• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

aman da aman catlak kadınn ıyı bakalım hayırlısı tatlım kız ılıskıye gırmeden esının ve senın okuyucagın bı dua var yazmıstım yazdın dı mı bı kagıda okuyormusun? Nıhat hatıpoglundan duydum

yokkız okumuyorummm.nasıl okuyayımmm anında adama kene gibi yapışıyorummm hahahahahaah

günaydınlar kızlar cumanız hayır olsun inşallah hepinize sağlık sıhhat evinize bereket getirsin. bol bol dua ile hayırlı hamişlikler diliyorum.

ben dün babamın psikolojik saldırısına mağruz kaldım. annemle babam evliler ama ayrı yaşıyorlar 7senedir. birbirleriyle oldum olası anlaşamazlar.neyse antepteki evimize ki bu ev bana ait bi ev annem orda kalıyor teyzelerim geldi misafir olarak. babam nasıl olduysa farklı bir şehirde olmasına ragmen öğrenmiş.bana bir telefon ses ordan ejderha edasıyla derhal def edeceksin girmiycekler o eve ben ne diyorsam onu yapacaksın nefret ediyorum onlardan diye bağırmaya başladı ama öyle böyle değil. orası anneme ait bir ev baba kardeşlerinin gelmesine ben karışamam ve gelen misafire ben git diyemem dedim ama beni dinleyecek hali yoktu. baktım zivanadan çıktı beni üzecek kapatıyorum baba dedim telefonu kapattım. kızkardeşim aradı onuda aramış cocuk nasıl üzülmüş dmur olmuş abla ben çok üzüldüm kaldıramıyorum dedi.elim ayağım titredi benimde eşimede diyemedim kalktım burda akrabalarımız var onlara gittim.arabayla turladımda turladım içim içime yüreğim bedenime sığamadı.

günaydınlar kızlar cumanız hayır olsun inşallah hepinize sağlık sıhhat evinize bereket getirsin. bol bol dua ile hayırlı hamişlikler diliyorum.

ben dün babamın psikolojik saldırısına mağruz kaldım. annemle babam evliler ama ayrı yaşıyorlar 7senedir. birbirleriyle oldum olası anlaşamazlar.neyse antepteki evimize ki bu ev bana ait bi ev annem orda kalıyor teyzelerim geldi misafir olarak. babam nasıl olduysa farklı bir şehirde olmasına ragmen öğrenmiş.bana bir telefon ses ordan ejderha edasıyla derhal def edeceksin girmiycekler o eve ben ne diyorsam onu yapacaksın nefret ediyorum onlardan diye bağırmaya başladı ama öyle böyle değil. orası anneme ait bir ev baba kardeşlerinin gelmesine ben karışamam ve gelen misafire ben git diyemem dedim ama beni dinleyecek hali yoktu. baktım zivanadan çıktı beni üzecek kapatıyorum baba dedim telefonu kapattım. kızkardeşim aradı onuda aramış cocuk nasıl üzülmüş dmur olmuş abla ben çok üzüldüm kaldıramıyorum dedi.elim ayağım titredi benimde eşimede diyemedim kalktım burda akrabalarımız var onlara gittim.arabayla turladımda turladım içim içime yüreğim bedenime sığamadı.

ayyy canım yaaa ne kadar kötüüü bir durummm baban ne karışıyor ki ham kim gelirse gelsin onana neee aynı benim kayın pederim gibi huysuzzz

canım ya b sana çok etkiler her ailede vardır bir çıban başı serin kanlı ol

canımmmm üzme sakın kendini bebişini düşün bol bol oku dua et Allah gönlünü ferahlatır inşaallah

dışardan söylemek kolay diyebilirsin ama akşam ben de çok gergindim annemleri çooooook özledim ve eşim izin alamadı o yüzden gidemiyoruz bir sürü bağırıp çağırdım ben kendim giderim diye sonra da ağladım ama sonra durup düşününce sakinleştim senin durumun daha farklı tabii ama olsun sen şu süreci mümkün olduğu kadar sakin geçirmeye çalış
annesi üzülmesin ki bebeğimiz de üzülmesin:54::54::54::54::16::16::16::16:

