- Konu Sahibi pembemasal
-
yumurtlama olamaz ozaman belkde hamilesin cnmm allah gönlüne göre versinn
eceli cnm inş dediğin gibi olur tşk ederim bi rüya anlatıcam sana yourumlarmısn lütfen beyaz kundakda sarılı bi bebeğim varmış bebeğimi emziriyorum ama gögüslerimden öle bi süt geliyoki kocaman gögüslerim bebek emiyo sonra kucağımda bebekle merdiven çıkıyorum okadar yüksek biyere çıkıyorum ki yoruluyorum sonra eltim varmış ( normalde yok eltim ) oda doğum yapmış her baktığımda bebek çoğalıyo sonra sütüm azaldı die mısır yiyorum sütüm sarı gelio böle bi rüya yorumlarsan sevinirim şimdiden tşk ler
aynen benimkide durmaz hiç valla hatta geçen sene annemle babam ameliyat oldu benim yanımda kaldılar 1 1,5 ay kadar eşimi durduramadım valla yptı yapacağını:)
Oyy oyy oyy... Bu konular ne yaaa bam telime bastiniz vallahii,bakinn bammmmvalla benim kocisime hayirr demek mumkun degil kac kere aglatti benii hemen kuser kizar cezalandirir kendince cekilemez olurr. Hep istekli olacaksin heleki orgazm olma allahhh diyim olana kadar canimm cikarr. E kadiniz yani gunumuz gunumuzu tutar mi olur mu yaa. Ama kocise de hak vermemek elde degil, konu ben oluncaa;-) kikikikkiii
slm arkadaslar ben 20 temmuzda adet olmam lazımdı ama 26 da oldum ama iki gun surdu normalle 6 gun dolu dolu oluyo kan verdım yarın almam lazım sonuçları insallah hayırlısı olur
Aminn canım benım cumlemızın ınsAllah
canım inşallah ikimzde hamile kalırız belirtilerimiz aynı sat günümüz aynı büyük bir heves ve inanılmaz bir arzu var anne olmak istiyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rüya gördümmm kız.hahahaha rüya görrdüm anlatayımm.annem ben abim teknedeyiz bir abimle annem habire balık yakalıyor ayyy okavalar balıkla doldu.bende dedim balık yakalıcam ama oltayla değil dedim süzgeçle yakalıcam dedim eğildim denizin üzerine 2 tane balık geldi ama küçüktüler bende geriye bıraktım yazık ölmesinler diye.bizim gelin olucak kız bende yakalamak istiyorum dedi.eeeee görümce olucazm yaaaa sen yakalıyamazsın bilemezsin dedimm.(görümceliğimi yaptım yani) habire balık vardııı. nolurrrr yorumlaaaa.ilk defa rüyamda kocamın aldatmadığını gördüm hahahah şaşırdım yani
ıyı bebısım ne olsun aynı bıldıgın gıbı dun gece kocısle dısardaydık cok eglendıkpembişş sen ne yapıyorsunnnn
gunaydın canım bısı olmaz ya demır ılacı al ben de kansızım:))kızlar bende aşırı derecede kansızlık çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?