- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
allll aynı dert bende deee arkadaşım... dün sinir ettiydi beniakşamda gönlümü almaya çalışıyo.. sen gücendin mi bana diyee. e yaniii. hep ben hesap kitap yapıyommm. mitoz mu bölünsek nee
valla ben hepimize ettim duaaa. ay bi ara gülesim geldi forumdaki arkadaşlarım dedim niklerinizi falan saydım. günaha girmemişimdir inşallah. kaş yaparken göz çıkartmayım...
elifçim gözün aydın tatlım, artık stres yapma keyfini çıkar.
yok canım doktor istemedi ben ilk sonuçta doktora gitmemiştim o yüzden bugün tekrar verdim
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sonuç 336.63 yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sizin fantaziler varmı kızlar anlatın bakayımmm
benim fantazim yok kıssss ben klasikçiyim bu konudaarada sırada çekyat falan oluyoda genelde yatağımı tercih ediyorum bennnnnn
bacişkom rüyamda balkonda 2 tane minnacık sevimli kedi yavrusu gördüm.siyahlı beyazlı renteydiler.anne kedi onları emziriyodu.eşime diyorumki kedileri ya içeri al yada dışarı çıkar diyorum..ama içeri aldıkmı dışarı çıkardıkmı hatırlamıyorum
slmm kızlarrr nasılısnız eceli hayalet casper ve diğer arkadaşlarım nasılısnız gününüz nasıl geçiyor =) arkadaşım inş bebeğinin hareketini hissetmişisnzdir size bişi sorucam sabah işe gelirken ayakkabılarımı giymek için eğildiğimde kasıklarım çok acıdı sonra yürürken bi süre acıdı şimdide ara ara iğne batar gibi batıyo yada ağrı saplanıyo ve bugün aıntım başladı acaba neden yarın adetimin 14. günü yani yumurtlama günü ondan olablirmi yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum =)
selam kızlar,
dün dr.a gittim ya anlatamadım size bir türlü.
çok iç acıcı konuştu sağolsun moralim yerine geldi yaaa...
zuzu o konuştuğumuz dr.a gittim kesinlikle tavsiye ederim canım, git bence.
bana dedi ki, kistleri falan unut öyle bir şey yok, sıkıntı yaratacak boyutta değiller, dedi. ben senin yumurtalarınla ilgileniyorum dedi. mesela dün adetimin 9. günüydü ve yumurtam 23 mm. güzel büyümüş, dedi.
aşılama, tüp bebek bunlar çooook sonraki işler, şu anda konumuzda bunlar yok, aklına takılmasın, 6 ay yumurta takibi yaparız, olmazsa o zaman konuşuruz bu meseleyi, dedi.
bir de rahim ağzım uzunmuş, ama bebek için engel değil, sadece yapısı böyle bir zararı yok, dedi. bu nedir kızlar ya bilen eden var mı?
çok komikti muayene ama ya, kadına direk dosyamı verdim, baktı baktı baktııııı sen bütün süreci halletmişsin, tahlillerini yaptırıp gelmişsin, artık kafanı rahatlat, dedi. ama haklısın biraz da biz dr.lar böyle kasıyoruz hastaları, dedi. aşılama ya da tüp bebek için karar alanlar o boşlukta genelde hamile kalıyorlar, dedi. gerçekten de doğru, örnek: eceli :)))
içime umut doldu, dr.a dedimki, ben artık bir dr.da meseleyi halletmek sonuç almak istiyorum...
böyle işte canlarım, durum bundan ibaret.
tekrar hayırlı kandiller hepimize.
bu arada pembem sıra sende benim içime öyle doğuyor bilgin olsun :)
slmm kızlarrr nasılısnız eceli hayalet casper ve diğer arkadaşlarım nasılısnız gününüz nasıl geçiyor =) arkadaşım inş bebeğinin hareketini hissetmişisnzdir size bişi sorucam sabah işe gelirken ayakkabılarımı giymek için eğildiğimde kasıklarım çok acıdı sonra yürürken bi süre acıdı şimdide ara ara iğne batar gibi batıyo yada ağrı saplanıyo ve bugün aıntım başladı acaba neden yarın adetimin 14. günü yani yumurtlama günü ondan olablirmi yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum =)
evet canım ovuylasyon günlerindede olur bu belirtiler bence iyi değerlendir
anaaaa çek yattt mı çok klasikkk
yawww çekyat dediğim koltuk işteee anla be bacımmmmmçünküüüü benim evim çok küçük fantazi yapıcak yer o kadarrr ya yatak odam yada mutfağı içinde olan salonum hahahah banyo desen duşakabine eşimle sığmayızzz adam 100 kilo eeee bende 67 kiloyum kabin çöker mazallahhhhh
Canım öncelıkle hayırlara gıtsın mubarek gece gordugun ıcın yorumu farklı olabılır.aslında kedı namkordur senı ıcten ıce kıskanan bırı var ama guclu degıl sadece kendı kendının ıcını yıyo sana bır zararı dokunamaz ıcerı almadıgınız ıyı olmus.ama minicik kedi görmen haberde alabılırsın bırı sevındırıcı bırı bıraz canını sıkabılır renk acısından soyledım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?