Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Öncelikle hayırlara gıtsın canım bebek emzırmek zengınlıge şana şerefe naıl olmak demektır merdıven cıkmakta cok guzel bu dunyada da obur dunyadada yerın guzel olacak bır sevap ıslemıssın mısır yemek berekettır cok yakın zamanda bır dılegın kabul olacak sankı mal gıbı bır dılegın varmıs bişi eline gececek senın ıcın sevındırıcı olacak...

aynen benimkide durmaz hiç valla hatta geçen sene annemle babam ameliyat oldu benim yanımda kaldılar 1 1,5 ay kadar eşimi durduramadım valla yptı yapacağını:)

benim de kayınbabam kalp ameliyatı olunca bize alalım dedik. 1,5 ay kaldılar bizde. arada bir bizi yalnız bırakmaya calıştılaarsa da fantezi yapacak durumumuz olmadı yaaa. sanki mecburi mi olcak.. anca akşamları yatmadan yatmaya. bi de kalk duş al olmuyo yanii. kötüydü valla...
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeem fantezilerini anlat ayrıntısıyla. biz de uygulayalım.. (ıssız yerde arabada, ormanda harika valla) başka varmı. tekli koltukta otururken iyi hmmm
gelmiyo şimdi düşünüce aklıma. ama denizde yaptık banyoda da yaptık süper vallaa
:26::26::26::26::26:

Oyy oyy oyy... Bu konular ne yaaa bam telime bastiniz vallahii,bakinn bammmm valla benim kocisime hayirr demek mumkun degil kac kere aglatti benii hemen kuser kizar cezalandirir kendince cekilemez olurr. Hep istekli olacaksin heleki orgazm olma allahhh diyim olana kadar canimm cikarr. E kadiniz yani gunumuz gunumuzu tutar mi olur mu yaa. Ama kocise de hak vermemek elde degil, konu ben oluncaa;-) kikikikkiii

zuzuya bak tatlı ısmının altında ateslı bır kadın varmıs:))) kızlar yumurtalama gunerını kacırmayalım da :) gun asırı bı de esınıze ılıskıden 1 saat once kahve ıcırın spermlerı harekete gecırıyor

slm arkadaslar ben 20 temmuzda adet olmam lazımdı ama 26 da oldum ama iki gun surdu normalle 6 gun dolu dolu oluyo kan verdım yarın almam lazım sonuçları insallah hayırlısı olur

canım inşallah ikimzde hamile kalırız belirtilerimiz aynı sat günümüz aynı büyük bir heves ve inanılmaz bir arzu var anne olmak istiyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ınsAllah canım benım bı de bu belırtılerın pskolojık olmasından dan koruyorum ama hayırlısı Allah dualrımızı dıleklerımızı kabul etsın Amin

Gunaydın kızlar Hayırlı Cumalar hepınıze Allahım gonlunuzedekı bebegı kucagınıza versın ınsAllah tez zamanda gobıslerımız dolsun mutlu gunler

rüya gördümmm kız.hahahaha rüya görrdüm anlatayımm.annem ben abim teknedeyiz bir abimle annem habire balık yakalıyor ayyy okavalar balıkla doldu.bende dedim balık yakalıcam ama oltayla değil dedim süzgeçle yakalıcam dedim eğildim denizin üzerine 2 tane balık geldi ama küçüktüler bende geriye bıraktım yazık ölmesinler diye.bizim gelin olucak kız bende yakalamak istiyorum dedi.eeeee görümce olucazm yaaaa sen yakalıyamazsın bilemezsin dedimm.(görümceliğimi yaptım yani) habire balık vardııı. nolurrrr yorumlaaaa.ilk defa rüyamda kocamın aldatmadığını gördüm hahahah şaşırdım yani

hayırdır ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…