• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

slmm kızlarrr nasılısnız eceli hayalet casper ve diğer arkadaşlarım nasılısnız gününüz nasıl geçiyor =) arkadaşım inş bebeğinin hareketini hissetmişisnzdir size bişi sorucam sabah işe gelirken ayakkabılarımı giymek için eğildiğimde kasıklarım çok acıdı sonra yürürken bi süre acıdı şimdide ara ara iğne batar gibi batıyo yada ağrı saplanıyo ve bugün aıntım başladı acaba neden yarın adetimin 14. günü yani yumurtlama günü ondan olablirmi yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum =)

selamm canımm.iyiyim çok şükürrr.sen yumurtlama dönemindesin canım.iyi değerlendir bu günlerii.ama ecelinin dediği gibi kendini kasmadan.çünkü beynimize bebek diye direktif veriyoruz sonra hormonlarımız bizi ters köşeye yatırıyolar:27:

hahaha kızım evin büyük olmasına gerek yokki.atmı koşturucanızzz.zaten sürekli alt alta üst üste yan yana olucanız oda çok yer tutmaz hahahaha

olsun kızzz benim ruhum daralıyo o zamannn:27:iki şişman yanyan gelince epey yer tutuyozzz bizzzz:))) balkonlu eve geçince balkon fantazisi deniycem hehehehehe:27:

Teşekkürler canım bence senın yumurtlaman baslamıs ama sakın takıp etme canın ne zaman istiyorsa o zaman yap koşul koyma özgürce davran relax ol hatta iş bittigi gibi biraz dinlen ee malum dınlenecen kalp atışlarının rıtmı yerıne gelsın nefes alısların duzelsın:17:sonra kalk dusunu al sankı bebek calısması yapmamıs gıbı davran onu ıstemedıgını dusunsun bu sefer o takılacak pesıne görecen:9:sonra burdan bagırırsın HAMİİİİİİİİİİİİİİİİLEYİM diye:16:

eceli cnm inş dediğin gibi olur tşk ederim bi rüya anlatıcam sana yourumlarmısn lütfen beyaz kundakda sarılı bi bebeğim varmış bebeğimi emziriyorum ama gögüslerimden öle bi süt geliyoki kocaman gögüslerim bebek emiyo sonra kucağımda bebekle merdiven çıkıyorum okadar yüksek biyere çıkıyorum ki yoruluyorum sonra eltim varmış ( normalde yok eltim ) oda doğum yapmış her baktığımda bebek çoğalıyo sonra sütüm azaldı die mısır yiyorum sütüm sarı gelio böle bi rüya yorumlarsan sevinirim şimdiden tşk ler

kızlar alemsiniz ya =) bende söleyim ozaman =) kayınvaldemlerde jakuzi vardı bizde oraya gittiğmizde fırsat bulunca jakuziyi kullanıyoruz =) ama benim favorım odam =)

hahahahaa mercime çorbası gibi hem fokur fokur kaynayıp hemde mercimeği fırına veriyonuz demi.alll süper fantaziii senin kayananda yapmışmıdır acabaaa

kızlar bizim burda birillant var depoyu su basmış çok ucuza satıyolar herşeyi bakmaya gittik kayınvalidemle kayınvalidem bana bi tane halı aldı sağolsun bende eşimle konuşup perde diktirmeyi düşünüyorum mutfağıma. birde bi tane perde beğendim bayıldım resmen çok güzeldi bu beğendiğim su değmemiş olandan 550 dediler takımına tülü zebra perdesi ve fonlukları çok uygun geldi bana sizce nasıl

kızlar alemsiniz ya =) bende söleyim ozaman =) kayınvaldemlerde jakuzi vardı bizde oraya gittiğmizde fırsat bulunca jakuziyi kullanıyoruz =) ama benim favorım odam =)

iyiymiş bacımmm :))) yok anacımm benim kociş kilolu ee bende kiloluyum sonra kabini göçertirik daha parasını ödüyorum hahahah:27:ama dediğin gibi yatağımı seviyom bennnn :))

iyiymiş bacımmm :))) yok anacımm benim kociş kilolu ee bende kiloluyum sonra kabini göçertirik daha parasını ödüyorum hahahah:27:ama dediğin gibi yatağımı seviyom bennnn :))

aynen cnm benim kocişşş seviyo öle seyleri bana kalsa odamdan çıkmam :D diyorum ki bebiş olsun işim biter senle diyorum sinirleniyo :D şaka yaoıorum tabiki :D

Merhaba hanimlar, yazdiklarinizi okudukca bende heyecanlaniyorum:))
Ah ahh, stressiz beraber nasil olunur ki, bebis istiyorken.
Esim benden daha heyecanli birde.
Daha calismalara da baslayamadik bu ay.

:5:
aynen cnm benim kocişşş seviyo öle seyleri bana kalsa odamdan çıkmam :D diyorum ki bebiş olsun işim biter senle diyorum sinirleniyo :D şaka yaoıorum tabiki :D

ben hamiş kalınca öyle dedim artık alıcağımı aldım işim olmaz dedim 2 çocuk düşündüğümüz için eşimde ikinciyi unut ozaman dedi :)))

kızlar bizim burda birillant var depoyu su basmış çok ucuza satıyolar herşeyi bakmaya gittik kayınvalidemle kayınvalidem bana bi tane halı aldı sağolsun bende eşimle konuşup perde diktirmeyi düşünüyorum mutfağıma. birde bi tane perde beğendim bayıldım resmen çok güzeldi bu beğendiğim su değmemiş olandan 550 dediler takımına tülü zebra perdesi ve fonlukları çok uygun geldi bana sizce nasıl

fiyat gayet iyi bence.beğendiysen hiç kaçırma derimm.benim kayınvalidemdebi büyük eve geçince perdelerimi dikecek.şimdi eski perdelerimi kullanıyorum.

fiyat gayet iyi bence.beğendiysen hiç kaçırma derimm.benim kayınvalidemdebi büyük eve geçince perdelerimi dikecek.şimdi eski perdelerimi kullanıyorum.

şuan o kadar para yok kenardaki paradan almayı düşünüyorum biraz daha para katmam lazım onun için kocişi kandırmam lazım ama adamada acıyom yaa akşama kadar sıcakta yanıyo şimdi ibde bebek odası alıcaz . artık satılmazsa 1 kaç ay sonra alırım heralde satılırsada yenisi diktiririm:)

Back
X