- Konu Sahibi pembemasal
-
ıyı bebısım ne olsun aynı bıldıgın gıbı dun gece kocısle dısardaydık cok eglendıko kadar sen anlat balkon fantasını yaptın mı
gunaydın canım bısı olmaz ya demır ılacı al ben de kansızım:))
yahu bugün fazla kimse yok fark ettinizmiiii
yok canımmm anam babam usulü yaptıkgüzeldi amaaaaa
aman da aman catlak kadınn ıyı bakalım hayırlısı tatlım kız ılıskıye gırmeden esının ve senın okuyucagın bı dua var yazmıstım yazdın dı mı bı kagıda okuyormusun? Nıhat hatıpoglundan duydum
aman da aman catlak kadınn ıyı bakalım hayırlısı tatlım kız ılıskıye gırmeden esının ve senın okuyucagın bı dua var yazmıstım yazdın dı mı bı kagıda okuyormusun? Nıhat hatıpoglundan duydum
yokkız okumuyorummm.nasıl okuyayımmm anında adama kene gibi yapışıyorummm hahahahahaah
bize de bizede erde haniiiiiiiiiiiiiiii
ateslı kadın ama okı yınede kızzz
ne canım anlamadım:))))
günaydınlar kızlar cumanız hayır olsun inşallah hepinize sağlık sıhhat evinize bereket getirsin. bol bol dua ile hayırlı hamişlikler diliyorum.
ben dün babamın psikolojik saldırısına mağruz kaldım. annemle babam evliler ama ayrı yaşıyorlar 7senedir. birbirleriyle oldum olası anlaşamazlar.neyse antepteki evimize ki bu ev bana ait bi ev annem orda kalıyor teyzelerim geldi misafir olarak. babam nasıl olduysa farklı bir şehirde olmasına ragmen öğrenmiş.bana bir telefon ses ordan ejderha edasıyla derhal def edeceksin girmiycekler o eve ben ne diyorsam onu yapacaksın nefret ediyorum onlardan diye bağırmaya başladı ama öyle böyle değil. orası anneme ait bir ev baba kardeşlerinin gelmesine ben karışamam ve gelen misafire ben git diyemem dedim ama beni dinleyecek hali yoktu. baktım zivanadan çıktı beni üzecek kapatıyorum baba dedim telefonu kapattım. kızkardeşim aradı onuda aramış cocuk nasıl üzülmüş dmur olmuş abla ben çok üzüldüm kaldıramıyorum dedi.elim ayağım titredi benimde eşimede diyemedim kalktım burda akrabalarımız var onlara gittim.arabayla turladımda turladım içim içime yüreğim bedenime sığamadı.
günaydınlar kızlar cumanız hayır olsun inşallah hepinize sağlık sıhhat evinize bereket getirsin. bol bol dua ile hayırlı hamişlikler diliyorum.
ben dün babamın psikolojik saldırısına mağruz kaldım. annemle babam evliler ama ayrı yaşıyorlar 7senedir. birbirleriyle oldum olası anlaşamazlar.neyse antepteki evimize ki bu ev bana ait bi ev annem orda kalıyor teyzelerim geldi misafir olarak. babam nasıl olduysa farklı bir şehirde olmasına ragmen öğrenmiş.bana bir telefon ses ordan ejderha edasıyla derhal def edeceksin girmiycekler o eve ben ne diyorsam onu yapacaksın nefret ediyorum onlardan diye bağırmaya başladı ama öyle böyle değil. orası anneme ait bir ev baba kardeşlerinin gelmesine ben karışamam ve gelen misafire ben git diyemem dedim ama beni dinleyecek hali yoktu. baktım zivanadan çıktı beni üzecek kapatıyorum baba dedim telefonu kapattım. kızkardeşim aradı onuda aramış cocuk nasıl üzülmüş dmur olmuş abla ben çok üzüldüm kaldıramıyorum dedi.elim ayağım titredi benimde eşimede diyemedim kalktım burda akrabalarımız var onlara gittim.arabayla turladımda turladım içim içime yüreğim bedenime sığamadı.
canım ya b sana çok etkiler her ailede vardır bir çıban başı serin kanlı ol
dua istiyorum canım dünya duayla durmuş , biz ayşen gibi ateşli hatun değiliz dua molası vere biliriz :))))))))))))))))))))
zuzuya bak tatlı ısmının altında ateslı bır kadın varmıs:))) kızlar yumurtalama gunerını kacırmayalım da :) gun asırı bı de esınıze ılıskıden 1 saat once kahve ıcırın spermlerı harekete gecırıyor
Kızlar bu duayı NIHAT HATIPOGLU soyledı yazdım ılıskıye gırmeden once kocanıza okutun ve sız okuyun
Rabbim bana katından hayırlı bir nasil ver şüpesiz duayı hakkıyla işitensin .
Rabbim beni tek başıma bırakma sen varislerinin en hayırlısısın
Ey Rabbimiz bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve züriyetler bağışla ve bizi takve sahiplerine önder kıl.
Ey Rabbim bana salihlerinden bir evlat ihsan eyle. Amin
Kızlar günaydınnnn. hayırlı cumalar hepinize..
pembiş de benim bam telime bastı. bammm:) kocişim çok yoğun bu aralar bazı günler otel gibi kullanıyo evi. geliyo yemek yiyo gidiyo, geç geliyo veeee hep yorgun. bu hafta gıdaklıyom amma boşuna. beni direk ağustos listesine yazarsınız bacılarım.
Akıla gelırse yazarmısın canım benımben değil ama eşim okudu bunu birde bi ayet okuyordu ama tam aklımda değil
kan yapıcı sebze ve meyve tüket bol bol. ama kan ilacı almadan olmazmış. çok dikkat et kendineee.kızlar bende aşırı derecede kansızlık çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?