamamak, ulaşıp ta yarı yolda kalakalmak. neyse hem ağlıyorum hem yazıyorum çünkü hepsi çok yeni. ilk hamilel,iğim devam etseydi şu an 5 aylık hamileydim. bana destek olun ne olur 14 ünde randevum var. umarım ilk gittiğ*imde kalp atışını hemen duyarım. hayırlı cumalar hepimize

rabbim sağselim kucağına almayı nasip etsin.negatif düşünme hayır vardır

Allah saglıklı bır sekılde bebegını sana gondersın cnaım benım sen de bızım ıcın dua et Allah yardımcımız olsun Amin

pembemasal. bende bu ay göğüs büyümesi falan hiç olmadı sancı vardı sadece uçlarda. ama önceki hamileliğimde regl olmama 10 12 gün varken kocaman göğüsler ve üşütmüşüm gibi de sancılıydı. umarım seninki de hamilelik belirtisidir.

çok teşekkür ederim dualarınız için. ben tüm bebek isteyenlere gönderiyorum dualarımı. rabbim herkese gönlüne göre versin.

pembemasal. bende bu ay göğüs büyümesi falan hiç olmadı sancı vardı sadece uçlarda. ama önceki hamileliğimde regl olmama 10 12 gün varken kocaman göğüsler ve üşütmüşüm gibi de sancılıydı. umarım seninki de hamilelik belirtisidir.

InsAllah canım benım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasıp etsın Rabbim Amin

tatlımmmm canım benim.niye üzülüyorsun ki.bak ne güzel yeniden hamile kalmışsın işte.sakın karamsarlığa düşme olurmu.her şeyin en iyisini Allah ım bilir.bende ilk bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim.benimkide yaşasaydı 5 aylık olacaktı.ama ben yine aynı şeyleri tekrar yaşarmıyım diye korkmuyorum.çünkü bunu Allahtan başkası bilemez tatlım.o yüzden sen hamileliğin tadını çıkar.folik asitini içmeye devam et.Allah ın izniyle sağ salim bebeğine kavuşursun canım.bizide gelişmelerden habrdar et olurmu tatlım.sevgilerimle :))

Son düzenleme:
canımmmm sanada günaydınlar :))) Allah hepimizin dularını kabul etsin.güzel anne adayıı :nazar:

çok hoşuma gitti sen böyle yazınca bir garip oldum :):):):) teşekkür ederim hayalet :)

aaaa neden kahve iyi değilmi ben çok kahve içerimmmm:(

Ayşem kahve çay üreme kalitesini düşürüyor bu aralar uzak dur ayran vs falan iç. Bi dünya araştırma var nette aç bak.. Birde birlikte olmadan 45 dk önce falan eşine sert bir nescafe içir son olarak da en az 1 saat yataktan kalkma..Bunlar bizim doktorun tavsiyeleri idi.. netice ortada :)

ühühühühühüh :43::43::43::43:neden daha önce söylemediniz ben hergün 2 kere kahve içerimmmm :5::5::5:çayda en az 3 kere içerim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çok hoşuma gitti sen böyle yazınca bir garip oldum :):):):) teşekkür ederim hayalet :)

Ayşem kahve çay üreme kalitesini düşürüyor bu aralar uzak dur ayran vs falan iç. Bi dünya araştırma var nette aç bak.. Birde birlikte olmadan 45 dk önce falan eşine sert bir nescafe içir son olarak da en az 1 saat yataktan kalkma..Bunlar bizim doktorun tavsiyeleri idi.. netice ortada :)

ya ben buları bir senedir deniyorum :)))))))))))))))))))) keçi boynuzu suyu içirin eşinize bizim spermler tavan yapmıştı tüp bebek yaptırdığımızda farkı çıktı

Back