• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

sorma pembişim...
kocama anlatamıyom ki. doktora gittiğimizde o da yanımdaydı. doktorun yumurtlama düzensizliğimle ilgili anlattıklarını o da duydu. hafta başı fena kızdırdı zaten beni. bebek kararını sanki tek başıma ben aldım. pek hevesliydi söle yaparız böle yaparız diyeee.
şimdi de bi o kadar rahat yani. kısmet diyo. kısmet tamam da. afedersin eşeğini sağlam kazığa bağlarsın sora allaha havale edersin.. artık yumurta falan takip etmiycem :19: saldım gitti.. hele bi desin bana bu ay geldi mi gene kırmızılar diyee :52:
bak gene sinirim depreşti :47: akşam bu hızla tekrar tozunu attırırım kocamın. bi balans ayarı lazım ....

günaydın herkeseeeeee. ben de uyanır uyanmaz kan değerlerini ölçtürmeye gittim.bakalım bugün kaç çıkacak :18::18::18:
hayırlısı olsun bakalım... sayfa bugün baya sessizmiş hakikaten.ben oku oku bitiremiyordum...

kan yapıcı sebze ve meyve tüket bol bol. ama kan ilacı almadan olmazmış. çok dikkat et kendineee.

bu arada ben kocamı özledim yaaaaaaaaaaaaa..pazartesinden beri adamı görmüyorum offf. bi de kıbrıs a gittiler 80 kişi. aklım orda valla. neyse ki dönüş yolunda. hamileliği fırsat bilip iyi trip attım ama heee. rahatı batırttım ahahhaaaa....

canım sağol doktorumu aradım bazı tahliller istedi onları yaptırıp ilaç yazacak

sorma pembişim...
kocama anlatamıyom ki. doktora gittiğimizde o da yanımdaydı. doktorun yumurtlama düzensizliğimle ilgili anlattıklarını o da duydu. hafta başı fena kızdırdı zaten beni. bebek kararını sanki tek başıma ben aldım. pek hevesliydi söle yaparız böle yaparız diyeee.
şimdi de bi o kadar rahat yani. kısmet diyo. kısmet tamam da. afedersin eşeğini sağlam kazığa bağlarsın sora allaha havale edersin.. artık yumurta falan takip etmiycem :19: saldım gitti.. hele bi desin bana bu ay geldi mi gene kırmızılar diyee :52:
bak gene sinirim depreşti :47: akşam bu hızla tekrar tozunu attırırım kocamın. bi balans ayarı lazım ....

canım hepsi öyle biz kadınlar çekiyoruz sorunları ben tüp bebek yaptırırken neler çektim anlatamam hem maddi hem manevi

bacişlerimmmmm hepinize güzel bir gün diliyorum.hayırlı cumalar olsun.dua için semaya kalkan eller bugün Allah katında kabul görsün.göbüşlerimiz bebişle dolsun :)))

selam kızlar yaa bikaç gündür sol yumurtalığıma bi sancı gelip gidiyo neden olabilir sizce
bu yumurtlama dönemi falan deniliyo alakası olabilir mi?

selam kızlar yaa bikaç gündür sol yumurtalığıma bi sancı gelip gidiyo neden olabilir sizce
bu yumurtlama dönemi falan deniliyo alakası olabilir mi?

selam canım.eğer adetin üzerinden 13-14 gün geçtiyse yumurtlama olabilir.çünkü yumurtlama kasık ağrısı ile kendini belli ediyor.bu zamanları iyi değerlendir bacım yapış kocişinin yakasına:27:

yumurtlama günü sanki idrar yollarından soğuk almış gibi saçma bir ağrı olur.akıntı fazlalaşır ordan takip edebilirsiniz

selam canım.eğer adetin üzerinden 13-14 gün geçtiyse yumurtlama olabilir.çünkü yumurtlama kasık ağrısı ile kendini belli ediyor.bu zamanları iyi değerlendir bacım yapış kocişinin yakasına:27:

adetimin üzerinden yaklaşık 17 gün oldu yumurtalık sancısı pek çekmezdim bu ne şimdi yaa
gerçi biraz çalışma yaptık adetten sonra gebelik varsa bu kadar çabuk belirti verir mi ki

Ballarım günaydın..

Allah yuvalarımıza huzur bereket ve mutluluk versin diye dua edesim geldi bu gün içimden.. Bunu da yeni öğrendim duaların sonuna ekleyin çocuk içinmiş "dallı budaklı inşallah" :37:

öperim hepinizi..

adetimin üzerinden yaklaşık 17 gün oldu yumurtalık sancısı pek çekmezdim bu ne şimdi yaa
gerçi biraz çalışma yaptık adetten sonra gebelik varsa bu kadar çabuk belirti verir mi ki

tatlımmm benden sana nacizane tavsiye eğer kabul edersen.adet günün geçmeden hiç bir belirtiye takılma.çünkü adet belirtileri ile hamilelik belirtileri hemen hemen aynı..ben bu hatayı çok yaptım.her ay hamileyim moduna girip hayal kırıklığına uğradım.sonunda hamile kaldım ama devamı gelmedi..eğer bir daha kısmet olur hamile kalırsam adet günüm geçmeden hiç bir şekilde ne test yapıcam nede kendimi dinliycem.

Ballarım günaydın..

Allah yuvalarımıza huzur bereket ve mutluluk versin diye dua edesim geldi bu gün içimden.. Bunu da yeni öğrendim duaların sonuna ekleyin çocuk içinmiş "dallı budaklı inşallah" :37:

öperim hepinizi..

canımmmm sanada günaydınlar :))) Allah hepimizin dularını kabul etsin.güzel anne adayıı :nazar:

tatlımmm benden sana nacizane tavsiye eğer kabul edersen.adet günün geçmeden hiç bir belirtiye takılma.çünkü adet belirtileri ile hamilelik belirtileri hemen hemen aynı..ben bu hatayı çok yaptım.her ay hamileyim moduna girip hayal kırıklığına uğradım.sonunda hamile kaldım ama devamı gelmedi..eğer bir daha kısmet olur hamile kalırsam adet günüm geçmeden hiç bir şekilde ne test yapıcam nede kendimi dinliycem.

çoook haklısın canım geçen ay bende üzüldüm bunu yaptığım için ama işte kafamı karıştıran şey
ben yumurtalık sancısı çekmezdim adette yakın değil ondan işte
ama neyse yaaaaaa herşey olacağına varır..
şu mübarek günde rabbim gönlümüzden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhhhhh

günaydın şeker hatunlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr....

Cumamız mübarek olsun canlarım... Rabbim mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bizim bebişlerimizi de tez vakitte göndersin göbişlerimizeeeee :16::16:

kıslarrr dün gazetede bi haber okudum.anne adayları ve anneler ay çekirdeği yiyecekmiş.100 gr da 237 mcg folik asit varmış.ben aldm hergün bi avuç yiyorum:27:

Back