canım ya b sana çok etkiler her ailede vardır bir çıban başı serin kanlı ol

eskiden onlar biraarada olsunlar diye çok çırpınırdım.tatile gönderirdim. süpriz yemeğe gönderirdim sinema bileti alırdım ikisine neler neler ama olmadı işte.biz üç kardeş çırpındıkça tükendik. sonunda erkek kardeşim bıraktı herşeyi libyaya gitti yük bana kaldı. bir ara babama sinirlenip bağırıp çağırdım kızıyodum. sonra eniştem dediki bu senin sınavın bağırısan tahammülünü yitirirsen günaha girersin sabırlı ol. şimdi cevap vermiyorum versemde dinlemiyor.velhasıl kelam çözülmüyor çözülemiyor

ayyy bugün hepimiz bunalımmı takılıyoruzz haaa eceli nerde kaldı kadın hmile olduğundan beri habire uyuyor heraldeee kıhkıhkıh onu bari çekiştirelimmm

Kızlar bu duayı NIHAT HATIPOGLU soyledı yazdım ılıskıye gırmeden once kocanıza okutun ve sız okuyun

Rabbim bana katından hayırlı bir nasil ver şüpesiz duayı hakkıyla işitensin .
Rabbim beni tek başıma bırakma sen varislerinin en hayırlısısın
Ey Rabbimiz bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve züriyetler bağışla ve bizi takve sahiplerine önder kıl.
Ey Rabbim bana salihlerinden bir evlat ihsan eyle. Amin

Kızlar günaydınnnn. hayırlı cumalar hepinize..

zuzuya bak tatlı ısmının altında ateslı bır kadın varmıs:))) kızlar yumurtalama gunerını kacırmayalım da :) gun asırı bı de esınıze ılıskıden 1 saat once kahve ıcırın spermlerı harekete gecırıyor :55:

pembiş de benim bam telime bastı. bammm:) kocişim çok yoğun bu aralar bazı günler otel gibi kullanıyo evi. geliyo yemek yiyo gidiyo, geç geliyo veeee hep yorgun. bu hafta gıdaklıyom amma boşuna. beni direk ağustos listesine yazarsınız bacılarım.

Kızlar bu duayı NIHAT HATIPOGLU soyledı yazdım ılıskıye gırmeden once kocanıza okutun ve sız okuyun

Rabbim bana katından hayırlı bir nasil ver şüpesiz duayı hakkıyla işitensin .
Rabbim beni tek başıma bırakma sen varislerinin en hayırlısısın
Ey Rabbimiz bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve züriyetler bağışla ve bizi takve sahiplerine önder kıl.
Ey Rabbim bana salihlerinden bir evlat ihsan eyle. Amin

ben değil ama eşim okudu bunu birde bi ayet okuyordu ama tam aklımda değil

Kızlar günaydınnnn. hayırlı cumalar hepinize..

pembiş de benim bam telime bastı. bammm:) kocişim çok yoğun bu aralar bazı günler otel gibi kullanıyo evi. geliyo yemek yiyo gidiyo, geç geliyo veeee hep yorgun. bu hafta gıdaklıyom amma boşuna. beni direk ağustos listesine yazarsınız bacılarım.

Ay oyle deme canım ya Allaha sıgın esıne durumu acıkla belkı o da senı anlıyıcaktır Bu ay hamıle kalasın InsAllah e mı:)))

ben değil ama eşim okudu bunu birde bi ayet okuyordu ama tam aklımda değil
Akıla gelırse yazarmısın canım benım

günaydın herkeseeeeee. ben de uyanır uyanmaz kan değerlerini ölçtürmeye gittim.bakalım bugün kaç çıkacak :18::18::18:
hayırlısı olsun bakalım... sayfa bugün baya sessizmiş hakikaten.ben oku oku bitiremiyordum...

kızlar bende aşırı derecede kansızlık çıktı :(
kan yapıcı sebze ve meyve tüket bol bol. ama kan ilacı almadan olmazmış. çok dikkat et kendineee.

bu arada ben kocamı özledim yaaaaaaaaaaaaa..pazartesinden beri adamı görmüyorum offf. bi de kıbrıs a gittiler 80 kişi. aklım orda valla. neyse ki dönüş yolunda. hamileliği fırsat bilip iyi trip attım ama heee. rahatı batırttım ahahhaaaa....

Back